منظور خاصی نیست یعنی پیکسل سوخته! معمولا به رنگ های سفید قرمز آبی سبز در میاد پیکسلی که سوخته! ولی اگه درست با psp کار کنین معمولا مشکلی پیش نمیاد...نقل قول:
منظور خاصی نیست یعنی پیکسل سوخته! معمولا به رنگ های سفید قرمز آبی سبز در میاد پیکسلی که سوخته! ولی اگه درست با psp کار کنین معمولا مشکلی پیش نمیاد...نقل قول:
من بک پک بازی گرفتم که بازی های پلی استیشن 1 هست ولی هر کاری می کنم پی اس پی فرمت این بازی ها رو نمیخونه چیکار باید بکنم؟
بازی هایی مثل داینو کرایسیس
نوشته پک مال پی اس پیه
salam man alan kisham psp slim piano black kharidam 190 va ba ram 4 gig asl soni shod 250.
Hala chanta soal dashtam.
Man eino ba m33 3.90 copy khor kardam yaro migoft 3.95 berizam goftam na 3.9 baram beriz.dorost karkardam na?
Behesh goftam chanta bazi baram berize rikht faghat nemidonam aval ramo format kard ya na vali fekr konam nakard hala chanta soal dashtam.
Gta dashtam bazi mikardam vaghti ba mashine kami tik mizane.
To pes 2008 kami konde.
Vali to god of war moshkeli nadare.
To call of duty vaghti shologh mishe kami tik mizane.
Mikhastam bedonam male hame einjorie ya moshkel az mane.darzemn male ein nist ke ramo format nakarde?
Male frameweram nist?
Motmaen bashid ram asle chon magic gate to zade support.
Ye soal dige to ghesmat memori zade
3800 pore bad zade 600 meg khalie
Baraye chi einjori man ramam 4 gige.
Mamnoon.
آقا يه سوال از psp :
اگه از دبي psp بياريم تو ايران جواب ميده.شارژرش چي ؟ اون جواب ميده؟
آخه يه ps2 از دبي گرفته بودم جواب نداده بود.
یعنی چی جواب میده؟نقل قول:
آقا يه سوال از psp :
اگه از دبي psp بياريم تو ايران جواب ميده.شارژرش چي ؟ اون جواب ميده؟
آخه يه ps2 از دبي گرفته بودم جواب نداده بود.
بازی رو بریز توی PSP>Gameنقل قول:
آره جواب میده اتفاقا کار خوبی میکنی اگه از دبی بخرینقل قول:
ممنون میدونم قصد کمک کردن دارینقل قول:
ولی بهتر بود میذاشتی جاوید جواب سوالاتمو کاملتر میداد
agha kasi be ma koomak nemikone????!!!!!!
دوست عزیز فریمور من هم 3.90m33-3 هست.مموریم هم مجیک گیت را ساپورت نمیکنه.همه این بازی ها را هم که شما گفتی بازی کردم مشکلی نداشته.(به غیر از اون فوتباله که بازی نکردم.)نقل قول:
اگه طرف مموری را با psp فرمت نکنه که پوشه های مورد نیاز توی مموری ایجاد نمیشه.پس 100 درصد فرمت کرده.شما یه سر برو پیش فروشنده بهش بگو همچین مشکلی داری تا حل هم نکرده ولش نکن.
انشالا... مشکلت برطرف میشه.
راستی مبارکتون باشه.
موفق باشی.
تنها راه....نقل قول:
[HTML]
http://pspcenter.wordpress.com/2008/04/18/pspkvm/
[/HTML]
سلام
من این بازی Lego Indiana Jones Trilogy رو دانلود کردم ولی هر جای پی اس پی کپی میکنم بازی اجرا نمیشه
یکی بمن بگه اون باید کجای پی اس پی کپی کنم
کمک کنید ممنون میشم
بازی هایی که فرمتشون iso و cso هست توی پوشه iso کپی میشن.نقل قول:
سلام choory
هیچ کدوم از این فرمتها که گفتی نیست
باز که میکنم به این شکله:Lego.Indiana.Jones.Trilogy.By.cR >> PSP_GAME>> UMD_DATA.BIN
نباید باز کنی همونی که دانلود کردی باید بریزی تو iso
عالیه دوستان ادامه بدید
m33 version 4.0 می آید
متیو (یکی از اعضای M33) گفته این دو تا ویژگی قراره به این فیرم ویر یعنی 4.00 M33 اضافه بشه ؟
این قابلیت سیو وسط بازی به احتمال خیلی زیاد به صورت پلاگین یا اددان واسه فیرمویر میاد.(بعید می دونم که مثل ریکاوری منو خودش نصب بشه)
- ریکاوری منو (Recovery Menu) هم توی XMB هم توی Boot
- هر وقت هرجای بازی خواستین بازیو سیو کنید !!! یعنی مثلا وسط فیفا استریت ییباره سیو کن بعدش فردا بیا بقیه همون بازیو برو. (مثل ایمولتور های کنسول ها. ایمولتور پی اس وان PSOne روی PC هم همین قابلیت رو داره.)
نقل قول:
اين قابليت اولي كه ذكر كرديد همين الانم تو فريم ور هاي 3.90 وجود داره !!!!
تا اونجایی که من میدونم M33 گروه نیست خود DAX هست چون برا دانلودش میری تو سایت DAX نه سایتی به نام گروه M33! ویژگی دوم که گفتی نیاز زیادی بهش نیست شما میتونی وسط بازی psp رو خاموش کنی بعد روشن کنی ادامه بدی! تنها بازی که دیدم نمیشه بازی logans shadow بودشنقل قول:
چي عاليه ؟؟؟؟؟نقل قول:
كسي metal gear solid portable ops رو بازي كرده ؟
من بازي كردم ، چطور مگه ؟!؟نقل قول:
كسي metal gear solid portable ops رو بازي كرده ؟
من وقتی بازی metal gear solid portable ops را ریختم روی psp تا newgame را انتخاب میکنم میره توی یک صفحه که نوشته start را بزنید تا start را فشار میدم می باد همون صفحه اول که new game داره.از بازی هم بیرون نمیاد.مجبور میشم کلید پاور را چند ثانیه نگه دارم تا psp خاموش بشه.
یک metal gear دیگه هم ریختم اسم کاملش یادم نیست.اون هم همین مشکل را داشت.در کل مثل اینکه psp من با metal gear مشکل داره.
شما نمیدونید باید چی کار کنم؟
من خیلیشو رفتم بازی جالبیه البته من بازی شو از دی وی دی مجله بازی نما گرفتم و ریختم رو دستگاه کاملا هم درسته و دستگاه هیچ مشکلی نداره ولی اصلا با بازی متال گیر اسید حال نکردم
تو این بازی دکمه ی دایره OK هست!نقل قول:
من نیم ساعت بازی کردم حالم بهم خورد به نظرم یه بازی کاملا مسخره بود طرف رو هدشات میکردی خوابش میبرد بعد 5 دیقه زنده میشد این صحنه رو که دیدم سریع از بازی اومدم بیرون پاکش کردم!نقل قول:
دوستان من میخوام یه Psp بگیرم..میدونم که اسلیم باید بگیرم ولی قیمتش چنده؟در ضمن واسه بازی همینکه سی دی رو توش بزاری اجرا میشه؟
اينه واسه اينه كه اون اسلحه بيهوش كننده رو استفاده كردي !!!نقل قول:
من نیم ساعت بازی کردم حالم بهم خورد به نظرم یه بازی کاملا مسخره بود طرف رو هدشات میکردی خوابش میبرد بعد 5 دیقه زنده میشد این صحنه رو که دیدم سریع از بازی اومدم بیرون پاکش کردم!
الان قیمت ها ثابت نیست پک 250 داره تا 350.نقل قول:
اگه بخواهی بازی ارجینال بخری umd (همون سی دی خودت) را میزاری داخل دستگاه و بازی اجرا میکنی.
اگه هم بازی کپی بخواهی اجرا کنی فقط کافیه بازی را بریزی روی مموری بعد هم از داخل دستگاه بازی اجرا کنی.
سلامنقل قول:
دستگاه من کپی خوره و اسلیم هستش تا حالا باهاش 50تا بازی رو انجام دادم ولی نمیدونم چرا اونو تو isoکپی میکنم .موقعی که تو منوی بازی میرم اصلآ چیزی وجود نداره
ببینم این بازی رو باید بصورت فشرده داخل بازی کپی کنم یا بازش کنم
البته من هر دو صورت هم اینکار رو انجام دادم ولی نتیجه ای نداشت
من وقتی بازی Patapon رو روی Psp ریختم بازی رو تونستم اجرا کنم ولی توی لودینگ اولیه گیر میکنه یعنی همون قسمتی که بعد از نوشتن اسم سازنده و ناشر و اینا میاد.
نقل قول:
شما باید بری توی ریکاوری منو بعد از قسمت configuration گزینه free umd region را enabled کرده و بعد umd mod را روی حالت np9660 بزارید.من این کار را کردم اجرا شد.
اگه روی کاپیوتر شما برنامه ای مثل winrar نصب باشه فیل های iso به صورت فایل فشرده نمایش داده میشه.شما همون فایل اصلی را کپی کن.نقل قول:
ریکاوری رو چجوری میتونم باز کنم؟(بانگه داشتن سلکت گزینه ای به نام configuration نداره.)
شما برای رفتن به منوی ریکاوری ابتدا psp که روشنه کلید پاور را چند ثانیه نگه میداری تا psp به طور کامل خاموش بشه سپس کلید R را نگه داشته و psp را روشن میکنید تا وقتی که وارد منوی ریکاوری نشه کلید R را ول نکن.نقل قول:
Thanks a lot
می خوام یه هدفون واسه psp بگیرم چی بگیرم که صداش خوب باشه؟اخه واسه من s-120 sony از این چینی هاست.لطفا مدلشم بگین.همه میگن کریتیو خوبه اخه کریتیو کدوم مدلش؟مگه هدفون کریتیو به psp میخوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو پی اس پی ویندوز نصب میشه؟
جاوید از تو بعید بود به نظرت با بیهوش کننده میشه طرفو هدشات کرد!نقل قول:
من تعریف این دو مدل کریتیو را خیلی شنیدم.نقل قول:
psp هم جک 3.5 میلیمتری استاندارد داره که هر هدفونی با این سوکت بهش وصل میشه.
اگه هم پولش مهم نیست مدل زیر پیش نهاد میشه.نقل قول:
قیمت 90 تومان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سر به تاپیک زیر بزن بد نیست.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219382
خوب وقتي با اون اسلحه بيهوش كننده بزني تو مخ يارو درجا بي هوش مي شه ! ولي اگه جاي ديگش بزني يكم دير تر بيهوش مي شه يا بايد دو سه تا بهش بزني ! در كل من از اون نسخه Acid هاش بيشتر خوشم اومد بازي كارتي خيلي دوست دارم !نقل قول: