سلامنقل قول:
موتور رو روشن کنین
با آبپاش یا دست آب بپاشید روی تسمه ها
اگر صدا برطرف شد پس از تسمه ها هست
با دست سفتیشون رو چک کنین
باید با فشار دادنِ کمرش به اندازه ی 2 سانت بازی کنه
Printable View
سلامنقل قول:
موتور رو روشن کنین
با آبپاش یا دست آب بپاشید روی تسمه ها
اگر صدا برطرف شد پس از تسمه ها هست
با دست سفتیشون رو چک کنین
باید با فشار دادنِ کمرش به اندازه ی 2 سانت بازی کنه
سلامنقل قول:
شاید جنسش بنجل هست
درضمن دهنه ی پلاتین باید کج نباشه
باید موقع بسته شدن همه جاش با هم بسته بشه
سلام
چند روزیه متوجه صدای عجیبی حین حرکت ماشینم میشم! ( پراید 131 مدل 90 که 40/000 تا کار کرده )
مثل صدای چرخش یا دوران هست و مخصوصا وقتی گاز رو رها میکنم و صدای موتور کم میشه (موقع کم شدن سرعت) صدا واضح تر شنیده میشه!
هرچی هست ریتمش با سرعت حرکت هماهنگه. مثل اینکه از یکی از چرخ ها باشه یا قسمتی از ماشین که حرکت چرخشی یا دورانی داره!!!:n27:
کسی چیزی به نظرش نمی رسه؟!
2- ترمز ABS ــش به نظرم مشکل داره. وقتی بخوای به سرعت متوقف بشی (حتی در سرعت های خیلی کم) یه دفعه ترمز خالی میکنه و صدای برخورد یه جسم فلزی از سیستم ترمز میاد و ترمز عمل نمیکنه!
ولی وقتی به تدریج ترمز بگیری مشکلی نیست. توی سرما یا جاده لغزنده هم همین مشکل پیش میاد.
فکر کنم بوسترش مشکل داره!
کسی مشکل مشابهی نداره؟!
ممنون
دوستان پست ما یادشون نره ;)
نقل قول:
نقل قول:
با اجازه از اساتید
اگه وقتی گاز رو ول میکنی صدای قِر قِر بده میتونه برای بلبرینگ توی گیربکس باشه چون تجربشو دارم اگه صدای دیگه ای میده باید چرخ ها بازدید بشن شاید برای بلبرینگ باشه
سوال 2. احتمالا برای بوسترت هست باید تعویض بشه:n16:
منم دقیقا همین مشکل رو دارم گفتن بخاطر بوستر هستش، ولی بخاطر قیمت بالایی که داره تعویض نکردمنقل قول:
سلام.
سمند 88 فرمون ماشین خیلی سفت شده اصلا انگار نه انگار که هیدرو لیکه روغن هیدرو لیک هم کم نکرده ولی تاحالا عوض نکردم علتش چی میتونه باشه (باد لاستیک میزونه)
علل مختلفی داره میتونه از پمپ هیدرولیک باشه ، میتونه از شلنگ ها باشه (گرفته باشه) و یا از جعبه فرمون باید بدی تعمیرکار واست چک کنه کدوماشهنقل قول:
یه پول تپل قبل تعمیرگاه رفتن بزار کنار :دینقل قول:
سلام.
سمند 88 فرمون ماشین خیلی سفت شده اصلا انگار نه انگار که هیدرو لیکه روغن هیدرو لیک هم کم نکرده ولی تاحالا عوض نکردم علتش چی میتونه باشه (باد لاستیک میزونه)
ممنوننقل قول:
فقط پیش تعمیرکار با تخصص خاصی باید برم برای عیب و یابی و تعمیر ؟!
