من فکر میکردم این مشکلاتی که گفتین فقط با قابای 5 تومنی پیش میاد!پس 20-30 تومنی ها هم همینن؟!چه بد!
Printable View
من فکر میکردم این مشکلاتی که گفتین فقط با قابای 5 تومنی پیش میاد!پس 20-30 تومنی ها هم همینن؟!چه بد!
با سلام خدمت اساتید
من وقتی گوشی رو خاموش و روشن میکنم ، و میرم توی قسمت مموری ، چند کلوبایت بهش اضافه شده
مثلا قبل از خاموش کردن 400 kb و پس از روشن کردن 1112 kb
میخواستم بدونم مشکلی داره ، ویروسی ، چیزی نداشته باشه ؟
چه ویروس کشی نصب کنم روی گوشی /؟
در ضمن ریست مستر و فرمت هم کردم
آره ديگه ... قاب كه آنتن gps يا گوشي تماس نداره.... تازه گوشيم هم موقع تماس خرخر ميكنهنقل قول:
روش سامان جان جواب داد .اگه خواستي بگو كه بيشتر توضيح بدم.فقط از سيم روكش دار استفاده كن كه احتمال اتصالي شدن كم شه.......نقل قول:
(مسئوليتش پاي خودت.البته برا من كه چيزيش نشد.)
صدای خرخر برا اینکه پیچای گوشیتو یا خیلی محکم بستی یا یکم شل.نقل قول:
منم همین صدا رو داشتم یا وقتی صفحه گوشی و کامل به صورتم میچسبوندم صدای من نمی رفت. با پیچش ور بری درست میشه
چه سیمی استفاده کردی؟ چه اندازه؟نقل قول:
مال من گارانتی اتصالاته. 2 ساله که گوشیو دارم. فکر می کنی بدم شرکت میتونه درستش کنه؟
ببین دوست من بهترین سیم برای استفاده , سیم مسی لاکی هست ....
.
حدود 10 تا 15 سانت سیم مسی لاکی و یک آلن T6 که مخصوص باز کردن پیچ های گوشی هست و یک دستگاه هویه ....
.
اگه دقیقاً سیم مسی رو به همون قسمت آنتن Gps گوشیت لحیم کنی خیلی خوب بهت جواب میده و در فضای باز تا 10 ثانیه و در فضای بسته نهایتاً تا 30 ثانیه کانکت میشه ....
این مشکل فکر نکنم تو گارانتی باشه چون خودت اینجوریش کردی.
من از سيم هدفون استفاده كردم.داستان ما از اين قراره كه سيم رو لحيم كردم همون طوري كه قاب باز بود امتحانش كردم درست بود البته سرعتش 10 ثانيه كه ميگفتن نبود...همون موقع پست دادم كه روش جواب داد....قاب رو كه مخواستم ببندم يخورده سيم رو كوتاه كردم و قاب رو بستم .روشن كه كردم ديدم نميگيره....اعصابم خورد شد قاب رو باز كردم و گوشي رو از سيمش آويزون كردم ميچرخوندم كه سيم كنده شد منم بيخيال gps شدم.قاب رو بستم .همين جوري الكي رفتم تو gps data و ناگهاننقل قول:
*********************************ديدم GPS كرفت***********************************
راجع به گارانتي فكر نكنم قبول كنن.چون گارانتي موقعي معتبره كه گوشي توسط افراد يا اشخاص غير مجاز تعمير يا دستكاري نشده باشه پس به نظر من ازت قبول نمي كنن.
درستش كردم.حدود 2ميل زير كوشيشو بردم بالا اتصالش كه قوي شد خرخرش افتاد...آخه فابريكش كه خوده ميدوني يخورده با چسبي كه داره بالاترهنقل قول:
البته من ان 95 هشت گیگ داشتم قاب فرعی که 6 تومن خریدم از قاب اصلی گوشی بهتر بود بستگی داره از کجا بخرین
من قاب خریدم 26 تومن از یک وارد کننده . همین رو میدادند 55 تومن ! اما بازم میگم درسته مال خود نوکیا هست اما هیچی قاب اصلی نمیشه !
یک خبر خوب .... بلاخره حرفه ای ترین نرم افزار منشی تلفنی کرک و آماده شد ... من که توی پوستم نمی گنجم :
عالیه عالی ...کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=66316
منظور از black list يا همون ليست سياه چيه؟نقل قول:
بله توی لیست سیاه میتونی یک سری شماره بزاری و توی پروفایل هاش تعریف کنی که مثلا وقتی اینا تماس گرفتند چی کنه ! مثلا قطع یا بره منشی یا انتقال به شماره های همیشه خاموش و ... ! برای این کارا حرف نداره
من قبلا در مورد این نرم افزار همینجا توضیح دادم ... بسیار حرفه ای هست و تاپ ترین در جهان ... عملکردها همه سریع هستند و بدون باگ
مشکلش کرک نشدن اش بود که سی روزه از کار می افتاد که بلاخره درست شد ! ایول
من زياد ازش سر در نياوردم .كجا راجع بهش توضيح دادي؟نقل قول:
نقل قول:
اقا دستت درد نکنه ولی من تو موبایلستان عضو نیستم میشه شما خودت اینجا ضمیمه کنی؟؟؟؟:8::10::40::11::11::11::40:
ممنونم.:11::11::40:
من توی قسمت برنامه ها آپلود کردم ...میتونید تشریف ببرید و دانلود کنید ....
توی سایت دیجی کالا زده بود تولید ن 95 متوقف و گوشی دیگری جایگزینش شده در حالی که توی جی اس ام آرنا همچنان نوشته available می خواشتم ببینم این قضیه چقدر صحت داره؟؟؟
نه متوقف نشده وگرنه gsmarena می زد خبرشو
سلام دوستان
گوشی من N95 هست.به خاطر همین ، سوالم رو توی این تاپیک مطرح کردم تا بهتر راهنمای بشم.
من دوست داشتم یه پروفایل درست کنم که هر موقع روی اون حالت بزارم ، گوشی به صورت اتوماتیک ، answer کنه و آهنگی رو با کیفیت نسبتا خوبی بخونه ولی تا حالا چنین برنامه ای رو ندیدم.....چون همون طور که میدونید ، اکثر این جور برنامه ها ، فرمت amr.* رو قبول میکنند.....در صورتی که فرمت amr ، موزیک رو support نمیکنه
شما برنامه ای رو برای ساخت همچین پروفایلی درنظر دارید؟
در ضمن ، من از Mobisophy.Interactive.Voice.Call.Master.v2.50.0820 .S60v3.S60v5.Unsigned.Cracked-Symbian هم استفاده کردم...ولی این هم amr میخواد
با سپاس بی کران
نميتوني اون ميوزيكي كه ميخواي كانورت كني به فرمت amr؟
شما با برنامه xilisoft می تونی هر کاری بخوای بکنی حتی آهنگ کامل رو تبدیل به amr بکنینقل قول:
فایل هایی با فرمت AMR فقط برای ضبط و پخش کلام بکار میره ، نه موزیک:10:نقل قول:
مگه شما تا حالا فایلی با فرمت amr دیدی که آهنگ هم پخش کنه؟....والا من که ندیدم....ولی شاد هم بشه:5::5:
دستتون درد نکه.....من میرم ببینم میتونم convert کنم یا نه:11::11::11:نقل قول:
بله چرا که نه شما می تونی موسیقی رو هم به amr تبدیل کنی
البته xilisoft رو اشتباه گفتم منظورم برنامه mp3 to rington gold بود من همین الان یک آهنگ رو تبدیل amr کردم
طور ي گفتي نميشه كه منم شك كردم.الان با total video converter تبديل كردمنقل قول:
بچه ها پچی که بشه تاریخ موبایل رو به فارسی نشون بده وجود داره
سلام .
نمي دونم چرا با اين منشي تلفني هر نوع پرو فايل ميزارم عمل نميكنه...
برا شما هم اينجوريه؟
دوستان من یک سوال داشتم . چند وقتی هست زمانیکه گوشیم زنگ میخوره یا کلاً با هاش صحبت میکنم call duration رو صفحه نمایش داده نمیشه و باید دکمه back رو بزنم تا نمایش داده بشه .
منظورم اینه که موقع مکالمه تایمر مربوط به مدت زمان صحبت کردن به یک صورتی hidden میشه که با زدن دکمه back نمایش داده میشه.
اینم بگم که تنظیمات رو چک کردم و به نظرم مشکل خاصی نبوده.
چه پیشنهادی واسه رفع این مشکل میکنید؟ممنون از کمکتون.
من از بانه یک باتری گرفتم مال n95 هشت گیگ بود ... نوشته بود 1200 mAh اما الان 3 روزه که یک خط هم کم نکرده ... عجب چیزیه ... کره ای هست ! 5500 فقط !
مارکش pama بود !
میگم شما هم که گذاشتید در خوب بسته نمیشه هان ؟
چه جالب!
بانه طرفای کرمانشاه هست دیگه!
همه چی ارزونه!
من صدای n95 معمولی گوشی نداده بودم.
ولی تازه گی ها گوشی دادم
خیلی بلند میشه.
میگم رم 8 گیگ ساپورت می کنه؟
فیرمور 31 مثل اینکه 16 هم ساپورت میکنه.خودم با فیرمور 21 از رم 8 استفاده میکنم که 20 تومن خریدمش ولی هیچکی باورش نمیشه!
من دهنم سرويس شد تا درشو بستم.....كلي خود باتري رو سوهان زدم كلي درشو....تازه بازم درست حسابي بسته نميشه...نقل قول:
ول فك كنم باتري نبايد مارك داشته باشه ها....
باتری را که انداختید درشو به زور نبندید.
بلکه با یه قاب کریستال حداکثر 1000 تومنی اونو ثابت نگه دارید.
تو اون فيلمي كه از تعويض باتري دوستان آماده كردند در باتري راحت بسته ميشه.ولي من قاب كريستال رو امتحان كردم...ارزششو نداشت.
دوستان، یه سوال ابتدایی؟ من وقتی یکی مثلاً یه موزیک برام بلوتوث میکنه، مجبورم اونو تو Inbox گوشی نگهدارم یا اینکه
نهایتاً ببرمش تو My Folder که اونم باز یه قسمت از Message هاست! آیا راهی وجود نداره که بتونیم مثلاً موزیک دریافتی رو
در کارت Memory ذخیره کنیم؟
بله .... میتونید اون موزیک یا عکس رو سیو کنید تا در گالری نشون داده بشه ......نقل قول:
( فایل رو باز کنید و بعد خروج کنید ... هنگام خروج از شما پرسیده میشه که میخواید سیو کنید یا نه )
با یه فایل منیجر مثل x-plore هم می تونید کلیه فایل های موجود در قسمت مسیجینگ خودتون را به مموری کارت یا هر جایی دلتون خواست انتقال بددید. (کپی پیست)