شما اگه از تنظیمات مطمئنی فیوز مرکز مخابراتت مشکل داره اگه خودشون بفهمن تعویض میکنن وگرنه حسابت با کرم الکاتبینه :31:نقل قول:
Printable View
شما اگه از تنظیمات مطمئنی فیوز مرکز مخابراتت مشکل داره اگه خودشون بفهمن تعویض میکنن وگرنه حسابت با کرم الکاتبینه :31:نقل قول:
دوست عزیز حرفت درسته ولی اونی که شما میگی 128 نامحدود هست که خود من هم دوسال داشتم سرعتم با IDM بالای 20 نمیرفت !نقل قول:
جدیدا 128 محدود مخابرات گرفتم و عکسی که گذاشتم مربوط به اونه ! قرار نیست بیام اینجا سره همشهریامون کلاه بزاریم تازه اونم بریم عکس ساختگی درست کنیم !!
من هم سرعت رو گذاشتم تا اگه کسی خواست بگیره بدونه چه خبره . :10:
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
نقل قول:
مشکل از VPN هست ربطی نداره به ISP .
منم از چند روز قبل روز قدس سرعتم کم شده نمیدونم کی میخوان شیرش را ول کنن سرعتش بیشتر شه
از دو تا چیز پی ان استفاده کردم ولی بازم سرعتا پایینهنقل قول:
در یک کلمه سرعت اینترنت مخابرات بیش از یک هفته است که داغون شده و توی سه روز اخیر که فقط یک کلمه توصیفش می کنه: فجیح
البته سرعت بدون چیزپی ان معمولیه (ولی به خوبی قبل نیست) ولی با چیز پی ان داغونه داغونه
سرعت 128Kb مخابرات توسط دانلود منیجر 16 یا 15 رو نشون میده. اما بعلت loss خط مخابرات کیفیت بسیار پائینه
پشیبانی مخابرات هم تقریبا یک ماهیه افتضاح شده
بعضی ها میگن در حال راه اندازی اینترنت ملی (اینترنت پاک یا همان اینترنت حلال) هستن
خدا بخیر کنه
فکر کنم مخابرات تکنیک جدیدی را کشف کرده که سرعت با چیز پی ان اینقدر پایین میاد
منم با چیز پی ان اصلا نمیتونم کاری کنم دوستان راهنمایی کنن
سلام IceLord عزیز من داشتم حرفاتون دنبال می کردم که اگر ببینم خوبه یه طرح بعثت مخابرات بگیرم.نقل قول:
بلاخره چی شد تو این شرایطی که همه دارن از مخابرات می نالن و می گن افتضاهه واقعا بعثتش این قدر عالیه یا ما هم داریم می ریم تو چاه یکی از دوستان هم یک عکس با سرعت 350 گذاشته بود که نگفته بود کدوم طرحه فقط نوشته یودن 128 مخابرات
راستی خودتون عوش کردین
---------- Post added at 06:25 AM ---------- Previous post was at 06:23 AM ----------
با تشکر amirreza عزیز اما این 128 کدوم طرحه و روزانه یا شبانه؟ و ایا این همه گله که از مخابرات میشه به خاطر هیمن جور سرعتاسنقل قول:
نقل قول:
البته من تو صفحات قبل در مورد سرویس اینترنتم توضیح دادم ! ولی خوب دوباره میگم من طرح صبا طلایی مخابرات دارم ماهی 3 گیگ ترافیک داره بدون شبانه ! ماهیانه 8800 .
راستشو بخوای نمیدونم چجوریه ولی من تو این دوسالی که مشترک مخابراتم مشکل خواصی نداشتم در حال حاضرم مشکل سرعت ندارم فقط گاهی اوقات میبینی قطعی های کوتاه مدت داره ! همین .
به نظر شما وقتی همه دارن میگن با اینترنت مخابرات مشکل دارن ولی یه نفر پیدا میشه میگه که مشکل نداره و خیلی همه عالیه ، مشکل کار کجاست؟؟؟!!!
پیدا کنید پرتغال فروش را
سلامنقل قول:
دوست منم با اینکه وضعیت منطقه شون کلا خرابه (از هر شرکتی که گرفت وضعش بد بود مثل شاتل،صبا، مخابرات و ...) اونم میگه سرعت روزانه 260 و شبانه 170 تا 220 هست.
خودمم 512 نامحدود مخابرات دارم. تا همین چند روز پیش خوب بود (دانلود بین 65 تا 70) که تو همین چند روز مثل بقیه دوستان مشکل قطعی های موقت داشت. در کل از مخابرات ناراضی نیستم.
این اکانت من 3 روز دیگه تموم میشه که خودمم طرح بعثت می گیرم.
با اینکه شبانه داره ولی این ماهیانه 5 گیگش کمه :دی
کلا این واژه نامحدود از نظر روانی بار مثبت شدیدی داره :دی
عزیز صبانت و ... هم همین طوری شده.عوض نکن.اینقدر زود تموم میکنی که چند برابر اینی که الان میدی باید از جیبت بدی.:31::31:
مخابرات ده روزی هستش که افت سرعت شدید داشته و قطعی ازچنددقیقه تاچندساعت به وفورداره،یک شماره تلفن7230000هم که دادن امتحان کردم ساعت 3 صبح هم مشغوله!
به نظر من مشکل کار مراکز مخابراتی متفاوت هست !نقل قول:
اگر اونایی که مشکل دارن مرکز مخابراتیشون رو هم بگن معلوم میشه مشکل کجاست. من خودم مرکز استقلال هستم خداییش بخوام بگم تو سال اولی که 128 نامحدود گرفتم رو فیبر نوری اگر تو یک سال 2 یا 3 بار قطعی داشتم سرعت دانلودم 18 بود اما همیشه ثابت بود تو هر ساعتی . از سال دوم یه مقدار قطعی ها بیشتر شده اما بازم قابل تحمله الانم که محدود گرفتم رو کابل مسی البته همون مرکز استقلال هستم سرعت که عالیه فقط گفتم گاهی قطعی داره و البته پشتیبانی هم در این مواقع کلا مشغوله !!
دوستان خطهای ما فیبر نوری هست. آیا این امکان وجود داره من غیر از مخابرات از شرکتها adsl بگیرم؟
IceLord عزیز مرسی از جوابت شما کدوم مرکز مخابراتی هستین ؟
اون دوستتون کدوم مرکزه؟
از مرکز صابری خبر ندارین چه جوری هستش؟
خـــــــــــیر انحصارا فیبر نوری ها دست مخابراته :21:نقل قول:
وایمکس بگیرنقل قول:
من بر اساس شغلم با چند مرکز مخابراتی کار می کنم ... در چند هفته گذشته همه بدون استثنا دارای افت شدید و قطعی های طولانی مدت (در مقایسه با گذشته) شده اند. اینکه در پس پرده و در مراکز مخابراتی چه میگذرد الله اعلم...چون همه تقریبا به یکباره دچاره این اپیدمی شدندنقل قول:
من قاسم آباد هستم.نقل قول:
مرکز نبوت
خواهشا همه لطف کنن در این نظر سنجی شرکت کنن تا امار دقیقی به دست بیاد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=512397
وایمکس نرخش بالاست نمیصرفه. همین مخابرات بهتره:27:نقل قول:
خاک بر سر شاتل تِر زده تو سرعت شبانه و روزانه و عصرانه!
سلام دوستان . من 128 مخابرات دارم با IDM که دانلود میکنم سرعت از 12 تا 20 متغیره و روی یک عدد وای نمیسته . میخواستم ببینم مال شما هم اینطوریه ؟
کلاً توقـف رو یـک عـدد خیلـی کم پیش مـیاد .
کلا خدا بخیر کنه از این طرح اینترنت ملی
اقا الان چند روز پینگم از مخابرات در حد تیم ملی بالاست .کم کم 300 میشه زنگ بزنم پشتیبانی پینگ رو درست میکنن یا نه؟الان دوستان مشهدی از صبانت و شاتل هم نمیتونن از چیز پی ان استفاده کنن؟
چیز پی ان یا وصل نمیشه یا اگه وصل بشه سرعتش پایینه اگه یه چیز پی ان با کیفیت داشته باشی مشکلی ندارینقل قول:
adsl مخابرات من که خوب شد
کسی مشهد از شرکت عصر تلکام اینترنت نگرفته ببینیم چجوریه ؟
آخه تازه اومده و میگن تو تهران خوب بوده
من شاتل دارم مرکز فرشچی
پینگ خیلی خیلی بده
ماله منم بهتر شد پینگم درست شدهنوز یکم بالاست اما بهتر از قبلهنقل قول:
این یکی دو روز اخیر اینترنت مخابرات من هم پیشرفت کرده البته قبلش هم خوب بود اما الان عالی شده . خدا کنه همین طور بمونه .
سرعت دانلودم شده در حد تیم ملی !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به مناسبت عید فطر به اعتبار زمانی تمام مشترکین adsl مخابرات یک هفته اضافه شده .
این طور که خودشون گفتن برای جبران قطعی های چند وقت اخیر این کارو کردن .
سلام
من اینترنت مخابرات طلایی گرفتم کسی می دونه چطور می شه فهمید که چقدر دیگه حجم دانلود دارم
mestermilad@yahoo.com:10::10::42:
نقل قول:کد:http://adslselfcare.tci-khorasan.ir:8080/scpluto/
سلام دوست عزیز ..نقل قول:
داداش شما چی سرویسی داری از مخابرات و چه طرحی !؟
128 - طرح صبا طلایینقل قول:
سلام
تو مشهد بهترین پینگ رو کدوم شرکت میده ؟
مرکز شهید فرشچی ترجیحا
نقل قول:
معمولا مخابرات پینگ هاش پایین هست
از دیروز که می خوام به اینترنت وصل بشم پیام
Local Area connection limited or no connectivity میده
البته چند تا سیستم در شبکه هست و از طریق یک مودم و ی سوئیچ کامپیوترها به اینترنت متصل می شن.
جالبتر اینکه از چند تا کامپیوتر فقط یکی میتونه به اینترنت وصل بشه و بقیه پیام بالا رو میدن و نمیتونن آی پی بگیرن
کسی میدونه مشکل چیه؟
گفتم نکنه مخابرات باز دسته گلی در شبکش به آب داده
با سلامنقل قول:
روی همون آیکون کامپیوترها که چشمک میزنن کلیک راست کنید و گزینه ی repair رو بزنید.
موفق باشید.