شاید مشکل فقط از شیلنگ خلاء بوستر باشه! تعمیرکار بردی؟ گفت کل بوستر باید تعویض بشه؟! قیمت داری ؟!نقل قول:
ممنون
اکثر جلوبندی کارها انجام میدن ...نقل قول:
درودنقل قول:
اگه پیش یه تعمیرکار که فقط تخصص تعمیر ترمز و بوستر داره ببرید بهتره
فقط مواظب باشید که اولین جمله بعضی از تعمیرکارا اینه( abs اینا به درد نمی خوره بیار واسط بازش کنم خودم یه تقویت درست بندازم روش) ولی اگه ترمز خالی میکنه تا خطر ساز نشده درستش کنید
اولین صدای که این مدلی دی پراید بوجود میاد بلبرینگ چرخ جلوه و اونم سمت راستنقل قول:
خیلی راحت قابل چک کردنه
البته با توجه به مشکل دوم شما می تونه به هم دیگه ربط داشته باشهپس این موضوع رو حتما تست کنید
شما این چک رو انجام بدیننقل قول:
ماشین خاموش و سوییچ باز ترجیحا در یکجای لیز مثل پارکینگ یا حیاط که کاشی داره
فرمون رو بچرخونیدچند دور
حالا ماشین رو روشن کنید خلاص
باز هم این کار رو انجام بدین
چقدر تفاوت داشت
فرمان رو تا آخر بچرخونید ( البته ضربه نزندید)
گاز بدین
صدای عجیبی نمیده؟
اگه امکانشو داید ماشین روی جک که دوچرخ جلو بالا باشه باز تست کنید
از خیلی قطعه ها می تونه باشه از تکتک اعضای جلوبندی تا برسه به روغن و شیلنگ ها رو پمپ هیدرولیک
در ضمن روغن رو چک کنید که رسوب یا غلظت بیش از حد نداشته باشه
من قبلا سمند 87 داشتم و فرمانش خیلی سفت بود ، مشکل از چرخ دنده های هیدرولیک بود ، نمایندگی بازش کرد و نتونستن جمعش کنن ، چرخ دنده ها از جنس پلی کربنات خشک بودن و خورده شده بودن و هنگام چرخاندن فرمان عملا هیدرولیک از سرویس خارج شده بود ، کل باکس رو عوض کردن از نوع زانتیا گفتم بزارن چون سمند سنگینه و فشار زیادی روی لاستیک های جلو هست . فرمون در حد قابل توجهی نرم شد . هزینه در آن سال 180 تومن شد الان فکر کنم بالای 400 تومان هزینه داشته باشد .نقل قول:
سلامنقل قول:
ماشین یا فیلرگیری لازم نداره یعنی فیلتر هاش تنظیم هست یا اصلاً فیلرگیری نداره یعنی اصلاً برایِ اسبکها که سوپاپ ها رو باز میکنند پیچ تنظیم گذاشته نشده
احتمالاً ماشین شما هم اصلاً پیچ تنظیم نداره یعنی اصلاً فیلرگیری نداره .
در مورد تعویض وایرشمع مفصلاً در تاپیک صرفه جوئی در هزینه های خودرو توضیح دادم که باید تک تکِ وایرها با اهم متر چک بشه و فقط وایری که مقاومتش زیاد شده تعویض بشه نه همه ی وایرها .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد شمع هم تعویضش کیلومتر ی نیست بلکه باید چک بشه و تمیز و تنظیم بشه و اگر امریکائی یا ژاپنی یا اروپائی یا کره ای اصل باشه حداقل دو برابر مدتی که میگند کار میکنه و نیاز به تعویض بیخودی نداره
سلام
دوستان من کلاجو فشار میدم یه صدایی میده و یجورایی سفت شده
از دوستان پرسیدم ( تو همین تاپیک ) بهم گفتن از سیم کلاج
گریس بزنی درست میشه ، بردم تعمیرگاه گفت گریسی نیست که باید عوض کنی
درسته این حرف ؟؟ باید عوض کنم ؟؟؟؟
ممنون
سلامنقل قول:
1- سوپاپ سوخت و هوا خیلی قبل از رسیدن پیستون به بالای بالا بسته میشه وگرنه اصلاً تراکم رخ نمیده . در حقیقت به محض رسیدن پیستون به پائینِ پائین و پایان مرحله ی مکش , سوپاپ سوخت و هوا بسته میشه
سوپاپ دود هم که دو مرحله قبل بسته شده ( در پایان خروج دود و شروع مکش سوخت و هوا )
پس خیلی قبل از انفجار همه ی سوپاپ ها بسته شده و ربطی به نوع سوخت هم نداره
چیزی که به نوع سوخت ربط داره زمان جرقه زدنِ شمع هست که توسط دلکو ( در موتور دلکو دار ) و توسط کامپیوتر ( در موتور مدرنِ بی دلکو ) تعیین میشه .
2- در ماشین استاندارد که از یورو4 و یورو5 استفاده میکنه وقتی میخواین درب باک رو باز کنین صداش مثل باز کردن درب نوشابه ی گازدار هست یعنی بخارهای توی باک راه فرار نداره وقتی درب باک بسته و سالم باشه .
درضمن سیستم کانیستر هم راه نشت بخار بنزین نداره اگر سالم باشه چون وقتی ماشین خاموش هست راهِ ورود بخار بنزین به منیفولد هوا کاملاً بسته هست ( توسط یک فنر ) . وقتی ماشین روشن میشه هر 15 یا 30 ثانیه یک بار آهنربای الکتریکیِ کنار مخزن کانیستر [ CANISTER SOLENOID ] توسط کامپیوتر روشن میشه و راهِ عبور بخارها به منیفولد هوا باز میشه و با مکشِ پیستون ها بخارها کشیده میشه توی منیفولد و سپس سیلندر ها و مصرف میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس در یک ماشین استاندارد بخارها راهِ فراری نداره .
اما وقتی شیلنگها محکم نباشه , درب باک غیر استاندارد یا خراب باشه , واشر پمپ بنزین زیر صندلی بی کیفیت یا خراب باشه و کانیستر هم مشکل داشته باشه مسلماً بخارها فرار میکنه و بوی زیادی هم تولید میکنه .
3- با گرانتر شدن بنزین , بنزین دزدی هم بیشتر میشه .
کم کم دزدگیر مخصوص درب باک هم میاد بازار
سلام
دو تا سیم خروجی دینام رو کجا باید وصل کنیم؟البته دو سیمی که باید به آنها وصل شوند مشخصند اما میترسیم که جابجا وصل کنیم مشکل درست بشه
ممنون
سلام، چند روز پیش از تهران یه جایی که مطمئن بودم، دیسک و صفحه والئو خریدم برای پژو، والئو کارتن سبز که به گفته ی فروشنده از والئو کارتن آبی خیلی بهتر هست..
امروز که بردم پیش مکانیک، وقتی باز کرد گفت این اصلی نیست و با والئو کارتون سبز اصلی فرق میکنه.
چطور مشخص میکنه که اصلی هست یا نه؟ چه خصوصیاتی باید داشته باشه؟
سلام
پراید 111 بوی بنزین میاد تو اتاق.
رفتیم صافی بنزین عوض کردیم درست نشد. امروز طرف رفت زیر ماشین و گفت مشکلی نداره. و اگر بنزین سوپر میزنی از اون هست.
یعین این بنزین سوپر ها چی داخلش هست که این طور میشه؟!
