یه آموزش تصویری ای که بشه باهاش اکسلو در حد عالی یاد گرفت کسی سراغ داره؟
Printable View
یه آموزش تصویری ای که بشه باهاش اکسلو در حد عالی یاد گرفت کسی سراغ داره؟
من دو سری داده دارم،میخوام نمودار scatter plot اشونو رسم کنم.مشکل اینه که به جای محور x ،شماره ردیف ها رو به عنوان عدد در نظر میگیره و شکل خراب میشه.در حالی که در قسمت x values مقادیر x رو وارد کردم! من نمی دونم چشه واقعا.اگه کسی بلده راهنمایی کنه.ممنونم.
الان فهمیدم که علتش تعداد زیاد داده هاست!! حدود 3500 داده دارم.وقتی که تعدادشو کم می کنم مشکل حل میشه. ولی چرا؟؟؟
با سلام به دوستان عزیز
عباراتی که شامل اعداد و حروف هستند را چگونه میتونیم بر منبای اعدادشون به ترتیب کوچک به بزرگ یا برعکس مرتب کنیم؟
مثلا
s-20
tf-2
vb-76
را به صورت
tf-2
s-20
vb-76 مرتب نماییم
با سپاس فراوان
موفق باشید
سلام
.
من یه فایل اکسل دارم که براش پسورد گذاشته بودم. فایل هم برای خیلی وقت پیشه و الان پسوردش یادم نمی آد...
محتویات فایل هم خیلی برام مهمه.
.
چند تا نرم افزار از همین سایت P30World و چند سایت دیگه دانلود کردم ولی هیچ کدوم باز نکرد.
(( در واقع میگه: There is No Password on this File! ))
ولی وقتی باز می کنم، پسورد می خواد:n03:
.
.
.
من از Office 2013 استفاده می کنم، چه کنم؟:n27:
کسی بلد نیست؟نقل قول:
توی یک ستون یک سری شماره موبایل هست. میخوام بر اساس پیش شماره هاشون هرکدوم و توی یک ستون یا یک شیت قرار بدم. همچین کاری با اکسل امکان پذیر هست؟
سلام چطوری برای تک تک سلولهای یک ستون یک منوی کشویی بذاریم که داخل اون منو چندتا گزینه داشته باشیم؟
[HTML]http://s5.picofile.com/file/8132340526/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA_%DA%A9%D8%B4%D9%88%DB%8C% DB%8C.rar.html[/HTML]نقل قول:
سلام
من میخواستم نمودار روند تغییرات رو رسم کنم مثلا شخص a در 1 سالگی 10 سانت بوده در 2 سالگی 20 سانت و... و همینطور شخص b و c و... اما زمانی که از چهار نفر بیشتر میشه همه چیز میریزه به هم و مثلا نمودار تبدیل میشه به نمودار یه سالگی افراد مختلف و قد های مختلف میشه راهنمایی کنید ؟؟
ممنون
این رو هم امتحان کننقل قول:
[HTML]http://www.shahrekhabar.com/science/1406979660058955[/HTML]
من در دو سلول اکسل دو تا زمان دارم و در سلول سوم میخواهم این دو زمان را از هم کم کنم و نشان بدهد :
سلول اول:
11:25:00 PM
سلول دوم:
2:58:00 AM
جوابی که اکسل در سلول سوم که فرمول کم کردن این دو سلول هست میدهد:
راهنمایی لطفاً
####
کد:http://s5.picofile.com/file/8135168792/Time.xlsx.html
سلام
من یه مشکلی دارم تو رسم نمودار
میخوام چند نمودار باهم تو ی نمودار رسم کنم فقط مشکل که دارم این که دادهای محور x منغییر
من آزمایش که انجام داده م تو یکی 2 دقیقه تو یکی دیگه 3 دقیقه تو ی آزمایش دیگه 10 دقیقه داده بدست اومده کسی میتونه کمکم کنه فایل اکسل میزارم که داده ها ببنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم کمکم کنبن
خوب برخورد اکسل با زمان؛ مثل همون عدد هست، شما باید از فرمول TEXT برای تبدیل عدد حاصل از تفریق، به نوع زمان کنه، فرمولش این میشه:نقل قول:
اون قدر مطلق رو هم برای این گذاشتم که زمان منفی تعریف نشده هست برای زمان. اگر مثلا زمان اول از روز قبل هست، باید از نوع Short Date استفاده کنید و تاریخ هر روز رو هم تعیین کنید، در این صورت برای محاسبه ی اختلاف روزها باید روزها رو هم اضافه کنید:کد:=TEXT(ABS(B2-A2),"hh:mm:ss")
میتونید با رعایت وارد کردن تاریخ(تاریخ بزرگتر منهای تاریخ کوچکتر) درست، ABS رو هم بردارید.کد:=TEXT(ABS(B2-A2),"d - hh:mm:ss")
من تو فایل شما کلی داده دیدم با چهار تا نمودار. یه توضیح کامل بدید از کاری که میخواید انجام بدید... مشکلی که هست اینه که داده های محور X شما اگر همه از یک جنس باشن(مثلا همه ثانیه)، به علت اختلاف مقیاسی که هست بین اعداد شما(کمترین 1 و بیشترین 14 تا 60)، نمودار خیلی بد فرم میشه و مثلا نمودار اول خیلی فشرده میشه.نقل قول:
استاد ازم خواسته که این 4 تا نمودار تو 1نمودار رسم کنم
آره میدونم خیلی فشرده میشه استاد ازم خواسته
در سلول اول نوشتم 23:00 و در سلول دوم 3:00 و اختلاف آنرا باید 4 بدهد ولی با فرمول اول شما : 08:00:00 با فرمول دوم شما : 0 - 20:00:00 اگر فرمولها درستاند لطفاً فایل اکسلش را آپلود کن ممنونمنقل قول:
شما بهتر هست برای اینکار از یک نمودار Scatter با خطوط متصل استفاده کنید. بعد که یک نمودار خالی زدید، روش راست کلیک کرده و Select Data رو میزنیم. حالا نمودار ها رو با دکمه ی Add اضافه میکنیم. X و Y رو که تعیین کنیم، درست میشه. این فایل شما میشه... من 5 تا جدول دیدم به هر حالنقل قول:
کد:http://s5.picofile.com/file/8135487676/New_Microsoft_Office_Excel_Worksheet.xlsx.html
خوب شما الان یه اشتباه کردید، وقتی که از فرمول دوم استفاده میکنید، باید تاریخ رو هم تعیین کنید، که مثلا اولی 1 جولای هست و دومی 2 جولای. یعنی هر سه سلول باید از نوع Short Date بشن.نقل قول:
فرمت تاریه هم همون فرمت ویندوزه، واسه من mm/dd/yyyy
این فایلش:
کد:http://s5.picofile.com/file/8135487184/Time.xlsx.html
ممنون همین میخواسنم دست درد نکنهنقل قول:
سلام دوستان من یه سری اعداد ایکس و ایگرگ رو از داخل شکل یک مقاله بیرون کشیدم اوردمشون تو اکسل و نمودار رو کشیدم حالا می خوام یه ازای ایکس های مختلف ایگرگ و بهم بده ، ممنون می شم اگه کمکم کنید
فکر میکنم باید با ماکرو و برنامه نویسی اینکار رو بکنید... من بلد نیستم کد نویسی تو آفیس رو. یکی از دوستان بلده. :n01:نقل قول:
اینو یکی از دوستان برام تهیه کرده ولی نمی تونم بفهمم چی کار کرده
این که فکر میکنم از یه درون یابی استفاده میکنه. نه از نمودار.نقل قول:
در حقیقت مقداری که وارد میکنید توی اون سری اعداد جستجو میکنه و عدد بعدی و قبلش رو مشخص میکنه(پیدا میکنه). بعد با استفاده از فرمول خاصی که توی سلولها هست یه محاسبه میکنه و بعد درون یابی میکنه.
ایشون از داده ها و فرمول استفاده کرده نه از نمودار و بصورت بصری.
با سلام به دوستان عزیز
دو فایل اکسل مستقل از هم داریم که یکی شامل 3 ستون و دیگری 2 ستون دارد.
مشابه عکسی که در زیر قرار دادم اطلاعات ستون A مشابه G و اطلاعات ستون NوT هم مشابه هستند.البته اطلاعات ستون G,T و همچنین A,N در یک ردیف هستند
میخواهم اطلاعات این ستون ها با هم مقایسه شوند و عددی که در ستون F در File1 موجود هست در File 2 نیز در کنار ردیف مشابه قرار بگبره .
امیدوارم منظور عرضم رو رسونده باشم :n01:
ایام به کام
توی یک ستون یک سری شماره موبایل هست. میخوام بر اساس پیش شماره هاشون هرکدوم و توی یک ستون یا یک شیت قرار بدم. همچین کاری با اکسل امکان پذیر هست؟
با استفاد ه از تابع mid ابتدا پیش شماره ها رو جدا می کنی. سپس با استفاده از pivot table که به روشهای گوناگونی می تونی تلفنها رو گروه بندی کنی.
با سلام به همه دوستان
من باید یه فرم در اندازه A3 در اکسل طراحی کنم اما در اندازه کاغذها A3 رو پیدا نکردم
حتی قسمت custome size هم پیدا نکردم که بشه اندازه ها رو دستی وارد کرد
این مشکل چه جوری حل میشه؟
یعنی تو قسمت پایین برای شما A3 نیست؟نقل قول:
شما احتمالا پرینتر به کامپیوترتون متصل نیست. یه نرم افزار مثل dopdf نصب کنید شاید درست شد.نقل قول:
سلام دوست عزیز. شما ابتدا باید محتوای دو سول A,N رو توی یک ستون به نام AN ترکیب کنی با این فرمول (A&N=) این کار رو در مورد محتویات ستون G,T هم انجام دهی. اگه کار با تابع Vlookup رو بلد باشی فکر میکنم الان بتونی ادامه راه حل رو از روی فایلی که گذاشتم متوجه بشی.نقل قول:
محتوای تر کیب ستون g,t لازمه که در سمت چپ باشه ( اگه اکسل شما از چپ به راسته)
ببیند شما توقع دارید که اکسل فرمول تابع رو با دونستن چند نمونه از اون ، بهتون بدهنقل قول:
تنها راه حلی که ذهنم میرسه استفاده از تابع Trending هست.
نه اتفاقا هم پرینتر نصبه هم برنامه dopdf نصبه , نمی دونم مشکل از کجاست؟
نقل قول:
نه دوست عزیز نیست, ممکنه با نصب مجدد برنامه مشکل حل بشه؟نقل قول:
تو اکسل امکانش هست که برای یک سلول یک منوی کشویی انتخاب رنگ داشته باشیم ؟
مثلاً دو تا رنگ برایش تعریف کنیم که مجبور نباشیم مرتب به سراغ قسمت رنگ زمینه برویم؟
فرض کنید توی ستون a صد اسم نوشته و تو ستون b صد و پنجاه اسم . حالا من میخوام این اسمها که متناظر هستند روبروی هم و در یک سطر قرار بگیرند . یک راهش اینه که هر دو ستون رو سورت کنیم . کسی راه دیگه ای بلده ؟
میشه استایل تعریف کرد. کنار استایل نرمال سه نوع استایل هست. میتونید خودتون هم بسازید.نقل قول:
یعنی شما این سربرگ و این فلش ها رو هم ندارید؟ اگر روی فلش کلیک کنید، تو سربرگ اول باید باشه.نقل قول:
من پرینتر نصب ندارم فقط xps نصبه.
Sort فکر نکنم کمک کنه..نقل قول:
تابع Lookup بهتر کمک میکنه... ولی من چند مورد امتحان کردم که مثلا کلمه ی خاصی رو در یه آرایه جستجو کنه، جواب نادرست برمیگردوند گاها. احتمالا مورد خاصی رو رعابت نکردم.
میشه در مورد تابعLookup توضیح بدین ؟
فرض کنید در شکل زیر ستون یک در یک شیت هست و ستون 3 در یک شیت دیگه . من میخوام تمام سطر هایی که در ستون سه هستند ولی در ستون یک نیستند حذف بشن . مثل سطر ارتباطات سیار .
یه جور دیگه هم اگر بشه خیلی خوبه . فرض کنید ستون یک و دو در شیت یک هستند و ستون سه در شیت دو . من میخوام مقداری که در جلوی هر اسم در ستون یک هست بره و جلوی اسم متناظرش در ستون سه (که در شیت دو هست ) قرار بگیره . مثلا جلوی ایران پویا در شیت دو بنویسه ۱۳۱
خیلی به این کار نیاز دارم لطفا کمک کنید . یا اگر سایتی رو میشناسید که در این زمینه کمک کنه لطفا معرفی کنید .
شما اگه کار با تابع Vlookup روبلد باشی مشکلتو راحت میتونی حل کنی.نقل قول:
تابع Vlookup یکی از قویترین تابع هایی هست که تو اکسل نوشته شده.نقل قول:
1-برای لیست صد نفره یک ردیف اضافه کن و توش از یک تا صد بنویس
2-حالا در کنار لیست دوم از تابع Vlookup استفاده کن که مقایر مشابه رو برات برگردونه.
مسلما فقط 100 تا عددی که تو لیست اول هست رو برمیگردونه و برای 50 تا بقیه N/A میزینه.
3- حالا کافیه لیست دومت رو مرتب کنی.
البته این روش در صورتی درست کار می کنه که 100 اسم اول حتما تو اون 150 اسم دوم باشه وگرنه روش سخت تر میشه.
با توضیح خواستی درخدمتم.
سلام به دوستان
چرا کلیک راست من در نوار پایین اکسل ( SHEET 1 ) کار نمیکنه ؟ ممنون میشم پاسخ بدید
فقط باید روی Sheet کار کنه... یعنی روی Sheet 1 هم نمیتونید راست کلیک کنید و مثلا Protect بزنید؟:n13:نقل قول: