نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=316254
Printable View
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=316254
سلام
بالاخره کسی نگفت، قراره آپدیت بیاد؟! منبع؟
---
بچه ها کی این حالت اتفاق میفته؟ کسی میدونه؟!
شاد باشید:40:
سلام
توی یه برنامه فرعی مثل opera یا هر برنامه ای که نیاز به تایپ باشه ، اگه بخواهیم زبان نوشتاری رو تغییر بدیم چی کار باید کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این در حالیست که در بعضی نرم افزارها منویی وجود نداره برای تغییر زبان نوشتاری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همونطور که میدونید یا شایدم نمیدونید بعضی گوشیها با نگه داشتن # منوی تغییر زبان رو باز میکنه !!!!!!!!!!!
ولی n82 ??????????????????????????????
لطفا راهنمایی کنید...
سلام :دی
نقل قول:چطوری یونس جان؟ :10:نقل قول:
عزیز معلوم نیست. ولی ظاهرا باس موعدش نزدیک باشه. چون از آخرین ریلیز تقریبا یه سالی گذشته...
به تالار گفتگوی پی 30 ورلد خوش اومدی :11:نقل قول:
امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :10:
دگمه * برای تغییر زبان و وارد کردن نمادها و دگمه # به جای دگمه قلم هست و کارش هم علامت گذاریست
شاد و پیروز باشین :10::40:
سلام يونس جان.نقل قول:
اين حالت زماني اتفاق مي افته كه شما بدون سيم كارت گوشي رو روشن كني و گوشي به طور خودكار ميره رو حالت آفلاين و اگه بخواي نوع پروفايل گوشيتو از حالت آفلاين به يه حالت ديگه مثلا جنرال در بياري گوشي اين هشدار رو ميده و بايد براي تغيير نوع پروفايل حتما سيم كارت رو درون گوشي قرار بدي.
با سپاس.
سلام:20:نقل قول:
یعنی چون خیلی وقته نیومده میگی میاد؟! چون من فکر میکنم قرار نیست دیگه براش آپدیت بیاد! اگه خبری باشه که عالیه...ولی فقط از روی حدس نه!:10:
سلام دوست عزیز.:10:نقل قول:
نه اتفاقا" سیم کارت توش بود!تو مترو بودم Offline کردم...بعد خواستم بیارم General همچین شد! خیلی عجیب بود!
یونس جان مشکل خاصی نیست ....
.
خودت بهتر میدونی گوشیهایی سیمبین , خوراکشون اینجور ارور هاس ....
.
99% با یه رستارت کردن گوشی مشکل حل میشه ... احتمالاً شما هم همین کارو کردی نه؟
دوباره سلام.نقل قول:
يونس جان اون پيغام هشدار به اين علت داده شده چون زماني كه شما در مترو بوديد و گوشيتون حالت آفلاين بوده و دوباره خواستيد از حالت آفلاين خارج كنيد گوشي سيگنالي براي آنتن پيدا نكرده و يا بسيار ضعيف بوده و عملا مثل زمانيه كه شما درون گوشيتون سيمكارت نباشه و طبيعتا اون پيغام هشدار رو ميده و اگه دوباره گوشي به منطقه اي بره كه سيگنال آنتن با كيفيت باشه شما ميتوني دوباره گوشيتون رو از حالت آفلاين خارج كنيد كه فكر ميكنم اين اتفاق هم افتاده ، در كل اون زماني كه شما در مترو بودين يا سيگنال آنتن وجود نداشته ويا بسيار ضعيف بوده.
البته شما خودتون استادين و من به جنابعلي ارادت دارم به هر حال ببخشيد كه زياد توضيح دادم.
ارادتمندت ناصر.:10:
با سپاس.:11:
به به...سلام سامان جان... خوبی؟نقل قول:
کم پیدایی داداش...؟!
برام جالب بود...وگرنه خودش درست شد!