دوست عزیز از صافی بنزین نیست و ربطی هم به ببنزین سوپر ندارهنقل قول:
یا درب باک خرابه یا حبابگیر بنزین
رفت نگاه کرد.گفت حبابگیر درسته و مشکلی نداره.نقل قول:
کسی نمیدونه ؟
نقل قول:
سلام.سمند ef7 بنزینی بنده(1500 کارکرد) اولا که فرمونش رو در جا که میچرخونم صدای رررررررررررررر مانندی داره و میلرزونه. ولی تو حرکت خیلی کمه (شایدم اصلا نباشه!! زیاد دقت نکردم).و دوم اینکه صدای ناله مانندی(شبیه غژژژژژژژژژ) داره(البته خفیف) زمانی که در سرعت کم یا شروع حرکت فرمون رو می چرخونم.از چی میتونه باشه این صدا.؟
ممنون و اینکه داخل ماشین بوی بدی میده که بعضی وقتا بیشترهم خصوصا اول که میشینم تو ماشین بیشتره(نمیدونم شایدم بعدش بازم وجود داره اما بینی م بهش عادت میکنه!) بویی شبیه بوی عرق (ببخشیدا!!).نمیدونم از موکتشه.چون دیروز رو موکت داخل صندوق عقب یه کم شیر ریخته بود تمیز کردم امروز یه بویی شبیه همون اما شدیدتر میده.ولی قبلا که اصلا آبی نریخته بود رو موکتاش چرا همچین بویی میده...؟
دوست گرامی عوض کنید بهتره گیریس اگه خاک رو به خود جذب کنه سفت میشه و همینطور اگه سیم کلاچ خوردگی داشته باشه جوابگو نیستنقل قول:
دوست عزیز راهنمایی تون کردند کهنقل قول:
اگه صدا شبیه تسمه باشه ممکنه از نو بودن یا خراب بودن پولی ها باشه که باید چک بشه اگه صدا زیاده مواظب باشید تسمه در نره یا پاره نشهماشین نو گارانتی داره ببرید نشون بدین و دقت کنید ککه حتمن چک کنند
در مورد صدا از پمپ و سیستم هیدرولیک فرمونه که در دور موتور پایین فشار به پمپ بیشتر میشه نگران نباشید موردی نیستنقل قول:
در مورد بو هم اگه از دیروز شرو شده که واویلا از شیر هستش
نمد های پشت و زیر صندلی ها انچنان جذب می کنند بو رو که سر سام آوره
این مورد رو یکی از دوستان داشت که اب یخ ماهی ریخته بود و تا یکماه با هر کارواش نه تنها کم نمی شد که 10 برابر می شد
راهش اینه که نمد صندوق عقب رو که شیر ریخته بردارید بشویید و در آفتاب چند ساعت نگه دارید درب ماشین رو هم باز بذارید
این پیچ زیر فشنگی دنده عقب پراید مال چیه؟ همین که توی عکس دورش علامت زدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلرگیری داره، منظورم این بود که فیلرها تنظیمه و نیاز به فیلرگیری مجدد نیست :)نقل قول:
بله توضیحات شما رو در مورد وایر شمعها دیده بودم. حتمن چک میکنم.
دیشب متوجه شدم لنتهای جلو یه مقدار لقی داره. بعضی وقتا موقع ترمز گرفتن صدای خرت خرت خیلی شدید میده. دیشب توی جاده همینطوری شد ترمز رو هم که رها کردم قطع نشد که مجبور شدم توقف کنم. بعد از یه کم ور رفتن باهاش وقتی توی دنده عقب رفتن ترمز گرفتم صدا قطع شد! امروز باید چرخها رو باز کنم ببینم اوضاع چطوره. احتمالش هست که دلیل کم جون شدن ماشین درگیر شدن لحظه ای لنتها باشه؟ میگم لحظه ای چون تا حالا ندیدم که رینگها زیاد داغ بشه
سلام محمد جان ممنون بابت پاسخنقل قول:
سلام
1- سوپاپ سوخت و هوا خیلی قبل از رسیدن پیستون به بالای بالا بسته میشه وگرنه اصلاً تراکم رخ نمیده . در حقیقت به محض رسیدن پیستون به پائینِ پائین و پایان مرحله ی مکش , سوپاپ سوخت و هوا بسته میشه
سوپاپ دود هم که دو مرحله قبل بسته شده ( در پایان خروج دود و شروع مکش سوخت و هوا )
پس خیلی قبل از انفجار همه ی سوپاپ ها بسته شده و ربطی به نوع سوخت هم نداره
چیزی که به نوع سوخت ربط داره زمان جرقه زدنِ شمع هست که توسط دلکو ( در موتور دلکو دار ) و توسط کامپیوتر ( در موتور مدرنِ بی دلکو ) تعیین میشه .
2- در ماشین استاندارد که از یورو4 و یورو5 استفاده میکنه وقتی میخواین درب باک رو باز کنین صداش مثل باز کردن درب نوشابه ی گازدار هست یعنی بخارهای توی باک راه فرار نداره وقتی درب باک بسته و سالم باشه .
درضمن سیستم کانیستر هم راه نشت بخار بنزین نداره اگر سالم باشه چون وقتی ماشین خاموش هست راهِ ورود بخار بنزین به منیفولد هوا کاملاً بسته هست ( توسط یک فنر ) . وقتی ماشین روشن میشه هر 15 یا 30 ثانیه یک بار آهنربای الکتریکیِ کنار مخزن کانیستر [ CANISTER SOLENOID ] توسط کامپیوتر روشن میشه و راهِ عبور بخارها به منیفولد هوا باز میشه و با مکشِ پیستون ها بخارها کشیده میشه توی منیفولد و سپس سیلندر ها و مصرف میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس در یک ماشین استاندارد بخارها راهِ فراری نداره .
اما وقتی شیلنگها محکم نباشه , درب باک غیر استاندارد یا خراب باشه , واشر پمپ بنزین زیر صندلی بی کیفیت یا خراب باشه و کانیستر هم مشکل داشته باشه مسلماً بخارها فرار میکنه و بوی زیادی هم تولید میکنه .
3- با گرانتر شدن بنزین , بنزین دزدی هم بیشتر میشه .
کم کم دزدگیر مخصوص درب باک هم میاد بازار
راس میگی باید تو جرغه دیلی بندازم نه سوپاپ
واسه کنیستر 405 من ورودیشو تو باک شیلنگو در آوردم (بگذریم که خیلی تلخ بود) فوت کردم - هرچی فوت کردم هوا در اومد رفت سمت منیفولدشو کندم (تا شکم برطرف شه که وسط کار نشتی نداره) کف زدم به سری منیفولدش و دباره از سمت باک فوت کردم
بازم هوا به همون حالت نه راحت تر نه سخت تر میرفت و حسابی حباب کرد
کلا کنیستر رو باز کردم و به ورودی باکش یه پیچ 10 وصل کردم و خروجی گازشو بستم
مشکل بعدی که وجود داره من (پمپ باد 12 ولت دارم ) ول کردم تو در باک و منتظر شدم ببینم باک باد میشه دیدم نمیشه - دور شیلنگ باد رو با پارچه تغریبا ایزوله کردم
رفتم کف مالیدم به بغیه جا ها دیدم
شیلنگی که از در باک تا باک میاد بین تیکه هاش کلا بازه بازه نه واشری نه چیزی
ذخامت این شلنگ حدود نیم میل بود که اگه یه واشرم بیرونش مینداختم و سفت میکردم پاره میشد
کلا راحی نداره جز اینکه یه جیزی هم اندازه خود شیلنگ بزارم وسط و دو تا شیلنگ هارو بکشم روش بعد با واشر جفتش رو سف کنم
از این قطعه های تیکه تیکه 3 تا داره
نتیجه :
کنیستر 405 کلا بازه تو منیفولد
باک 405 ازش بنزین میره و همینطور گاز تو دست اندازه ولی چون پشتش (مثل لاستیک دور در صندق عقب و..) بسته است بوی بنزین تو نمیاد
برسی باز بودن شیلنگ های رو رو همه 405 های پارک شده تو محله کردم همه مثل مال من بودن
دمت جیز محمد من سرم درد میکنه ماشینو کلا سیستم براش بسازم
چند وقت دیگه مشکل باک رو حل میکنم:n12: و آموزشش رو میزارم
دوستان کسی میتونه بگه چجوری باید سیم گازه پژو 2000 را کمی سفت کرد تا ماشین تو توقف بیشتر گاز بخوره؟وقتی ماشینو روشن میکنم و هنوز گرم نشده اگه ولش کنم و بهش گاز ندم خود به خود خاموش میکنه
من وقتی ماشین را بدون حرکت میزارم دور موتو نزدیکه صفره باید رو چند باشه؟
