سلام
آقا تا فردا صبح حتما سي دي كيي اين بازي و مي خوام Company of Heroes: Opposing Fronts كسي ميتونه برام بذارتش؟:11::11::11::11::11::11::11::11:
Printable View
سلام
آقا تا فردا صبح حتما سي دي كيي اين بازي و مي خوام Company of Heroes: Opposing Fronts كسي ميتونه برام بذارتش؟:11::11::11::11::11::11::11::11:
Company of Heroes: Opposing Fronts Serial: 4825-03CF-668E-1765-FD43نقل قول:
داداش حال دادي دمت گرم.نقل قول:
با سلام
در سیستم من بازی های kane&Lench و BEOWULF اجرا نمی شوند لطفا مرا راهنمایی کنید
مشخصات سیستم:
کارت گرافیکی : 7300 nvidia
رم : 1G
سی پی یو : intel 3000
اگر با این سیستم اجرا نمی شوند لطفا مشخصات سیستم مورد نیاز را بنویسید.
دوست عزیز حتما کارت گرافیک شما GS هست . آره ؟!نقل قول:
با سلام
در سیستم من بازی های kane&Lench و BEOWULF اجرا نمی شوند لطفا مرا راهنمایی کنید
مشخصات سیستم:
کارت گرافیکی : 7300 nvidia
رم : 1G
سی پی یو : intel 3000
اگر با این سیستم اجرا نمی شوند لطفا مشخصات سیستم مورد نیاز را بنویسید.
اگه آره که به فکر تعویضش باش .
یه 8600GT خوبه . یه رم 1 گیگ دیگه هم بخری عالی میشه . میتونی هر 2 تا رو روون بازی کنی .
راستی چرا اجرا نمیشه ؟ ارور میده ؟
موفق باشید ، O R A C L E
من حدود چهار سالی می شه که کامپیوتر خریدم ولی یه مدتی که در نصب بازی ها دچار مشکل شده و بازی هایی رو که در سیستم دوستانم به راحتی نصب می شه یا نصب نمی کنه و یا اجرا نمی کنه مشخصات سیستم من اینه .
cpu:1.7
ram : 512+256
vga:128 ati radeon
mbooard soltek
البته رم 512 رو تازگی اضافه کردم لطفا من رو در این رابطه راهنمایی کنید.
ببخشيد من بعد از نصب بازي مافيا وقتي ميخوام اجرا کنم اين پيغام رو ميده چي کار کنمinit game erorr#4205 generic
سيستمم گرفيکمم 128NVIDIA GEFORCE 4MX 4000 رمم 512 CPU 2.00GHZ
لطفا راهنمايي کنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک بازی نصب کننقل قول:
توي سي دي کرک ندارهنقل قول:
سلام من بازی nfs pro streat خریدم وقتی نصبش وکرکش تمووم شد بازی رو که اجرا می کنم می نویسه
nfs.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
بهد هم پایین دو تا گزینه است یکیش
donot send- send eroor
است باید چی کار کنم
:8::18::2: مرسی
دوست عزیز شما مشخصات سیستمتونو بنویسید .نقل قول:
سلام من بازی nfs pro streat خریدم وقتی نصبش وکرکش تمووم شد بازی رو که اجرا می کنم می نویسه
nfs.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
بهد هم پایین دو تا گزینه است یکیش
donot send- send eroor
است باید چی کار کنم
مرسی
احتمال زیاد یا سیستمتون بازی رو نمیکشه ، یا کرک بازی مشکل داره .
میشه کرکش رو بدین ممنوون
گرافیک :256
سی پیو :3.5 ghz:2:
با سلام مجدد و ممنون از راهنمایی تون من سیستممو به شرح زیر ارتقا دادمنقل قول:
کارت گرافیکی : 8600GT
رم : 2G
سی پی یو : 3.8
اما هنوز هم تو بازی BEOWULF مشکل دارم .بازی نصب و اجرا می شه اما بعد از پخش دموهای بازی یک صحنه میاد که نوشته Press Space to continue اما هر چه قدر Space رو میزنم تاثیری نداره و ادامه نمی ده . ممنون میشم اگر در این مورد هم مرا راهنمایی کنید.
سلامنقل قول:
كارت گرافيك من 256geforc 5500 هستش من قبلاً اين بازي را روي گرافيك 128هم نصب كردم و جواب داده ولي حالا جواب نميده.
اگه ميشه بگيد بايد چكار كنم
دوست عزیز یه چیزی بپرسم ناراحت نمیشی ؟! یا بهت بر نمیخوره ؟!نقل قول:
با سلام مجدد و ممنون از راهنمایی تون من سیستممو به شرح زیر ارتقا دادم
کارت گرافیکی : 8600GT
رم : 2G
سی پی یو : 3.8
اما هنوز هم تو بازی BEOWULF مشکل دارم .بازی نصب و اجرا می شه اما بعد از پخش دموهای بازی یک صحنه میاد که نوشته Press Space to continue اما هر چه قدر Space رو میزنم تاثیری نداره و ادامه نمی ده . ممنون میشم اگر در این مورد هم مرا راهنمایی کنید.
شما کدوم دکمه رو به عنوان دکمه ی Space میزنی ؟!
سیستمت هم عالی ارتقا دادی .
مبارکت باشه .
اقا من دو تا مشکل با حال دارم
1)من بعد از اينکه وارد بازي devill my cry 3 ميشم مشکلي نداره ولي بعد از اينکه وارد مرحله ميشم فقط يک تصوير سياه هست که چشمها وجونم مشخصه ولي بقيه چيزها نه
2)در بازي Blowout نيز تاقبل از ورود به مرحله مشکلي نيست ولي بعد از ورود تصوير مشخص نيست در ضمن اين بازي سيستم خاصي نمي خواد
سيستمم گرفيکمم 128NVIDIA GEFORCE 4MX 4000 رمم 512 CPU 2.00GHZ
آخه این کارت گرافیکی که تو داری تعریفی ندارهنقل قول:
ببین Direcx9نصب کردی اگر از این نبود.ویندوزت را عوض کن حتما خوب میشه
:3:سلام و ممنون . بزرگترین دکمه در کیبورد که ما بیین دو تا دکمه ی Alt قرار دارد. البته من یه چیز رو از قلم انداخته بودم اونم اینه که در آخر نصب حدود 99.99% یه ارور میده :نقل قول:
CRC : Error sound.43.mbw is missing this file was croupted
من این ارور را ignore می کنم تو دو تا از سیستم های دوستام هم امتحان کردم و همین ارور رو میده فکر کردم شاید دی وی دی خرابه یکی دیگه خریدم و همین ارور رو داد اما مسئله اینه که تو سیستمهای دیگه یعنی دوستام می تونن این گیمو بازی کنن اما من نمی تونم.
سلام میشه یه کرک برای nfs pro streat بدین
ممنووون:10:
والا چی بگم . من که اینطور مشکلی نداشتم .نقل قول:
سلام و ممنون . بزرگترین دکمه در کیبورد که ما بیین دو تا دکمه ی Alt قرار دارد. البته من یه چیز رو از قلم انداخته بودم اونم اینه که در آخر نصب حدود 99.99% یه ارور میده :
CRC : Error sound.43.mbw is missing this file was croupted
من این ارور را ignore می کنم تو دو تا از سیستم های دوستام هم امتحان کردم و همین ارور رو میده فکر کردم شاید دی وی دی خرابه یکی دیگه خریدم و همین ارور رو داد اما مسئله اینه که تو سیستمهای دیگه یعنی دوستام می تونن این گیمو بازی کنن اما من نمی تونم.
فکر نکنم به خاطر اون Ignore آخر نصب بازی باشه .
دکمه ی Space هم درست میزنی .
میخوای همه ی دکمه ها رو امتحان کن !
یا اگه بازم نشد ، در همون صفحه ، اول یه کلیک بکن و دوباره Space بزن .
لطفا در تاپیک زیر مطرح کنید :نقل قول:
سلام میشه یه کرک برای nfs pro streat بدین
ممنووون
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
سلام
من با نصب بازي fear مشكل دارم ، بهتر بگم بعد از وارد كردن cd-key و انتخاب درايو نصب با خطاي نبود حافظه كافي روبرو مي شم در صورتي كه كمترين فضاي خالي يكي از مسير ها ، 20GB است .
خواهش مي كنم يكي من را راهنمايي كند .
دوست عزیز شما باید temp ویندوز خود را خالی کنید برای این کار به ادرس زیر در سیستم خود رفته و تمامی فایل های موجود در پوشه مذکور را پاک کنید . (درایوی که ویندوز در آن نصب است = C )نقل قول:
C:\Documents and Settings\your user name\Local Settings\Temp
پاك كردم ولي حل نشد
دوستان من بازی فیفا منیجر 08 رو از طریق تورنت دانلود و با برنامه دیمن تولز اینستال کردم
ولی وقتی وارد بازی میخوام بشم این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه به من بگین مشکل از کجاس و باید چه بکنم؟
ممنون
كسي نيست جواب ما را بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
:19::19::19::19:
کدوم بازی نصب کردی ؟نقل قول:
باید کرک بازی نصب کنی عزیزنقل قول:
بچه ها من بعده مدتها به پيشنهاد دوستان Counter Strike : Condition Zero رو كه شركت T20GAME كپي زده بود نصب كردم :26: موقع اجرا اين پيغام خطا رو ميده Wrong Disc Inserted :23: و بازي اجرا نميشه. با اينكه موقع اجرا سيدي تو سيدي رام هست و يه بار هم اين بازي رو Reinstall كردم بازم همين پيغام رو ميده :
كمكم كنين :37:
سلام
براي ورود به بازي مدال افتخار(فتح برلين)با مشكلي برخورد كرده ام
وقتي بازي را اجرا مي كنم داخل بازي ميره و بلافاصله مياد بيرون و پيغام زير را ميده
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
پست ها قبلي كه زدم فهميدم كارت گرافيكم OpenGL را پشتيباني نمي كنه.
كارت گرافيك من256geforc 5500 هستش.
اگه ميشه كمكم كنيد يا بگيد چه سيستمي مي خواد.
ممنون
دوستان كمك كنيد لطفا...
بچه ها كمك كنين ديگه عقده ي كانتر گرفتما :41:
نقل قول:
اگه منظور از کرک بازی همون سریال نامبرشه باید بگم اون رو همون اول که میخواستم بازی رو نصب کنم نصب کردم
ولی بازم این پیغام رو میده
دوست عزیز شما فقط اینو بلدی بگی ؟ باید کرک بازی رو نصب کنی ؟!نقل قول:
خوب اگه بلد نیستی مجبور نیستی پست بدی . چون اولا اسپم محسوب میشه ، بعدشم الکی طرف رو بدتر گیجش میکنی .
در جواب شما دوست عزیز باید بگم برای این کار ، شما وقتی با دایمون تولز بازی رو نصب کردی ، باید هرچی سیدی رام و دی وی دی رام داری غیر فعال کنی . به طوری که انگار در کامپیوتر شما وجود ندارند .
برای این 2 کار 2 راه پیشنهاد میشه :
یکی از قسمت Device Manager این کار رو انجام بدید .
یکی هم اینکه قبل از اجرای بازی فیش برق پشت سیدی رام خودتونو در بیارید ( که اصلا توصیه نمیشه )
موفق باشید .
دوست عزیز در سیدی 2 نصب بازی یه پوشه هست به اسم Vegeance یا همچین چیزی .نقل قول:
اونجا 2 تا فایل داره که باید مثل کرک کپی کنی اونجایی که بازی رو نصب کردی .
منم اولا این مشکل رو داشتم ولی با این کار مشکلت حل میشه .
دوست من مهم کارت گرافیک شما هست . شما باید یه مدلی داشته باشی که OpenGL ورژن 2 رو ساپورت کنه .نقل قول:
دقیقا نمیدونم چه مدل هایی ساپورت میکنه ولی میتونی در قسمت کارت گرافیک در قسمت سخت افزار این سئوالتو مطرح کنی .
موفق باشید ، O R A C L E :40:
دمت گرم :11:نقل قول:
دوست عزیز در سیدی 2 نصب بازی یه پوشه هست به اسم Vegeance یا همچین چیزی .
اونجا 2 تا فایل داره که باید مثل کرک کپی کنی اونجایی که بازی رو نصب کردی .
منم اولا این مشکل رو داشتم ولی با این کار مشکلت حل میشه .
فکر نمیکنم به شما ربطی داشته باشه مگه فزول منی خواب منم هرچی بلد بودم گفتم.نقل قول:
دوست عزیز شما فقط اینو بلدی بگی ؟ باید کرک بازی رو نصب کنی ؟!
خوب اگه بلد نیستی مجبور نیستی پست بدی . چون اولا اسپم محسوب میشه ، بعدشم الکی طرف رو بدتر گیجش میکنی .
نخیر بنده فزول شما نیستم . من فقط راهنماییت کردم که تعداد پست های بیهوده شما زیاد نشه .نقل قول:
فکر نمیکنم به شما ربطی داشته باشه مگه فزول منی خواب منم هرچی بلد بودم گفتم.
پس از حالا به بعد منتظر هرگونه اخطار از طرف مدیران باش .
بله شرمنده دوست عزیز تند رفتم.نقل قول:
سلام دوستان
من وقتي بازي gta 5 را بازي مي كنم بعد از مدتي بازي گير ميكنه
اگه ميشه بگيد بايد چكار كنم.
1.Directx9نصب کننقل قول:
2.ویندوز مشکلی نداره؟
3.کرک بازی
فکر کنم اشکا مال Directx9هست نصبش کن خوب میشه اگه خوب نشد کرک بازی نصب کن اگه بازم خوب نشد ویندوزت را عوض کن.
دوست عزیز شما مشخصات سیستمتو بزار .نقل قول:
سلام دوستان
من وقتي بازي gta 5 را بازي مي كنم بعد از مدتي بازي گير ميكنه
اگه ميشه بگيد بايد چكار كنم.