همون به قوله سامان یه ارور سیمبینی بوده..! چون از مترو پیاده شده بودم...! به هر حال اگه روی اصول باشه حرف شما کاملا" درسته...:10: ممنونم ازت...:11:نقل قول:
سلام ...... من عکس n82 رو با n79 مقایسه کردم .... و باید بگم 79 ، خیلی بد بود ... اخه مگه مجبور بودن دوربین 5 بزارن و کیفیت رو بیارن پایین ؟ عکس هایی که میگیره از n73 کیفیت کمتری داره .... کسی با n78 کار کرده ؟ عکس های اون چجوریه ؟راستی قیمت n82 الان چقدره ؟
دوستان اگه يه مدتي مثلا دو سه ماه گوشي خاموش و بدون شارژ بمونه باطريش خراب ميشه
بله دوست من حتی اگه گوشی هم خاموش باشه و سیم کارت داخل گوشی نباشه ولی باتری داخل گوشی باشه به مرور زمان باتری از بین میره و به سنسورهای دریافت کننده سیگنال خود گوشی هم آسیب میزنه ...
.
اون زمانی که من خدمت میرفتم و معلوم نبود که کی برمیگردم گوشیمو خاموش میکردم و باتریش رو هم درمیوردم ...
سلام، خسته نباشين. يه سوال دارم كه ميدونم به احتمال زياد تكراريه، ولي اگه جواب بدين خيلي ممنون ميشم.
اخيرا متوجه شدم كه بعضي از آهنگهايي رو كه چند وقته رو گوشيم دارم و همشونم سالم بودن موقع پخش يه حالتي مثه كش اومدن نوار پيدا ميكنن يا يه تيكه از آهنگ پخش نميشه. فكر ميكنم كه آهنگهاي قديمي تر بيشتر دچار اين مشكل ميشن. به نظرتون اشكال از چيه؟ از رم ميتونه باشه؟ اينم بگم كه كلي گيم ان گيج نصب كردم.
بازم ممنون.
سلام
این نقشه های تهران بالاخره تو سایت نوکیا اومد یا نه
سلام
این نقشه های تهران بالاخره تو سایت نوکیا اومد یا نه
سلام دوست عزيز.نقل قول:
بله اگه شما به سايت نوكيا و از اونجا به بخش كشور ايران وارد بشيد و بعد به قسمت ((به خوبي ميرسيد)) مراجعه كنيد آدرس فروشگاه هايي كه نقشه شهر تهران و شهر هاي بزرگ كشور رو براي برنامه Nokia Maps ارائه ميدند رو نوشته و شما ميتونيد با مراجعه به اين فروشگاه ها نقشه شهر تهران و شهرهاي بزرگ كشور رو براي برنامه Nokia Maps دريافت كنيد.
البته تمامي فروشگاه هاي معرفي شده تنها در شهر تهران هستند.
با سپاس.
لطفا يكي جواب بده!نقل قول:
n82 دارها شما ورزن گوشیتون چی هست 30.0.019 یا 30.0.016
من تو سایت نوکیا نگاه کردم آخرین ورزن 30.0.016 هست ولی تو این تاپیک
آخرین ورزن این هست 30.0.019کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=281575
میهواستم بدونم کسی با این فایل ها گوشیش رو آپ کرده یا نه؟؟؟
اصلا این فایل ها سالم هستند؟؟؟
منبع معتبری ازش دارید؟؟؟
اون نسخه 31 هست که آخرش 16 میشه!
30.0.019
آخرین ورژن:
31.0.016
شاد باشی:40:
حالا گرفتم.نقل قول:
ببخشید مشکل از من بود از بس تو فکر آپدیت بودم گفتم حالا ورزن جدید اومده.
راستی معلوم نیست آپ جدید کی می یاد؟؟؟
یعنی روی OVI map نمیاد که ما بتونیم با Nokia Map Loader دانلود کنیم ؟!نقل قول:
سلام دوست عزيز.
بله اگه شما به سايت نوكيا و از اونجا به بخش كشور ايران وارد بشيد و بعد به قسمت ((به خوبي ميرسيد)) مراجعه كنيد آدرس فروشگاه هايي كه نقشه شهر تهران و شهر هاي بزرگ كشور رو براي برنامه Nokia Maps ارائه ميدند رو نوشته و شما ميتونيد با مراجعه به اين فروشگاه ها نقشه شهر تهران و شهرهاي بزرگ كشور رو براي برنامه Nokia Maps دريافت كنيد.
البته تمامي فروشگاه هاي معرفي شده تنها در شهر تهران هستند.
با سپاس.
سلام دوستان.
میخواستم بپرسم قیمت دست دوم n82 چقدر ارزش داره؟؟؟
ممنون میشم راهنمای کنید.:11:
خوب اگه یه کوشی رو نبینی که نمیتونی قیمت بدی :41: و لی یه گوشی معمولی که زیاد خش روش نیوفتاده باشه فکر کنم چیزی حدود 260-280 تومن باشه:20:نقل قول:
راستی یه چیزی یادم رفت تو برنامه مپ لودر که آخرین ورژنشم نصب کردم نام ایران تو قسمت اسیا نیست:18: کسی میدونه چطور نام ایران رو میشه آورد :46:
این قیمت نوش هست !نقل قول:
و لی یه گوشی معمولی که زیاد خش روش نیوفتاده باشه فکر کنم چیزی حدود 260-280 تومن باشه
240 تقریبا"
قیمت نوش :18::18::18::18: یعنی اینقدر ارزونتر شده :18::18::18:نقل قول:
نه بابا فکر کنم نوش حدوده 280 تا 300 باشه
نه نوش 280 هست !نقل قول:
قیمت نوش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی اینقدر ارزونتر شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست دو 240 !
Nothing...
کسی جواب نمیده :33:نقل قول:
با سلام
می خواستم بدونم قاب مشکلی این گوشی هم هست ؟ چون تو سایت نوکیا مشکلی شو دیدم
دوستان یاهو مسینجر که روی ان 82 کار بده ،چی معرفی میکنید؟
مرسی
ورژن جدید مسنجر موبایل : LCG Slick v0.54
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=354958&highlight=slick
بله هستش من خودم دارمنقل قول:
موفق باشی :11:
سلام
من یه مشکلی داشتم لطفا کمک کنید
من بعد از اینکه کلی برنامه رو گوشی نصب میکنم بعد از چند ماه یکدفعه گوشی هنگ میکنه و کل برنامه ها دیگه کار نمیکنن ؟
این سری فقط چند نرم افزار جاوا نصب کردم بهد از 2 ماه باز یه مقداریشون دیگه کار نمیکنن ؟
مشکل دیگه اینه که توی لیست شماره ها که برای هر شماره یک شکل مثل موبایل یا تلفن انتخاب میکنم موقع تماس همه شکل موبایل دارن که این واسم خیلی عجیبه چون این پیش پا افتاده ترین چیز برای یک موبایل هست ؟
البته قبلا رم گوشیم هم عوض کردم
توی بازی های N-GAGE هم خیلی سرعتش پایین هست و در بعضی جاها صفحه کلید 3 دقیقه بعد جواب میده ؟
لطفا کمکم کنید دیگه از این همه برنامه نصب کردن خسته شدم
سلام
یه مشکل جدیدا پیدا کردم
وقتی تو گالری دارم عکسا رو چک میکنم همش این پیغام میاد:
Memory Full.Close Some Application And Try Again.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
کسی گرفته این نقشه هارو؟؟ پول میگیرن؟نقل قول:
نه پولی نیستش اما من اینجاش مشکل دارم که نام ایران تو مپ لودر نیستش:41:نقل قول:
سلام. این پیغام وقتی میاد که تعداد زیادی برنامه باهم باز باشن.option رو بزن بعد از توی show open apps. برنامه های اضافی رو ببند.احتمال زیاد از همینهنقل قول:
همه برنامه ها بستس .هیچی باز نیستنقل قول:
سلام. این پیغام وقتی میاد که تعداد زیادی برنامه باهم باز باشن.option رو بزن بعد از توی show open apps. برنامه های اضافی رو ببند.احتمال زیاد از همینه
نمیدونم مشکل چیه.