خیلی مبتدی هستم ببخشید :n02:
بعدم مصرفش باید چند باشه به طور عادی این ماشین؟
دوست عزیز شما کاپوت رو بزن بالا اونجایی که سیم گاز به کاربرات وصل شدهنقل قول:
کنازش یه پیم(یه سیم دو شاخ مانند)اونو در بیار بعد سیم رو یکم بکش سمت خودت
به اندازه دو الی سه دندونه بعد دوباره پیم رو بزن سرجاش
ماشین روشن کن ببین دور موتور رو چند وامیسته که استانداردش همون
روی یک (یخورده بیشتر هم شد اشکالی نداره)
باید صدی ده تا بسوزونه
علاوه بر راهنمایی کامل دوستمون اضافه کنم که موتور 2000 کاربراتوری با کارکرد بالا ممکنه بیشتر هم در شهر بسوزونهنقل قول:
و اینکه اگر خلاصی گاز زیاد نیست بعد از تنظیم سیم گاز میتونید با پیچ تنظیم سولو هم گاز رو تنظیم کننید که تا 850 یعنی چسبیده به پایین خط 1 باشه
ماشین 2000 شما دور سنج داره یا ساعت عقربه ای؟
به احتمال زیاد پیچ تخلیه واسکازین گیرباکس باید باشهنقل قول:
نه دوست عزیز اگر درگیر باشه صدا و حراارت تولید میکنه در پراید معمولا یک فنر کوچک بالای لنت هست که یا میوفته و یا تعویض کارا برا راحتی برش میدارند چک کنید که اون باعث صدا نشده باشه و در مرحله بعد حتمن پین های لنت رو چک کنید و اینکه چه مقدار باقی مونده از لنت ها که مشکلی برای پیستون بوجود نیاره و خطر دار نشهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
این پیچ برای کنترل ماهک دنده 5/1/2 هست اگه بازش کنی میبینی پشتش یه فنر 3 سانتی با ساچمه داره
پیچ پاینی هم همینطور ولی برای دنده 3/4
مرسی حالا فردا برم ببینم میتونم انجام بدم :-)نقل قول:
بله منم حس میکنم بیشتر مصرف میکنه گمونم حدود 12 میسوزونهنقل قول:
عقربه ای هست ماشین برای پدر بزرگمه که چون خودش از اون یکی ماشینش استفاده میکنه اینو بیشتر من بر میدارم ولی مشکل زیاد داره که کم کم میخوام یه دستی بهش بکشم یکم راست و ریسش کنم
........
دوستان این ماشین یه مشکل دیگه هم داره عقربه بنزینش اصلا درست نشون نمیده و فقط حدود میشه باهاش دونست مثلا توی پیچها وقتی به راست میپیچی عقربه میاد پایین و وقتی به چپ میپیچی میره بالا انگار بنزین زده باشی چجور باید درستش کرد باک باید باز بشه؟
اگر تکون خوردنش شدیده مثل یک سری از بنز ها مشکل از خود گیج جلوهنقل قول:
ولی معمولا شناور درون باک بعد از مدتها خراب میشه که اینجوری میشه
نیازی به باز کردن باک نیست از صندلی عقب معمولن میشه عوض کرد
آقا این بوی بنزین پراید 111 معلوم نیست از کجا میاد.
اول صافی عوض کردیم درست نشد.
بعد طرف رفت زیر باک گفت سالمه و مشکل نداره به خاطر بنزین سوپر هست که زدی
الان بنزین سوپر تمام نشده که بنزین معمولی بزنم ببینم بو میره یا نه
امروز خیلی دقت کردم. شیشیه بالا بود احساس کردم بو از بیرون داخل اتاق میاد
درب باک هم ظاهرا سالمی دارهو.
چطور مطمئن بشم از درب باک نیست؟ یک پلاستیک بزارم داخل باک بعد درب باک رو روش ببندم ببینم اگر بو نیامد.یمفهمم از درب هست؟
شلنگ های زیر صندلی عقب رو بررسی کنید.نقل قول: