سری Ac :31:نقل قول:
Printable View
سری Ac :31:نقل قول:
سلام دوستان .لطفا چند تا بازی واسه پی سی که بشه دو نفره بازی کرد به من معرفی کنید...اخیرا یه بازی از سری تامب رایدر بازی کردم که میشد دو نفره هم بازی کردش...میخوام که مثل اون جالب باشه...
مرسی
سری Assassin's Creedنقل قول:
Dante's Inferno
سری God Of War
سری Tomb Rider
بازی تو سبک مکس پین، بعد از مکس پین 2 ورژن دیگه ای نیومد!!؟
و بازی به با گرافیکیه Crysis 2 و Call of .
نقل قول:
سری Hitman
شایعه ساختن مکس پین 3 هستش،ولی هنوز تایید نشده.......
crysis 2 که بازی از نظر گرافیک بهش نمیرسه...........
ولی خوب تو این سبک میتونی Battlefield 2:Bad company رو امتحان کنی..........
سلام اگه ممکنه چند تا بازی که دو نفره هم بشه بازی کرد به من معرفی کنید
مرسی
بازیهای 2نفره میخوام واسه xbox360 هر چندتا که باشه معرفی کنییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییید
تو هر سبکی
بازیهای 2نفره میخوام واسه xbox360 هر چندتا که باشه معرفی کنییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییید
تو هر سبکی
تو هر سبکی
تو هر سبکی
تو هر سبکی
تو هر سبکی
تو هر سبکی
تو هر سبکی
تو هر سبکی
تو هر سبکی
تو هر سبکی
تو هر سبکی
نقل قول:
نقل قول:
Enslaved:odyssey to the west
Tomb Rider 5
Fifa11
Nba2k11
NHL11
Shift 2:unleashed
بازی داستان دار 2 نفره کم پیدا میشه.........
بیشتر بازی های ورزشی 2 نفره میشن........
نقل قول:
BATTLEFIELD رو دارم. دیگه توی این مایه ها نیس. مدال رو هم دارم.
بازی ماشینی چی باحاله و با گرافیک
سلام
فک کنم سوال تکراری ای هستش :31:اما میخواستم سیستم مورد نیاز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بدونم
ممنون :11:
راستی این مشخصات سیستمه منهایا این سیستم میتونه دیگه بازی های الان رو خوب اجرا کنه یا نه ؟:27::46:کد:http://up.--------.com/images/wg6qsqz4r3onsy1p3p7l.png
ممنون:11:
سلام
لطفا يه سري بازي مثله Plants vs. Zombies و World of Goo رو معرفي كنيد .
ممنون
میشه بگین چند تا سری داره .نقل قول:
اگه چند تا دیگم معرفی کنین ممنون میشم:40:
نقل قول:
دوست عزیز شما باید سوالتون رو اینجا مطرح کنید
تاپیک >> سیستم مورد نیاز بازیها <<
لینک تاپیک
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=260102
موفق باشید:11:
چرا عزیزم بازم هست......نقل قول:
Bulletstorm
Homefront
خوب ولی به پای اونا نمیرسن.....
جدیدترین ها هم تو سبک ریسینگ اینا هستن اومده:
NFS:Shift 2 Unleashed
Test Drive Unlimited 2
:19::19::19::19::19::19:نقل قول:
خدمت شما:نقل قول:
machinarium
Super Meat Boy
Farm frenzy
Angry birds
دوستان من میخواستم ببینم که این بازی رو لینک دانلودی ازش دارید یا سایتی رو میشناسید که بشه این بازی رو ازش دانلود کرد
NATIONS WW II FIGHTER
ممنون ،اگه باز هم بود بگيد :31:نقل قول:
سلام
من یه بازی می خوام که توش لودر-بیل- یا بلدوز داشته باشه داشته باش
کلا جاده سازی یا ساختمان سازی داشته باش
سلام.من به بازی های مدیریتی علاقه دارم.از سایت های ایرانی که دانلود میکنم همشون یه ایرادی داره.گفتم درخواستم رو اینجا بگم که لینک خوب بگیرم.میدونم اکثر بازی های مدیریتی بچه گانه هست ولی من دوست دارم.در ضمن حجمش هم کم باشه
دوستان از بازیهای زیر شما کدومو اول شروع میکنید :
Amnesia: The Dark Descent
Assassin's Creed: Brotherhood
Bulletstorm 2011
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty: World at War
Crysis 2 Full
Darksiders
Dead Rising 2
Dead Space 2
Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City
Homefront
James Bond 007: Blood Stone
Kane & Lynch 2: Dog Days
Lara Croft and the Guardian of Light
Mafia II: Joe's Adventures
Medal of Honor Limited Edition 2010
Metro 2033
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Silent Hill: Homecoming
Singularity
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
اول:قرمزنقل قول:
دوم:سبز
سوم:آبی
نارنجی ها رو هم اصلا توصیه میکنم بازی نکنی.......
ولی در کل خوب لیست خوبی هستش......
مرسی دوست عزیز . من تمام این بازی ها رو تازه خریدم و شک داشتم که اول از کدوم شروع کنم . اون نارنجی ها یعنی اصلا به درد نمیخوره ؟! من میخواستم با مافیا شروع کنم !!!نقل قول:
اون Joe's Adventures که کلا DLC بازی هستش ولی خود مافیا II نسبت به نسخه اولش پشیزی نمی ارزه.........
مدال هم بازی خوبیه ولی باگ زیاد داره و کل بازی اعصابتون در حده Angry Birds هستش...
James Bond 007: Blood Stone
Kane & Lynch 2: Dog Days
این دوتا رو هم یه مرحله برید دیگه بازی نمیکنید،البته سلیقه ها متفاوته.....
Amnesia: The Dark Descent خریدش اشتباه محضه....
:10::10::10:نقل قول:
ترتیبش چه جوریه ؟!!نقل قول:
اونايي كه پر رنگ هست ارزش بازي كردن رو دارن :31: بنفش ها هم از بقيه باحال ترن :31:نقل قول:
كمرنگ ها رو هم بعضي هاش رو ندارم بعضي هاشون رو هم كاش نداشتم !
سلام
من یه بازی می خوام که توش لودر-بیل- یا بلدوز داشته باشه داشته باش
کلا جاده سازی یا ساختمان سازی داشته باش
کسی نبود جواب بده .نقل قول:
والا من اصلا به جنگ جهانی علاقه ندارم ولی فکر کنم حدود 5 یا 6 تا بازی باشه
این چندتا دیگه:
Call Of Duty 1,2.3.5
Brother In Arms
اگه یادم اومد بازم اضافه میکنم:10:
بازیهای زیر پیشنهاد میشه:نقل قول:
Bagger Simulator 2011
Wolkenkratzer Simulator
سلام دوستان یه بازی هست به نام the next big thing .بسیار ازش خوشم اومده.تو نت گشتم فقط نسخه آلمانیش رو دیدم. ولی ظاهرا نسخه انگلیسی هم داره. کسی خیر داره؟ (از لینک دانلودش:31:)
اینم چند تا عکس از بازی:
اسامی تمامی بازیهای معروف یا جدید ماشین پی سی رو می خواستم
مثل dirt 2 جدید نیست ولی معروفه
بازی های دونفره برای pc هم معرفی کنید
یعنی یکی با دسته یکی با کیبورد
نقل قول:چجوریه بازیش؟خوبه ما هم دانلود کنیمکد:http://www.filesonic.com/file/713568594
بسیار ممنون. ولی این دموش هست .
تو مایه های Run away هست.من از این بازیا خیلی خوشم میاد.نقل قول:
چجوریه بازیش؟خوبه ما هم دانلود کنیم
من گشتم ورژن های آلمانی هم جلوشون نوشته بود دمو...حجم ستاپ بازی چقدره؟نقل قول:
سلام دوستان
یه بازی میخواستم که فکری و سرگرم کننده باشه:20:
نقل قول:
ART OF MURDER
BLACK MIROR
DRACULA ORIGINS
EVIL SUN