خوب بد خوب خوب بد خوب بد بد خوب....
منم با اندیشه درگیرم صفر میشه دی سی میشه نواسان دارهشب بعد خوب میشه یه شب میبینی رویایی میشه هم حاله ادمو میگیره هم به ادم حال میده
اما سراخر میبینی راضی کنندست
همین
Printable View
خوب بد خوب خوب بد خوب بد بد خوب....
منم با اندیشه درگیرم صفر میشه دی سی میشه نواسان دارهشب بعد خوب میشه یه شب میبینی رویایی میشه هم حاله ادمو میگیره هم به ادم حال میده
اما سراخر میبینی راضی کنندست
همین
سلام دوستان پریشب سرعت من افتضاح بود به زور به 20 می رسید
دیشه عالی بود تا 150 هم میرفت (خط4)
خیلی مسخرست الان حدود 1 هفته میشه که سرعت شبانه من تو خط 7 پایینه.
دیشب سرعت خوب بود پریشب پایین بود اندیشه 128 خط 5
بنظر من اندیشه، اگر بشه بعنوان یک سرویس دهنده محسوبش کرد، مستقیما داره به تکنولوژی ADSL و بنیان گذارش توهین میکنه... :13:و این کاملا از تفاوت سرویس دهی در مناطق مخابراتی مختلف مشخصه...
1) شبا که زنگ میزنیم میگیم سرعت پایینه، منت سر آدم میزارن که تایم شب رایگانه. فکر میکنن از تو غار اومدیم یا خودشون از دماغ فیل افتادن...
2) عدم وجود سطح دانش کافی برای کنترل کیفیت و سرویس دهی در سطح یکسان در مناطق تحت پوشش.
3) عدم احساس مسئولیت نسبت به کاربر و وظیفه خودشون...
مرکز 5 هستم (552)نقل قول:
نمیدونم چی کار کنم! دیگه رو اعصاب هستن!!! اگه بگی آقا سرعت من پایین هست، میگن چنده؟ 40؟ خوب 128 باید 14 باشه، خوبه پس! اگه بگی پینگ، یا میگن از مخابراته، یا میگن خوب میشه...
دیگه نمیدونم چی کار کنم! یاد اون 2 ماه اول که از اندیشه گرفتم بخیر، سرعت 150 بود!!!
فقط منتظرم این 4-5 روز هم سپری شه، تا دورم تموم بشه، بعد میذارم واسه بعد امتحانا، تا از یه جا دیگه بگیرم...
دقیقا سرعت خط 7 و 5 باهم رابطه دارند هر شب که 7 خوبه 5 نیست و بلعکس!:13:
دیشب 7 خوب نبود! میانگین 50 با تورنت!!!:19:
این اندیشه هم بقول خودش داره مثلا سرعت یکسان میده! :2:
دیروز و امروز هم سرعت خوب نبود مستقیم تا 80 !:weird:
درسته که سرعت استاندارد 128KB باید 16 باشه ولی من بخاطر سرعت بالا اومدم اندیشه نه اینکه یه شب در میون بالا پایین بشه! :41:تازه تو روز هم که همش صفر میشه! من 1.3 گیگ از ترافیکم مونده و چند روز بیشتر وقت ندارم ازش استفاده کنم سرعت روز هم که اومده پایین!:9:
امیدوارم سرعت تو این چند روز یه تکونی بخوره! تا ترافیک ما رو ... نخوره! :10:
اگر دوباره شب زنگ زدی گفتی سرعت کم هست گفتن تایم شب رایگانه در جواب بهشون بگوه که :(مگر من گفتم که تایم شب را رایگان کنید که منت سر ادم میزارید )ببین در جواب به شما چه میگن.نقل قول:
با تشکر.
هادی
این یعنی الان 10 برابر دارن پهنا میدن 10*16 =160؟؟؟؟؟؟؟یا نه منظور همون بایت و بیته؟نقل قول:
:31: منظورم همون بیت بود!نقل قول:
آره دارن 10 برابر میدن! ولی این مهمه که همیشگی و ثابت باشه! نه اینکه همش دی سی بشه یا نوسان کنه! در ضمن سرعت شب که 160 نیست! تورنت اکثر اوقات به 120 میرسه ولی همون هم نوسان زیادی داره و میانگینش معمولا 70 تا 80 میشه! ولی لینک مستقیم واسه من که تو شب در حد صفره!
جالبه پارس دی سی نداره ولی سرعت نامحدودا رو استاندارد کرده که خیلی ضرر زد بهم :41:
گفت "اون دیگه بر میگرده به سیاست مدیر..." خار اون سیاستو... :41:نقل قول:
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
از کی اینطوزی شده؟ یعنی Downstream توی مودمت رو تغییر دادن؟؟!! :18:نقل قول:
واسه من تو روز و شب سرعت لینک مستقیم همیشه حول و حوش 40 -50 میگرده...بالاتر نمیره اصلا...خوشبختانه فقط تورنت کار میکنم و سرعت تورنت تا بالای 130 هم میره..تو روز دانلود آنچنانی ندارم...قبلنا تو روز بالای 170-180 بود..
ویرایش:
احتمالا این چند روزه سرعت ها میاد پایین...به دلیل ..چیز ...... :21::21:...
فکر کنم صحبتام موثر واقع شد: لینک مستقیم 2 فایل همزمان 175
زدم به تخته!
در حال حاضر سرعت 230 خیلی پایین بیاد میشه 180..
فعلا که خوبه
یکم بیشتر ببندین، بارون بیاد... مردیم از گرما... کولرمونم دیگه فکش نداره... :27:
من حدود یه هفته از 256 استفاده میکنم اما سرعت دانلود معمولا از اشتراک ماه قبلم که 128 بود کمتره !!!
کسی دلیلش رو میدونه ؟
چی ببندیم...نقل قول:
یکم بیشتر ببندین، بارون بیاد... مردیم از گرما... کولرمونم دیگه فکش نداره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...ببندیم..
ولی من حقیقتشو گفتم البته نه الان ساعت4 صبح
الان ساعت 3 صبح و شما تو رختخوابتی عزیز جون و سرعت منم 80
سرعت خوبه بالای ۱۲۰ زیر ۱۴۰ / ایشالا فردا یا پس فردا هم بارون خواهد آمد.
پس از بررسی های فراوان مطمئن شدم که شرکت اندیشه سبز خزر عمدا یکسیری از سایت ها رو blacklist کرده و چون این امر مربوط به مسائل accounting میشه، مخابرات در اون دخالتی نداره... یعنی تمام کسانی که سرعتشون پایین اومده بود از 1 ماه پیش و بهشن گفته شده بود فیبر نوری قطع شده یا پهنای باند شهر رشت اومده پایین دروغ محض بود... و صرفا چون کاربراشون زیاد شده، بنا به تشخیص مدیر فنیشون، سرعت رو در مناطق مخابراتی مختلف جیره بندی میکنند...
در ضمن دیشب با همون روش (که نمیتونم بگم چون اگه بفهمن، اینم میبندن) من که سرعتم بزور به 4 میرسید، به 150 رسید و دیشب تونستیم پس از مدت ها دانلود کنیم...
دیشب سرعت فوق العاده بود..128 مرکز 7
بالای 2 گیگ دان شد...تا ساعت 1:20 خیلی پایین بود...استاندارد بود اصلا...میخواستم بیخیال دانلود شم و بخوابم یهو دیدم همینطور داره میره بالا تا رسید 140...دیگه پایین نیومد...
دیشب برای من که افتضاح بود
430 مگ بیشتر دانلود نشد :41:
128 مرکز 2
دیشب خط 4 هم داغون بود
متاسفانه الانم سرعت افتضاحه به زور 10 میرسه!!
عزیز جان دیدی ما داشتیم واسه بارون اومدن دعا یا مون .... رو نمیگفتیم.!!نقل قول:
خوب خدا رو شکر شما هم کارت راه افتاد:10:
با تورنت 1600 مگ گرفتم. مستقیم 20 مگ!
سرعت پارس آنلاین زیاد جالب نیست.. 20 کیلو در ثانیه..!
به نظر می رسه هر چی به روز موعود نزدیکتر می شیم سرعت پایین تر میاد..!
شما کارمند کدوم بخش از اندیشه هستی؟:27:نقل قول:
فروش:8:
حسابداری:5:
پشتیبانی:41:
یا اصلا مدیر هستی :21:
یا کارمند اخراجی :31:
اعتراف کن:10:
I'm the ghost hacker... :21:
نه بابا این مال اندیشه هست ولی همش میگه پارس عشق من پارسه . مگه قرار نبود بری پارس؟
ساعت 7:30 عصر - اندیشه 128 خط 3 :
سرعت دانلود تورنت : حدود 150 کیلو بایت
لینک مستقیم از یک سرور خارجی کم ترافیک : 110 کیلو بایت بدون استفاده از نرم افزار دانلودر
دانلود از 4shared : بین 70 الی 80 کیلو بایت بدون استفاده از نرم افزار دانلودر
دوستانی هم که به چیز-پی-ان دسترسی دارند اگه سرعت لینک مستقیمشون بیش از حد پایینه میتونن یه امتحانی بکنن . در بعضی موارد سرعتشون چند برابر میشه . البته همیشه معجزه نمیکنه ! بخصوص اگر سرور لینک مستقیم به دلیل ترافیک بالا سرعتش کم باشه اما اگه black list وجود داشته باشه یا محدودیت از طرف مخابرات برای IP خاص باشه مینومه تاثیر مثبت بذاره . مسئولیت استفاه هم به پای خودتون ! من که میگم استفاده نکنین !! :15::25:
بچه ها شما میگین سرعت ما تو رشت خیلی بالاست و تقریبا از همه شهرا بالاتره، این تاپیک رو ببینید بد نیست!
الان سرعت بطور فجیعی پایین اومده!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=392370&page=62
خدا بخیر کنه!
128 اندیشه خط 722
خوب، ببینم اینجا چی داریم؟-:
نقل قول:
کی گفته سرعت ما تو رشت خیلی بالاست و تقریبا از همه ی شهرها بالاتره؟ لطفا به من معرفیش کنید تا کاملا توجیهش کنم!
722 اندیشه...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:21:
I told you I'm the ghost...
پست من چرا ثبت نشد؟
آقا این سرعت چیه امروز گندشو درآوردن سرعت از دایل آپ هم کمتر شده خطه 4 !!
(:
سرعت دانلود در ساعت 11:45 دقیقه .(130تا150)
128اندیشه سبز خزر خطوط 727 .
با تشکر.
هادی
حالا اینو داشته باشید !!!
مودمو رسیت کردم اینجوری شد !!!!
172KBps... :21:
Maximum Bandwidth : 180KBps...
Downloading only 8KBps lower than the bandwidth limit ... :21:
از ساعت 1 تا الان سرعت خوب نبود .سرعت تورنت 1 ساعت حدود 15 بود بعدش چند دقیقه تا 120 بالا رفت و الان هم بین 30 تا 40 هست .
به هر حال ایام خاص هم نزدیکه ! باید منتظر باشیم ببینیم این دفعه مخابرات چه خوابی برامون دیده .. :21:
پ.ن. ساعت 5 صبح سرعت باز شدن صفحات و ارسال ایمیل در حد دایل آپ !