تلوزیون من جای سه فیشی نداره برای همین دنبال یه تبدیلمنقل قول:
تلوزیون من جای سه فیشی نداره برای همین دنبال یه تبدیلمنقل قول:
تبدیل های متعدد و خوبی برای 360 وجود داره... البته بیشتر تبدیل ها توی توپخونه پیدا می شه !
اگه نداره فكر نميكنم بتوني وصلش كني البته كيفيت اين تلويزيون ها زياد جالب نيست مانيتور خيلي بهتره.نقل قول:
سلام من یه مانیتور LG Smart Flat T720FB دارم می خواستم ببینم با این مانیتور می تونم کیفیت خوبی داشته باشم و چون پولشو با زحمت جور کردم اصلا xbox بخرم یا نه . ممنون
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " target="_blank" rel="nofollow">http://<a href="http://www.store.eab...mImage.gif</a>
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " target="_blank" rel="nofollow">http://<a href="http://www.karino.ir...f477db.jpg</a>
دوست عزيز بستگي به خودت براي وصل كردن كه ميتوني ولي كيفيتش به پاي lcd نميرسهنقل قول:
تصميم با خودته ميتوني xbox360 بگيري فعلا با اين مانيتور سر كني تا يه lcd بگيري.
دوست عزیز من کیفیت بازی رو روی مانیتور wide سامسونگ دیدم .عالی بود !!!نقل قول:
تو خود جعبه ی دستگاه من که تبدیل بود ! بگرد شاید باشه:20:نقل قول:
دوستان لطفا نذارید حتی 1 پست خاک بخوره:46:نقل قول:
این جور که شنیدم بازی کردن اخرین نسخه گیتار هیرو فقط مستلزم داشتن گیتارشه.چیزه مسخره ای که به نظرم فقط واسه پول در اوردن گذاشتن!!! . دکمه های دسته 360 برداشتن گذاشتن رو یه چیز شبیه گیتار!! قیمتشم یه زمان 60 تومن بود ولی تازگی شنیدم که نکست جن 150 داره میده(دروغ یا راستشو نمیدونم)
بازم دوستان حرفه ای میان میگن
در کمال ناباوری ایکس باکس 3 چراغ شده خودمو 2 ساعت پیش به برق زدم و سالم کار کرد!:18:
بازی دارکنس رو حدود 1 ساعت بازی کردم هیچ مشکلی هم پیش نیومد!@@@!
نقل قول:
دوست عزیز از پیام و مجید بگیر خیلی ارزونتر میدن
نقل قول:
:thumbsup::thumbsup::12:انشالا واست کار بکنه و موقت نباشه
من که گیتار نمیخوام!! پست یه بنده خدا بود من جواب دادم حالا این پیام و مجید اسم فروشگاس یا یکی از بچهنقل قول:
های فرومه؟؟ ادرس داره یا سایت؟
نقل قول:
من هم واسه همون بنده خدا نوشتم ولی از نقل قول پست شما استفاده کردم
این دو تا فروشنده تو سایت بازیسنتر هستن خودشم مطمین هستن
منظورم اینکه من مانیتور دیگه ای نمی خرم با همین مانینتور ارزش داره ایکس باکس بخرم؟نقل قول:
چرا ارزش نداره..! خوبم ارزش داره.. فقط اگر از مانیتور ها و tv های با کیفیتتر استفاده کنی.. کیفیت بهتری بهت میده که از این کیفیت تعجب خواهی کرد..نقل قول:
منظورم اینکه من مانیتور دیگه ای نمی خرم با همین مانینتور ارزش داره ایکس باکس بخرم؟
دوستان من تازه xbox
خریدم میشه توضیح بدین چطور بازی رو روی هارد کپی کنم ؟
بعد از قرار دادن دیسک درون کنسول روی مشخصات دیسک برید و دکمه ی Y رو فشار بدید تا منوی Game Details باز بشه، حالا گزینه ی سوم که برای install کردن بازی روی هارد هست رو انتخاب کنید.نقل قول:
دوستان همونطور که گفتم دستگاه درست شده خود به خود!!
دیشب گیرز او وار 2 و miror edge رو خریدم..اولی رو که تو دستگاه میذارم یخورده که از بازیش میگذره همه جا یهو شطرنجی میشه و قاطی پاتی میشه که نشونگر اینه که لحیمای جی پی یو قطع و وصل میشن
دومی رو هم نیم ساعت بازی میکنم هنگ میکنه
به نظر شما دستگاه داره برای همیشه از بین میره؟؟هیچ کاری نمیتونم براش انجام بدم؟!
الان درش باز هستش و جلوی جی پی یو هم یه فن گذاشتم که سرعت انتقال هوا بره بالاتر
آقا پیمان میشه دقیق گزینه ها رو بنویسین من باز پیدا نکردمنقل قول:
در قسمت My xbox360 برو روی قسمتی که عکس بازی + آماده اجرا کردن بازی هست. بعد به جای اینکه A را بزنی بری توی بازی Y را بزن. اونجا لغت INISTAL کاملا واضح هستش.نقل قول:
دوست عزيز كاري نداره شما مطمعني داشبرد جديد رو نصب كردي اگه نصب كردي فقط كافيه دکمه ی y رو از روينقل قول:
دسته فشار بدید بعد گزينه سوم رو بزني كه نصب بر روي هارد هست بعد خودش بازي رو كپي ميكنه.
1: این اشتراک رایگانی که هنگام خرید xbox میدن به چه شکله مثلا یه کارت شبیه کارت اینترنته که یوزر و پسوردی چیزی داره؟
یا خود دستگاه برای اولین بار که وصل میشه تا یک ماه اشتراک رایگان داره؟
2: اگه live نخوای میشه این اشتراک رایگان رو بدی به یکی دیگه ؟
3 : الان اشتراک 1 ماهه live چنده ؟
بله خود دستگاه برای اولین بار که وصل میشه تا یک ماه اشتراک رایگان داره.خير نميشه بدي به كسي ديگه.نقل قول:
معمولا يك ماه كم هست ولي يكساله بين 60 تا 70 تومن هست كه يك ماه هم جايزه داره يعني يكسال و يك ماه.
دوستان اونجور که میگن درسته ....اینکه مشکل 3 چراغه شدن تو مدلهای جدید کاملا" برطرف شده ؟؟؟؟؟
مشكل هنوز به طور كامل رفع نشده ولي مادربردهاي فالكن مشكلات كمتري نسبت به قبليها دارند در ضمن مادربردهاينقل قول:
جاسپر هم كه اومده هنوز همه گير نشده كه معلوم بشه 100 درصد مشكل سه چراغ داره يا نه .
ه احتمال زیاد نصب نشده داشبوردنقل قول:
میشه بگید از کجا دانلود کنم و چه جوری نصب کنم؟
مرسی
اگه دسترسي به Live داري كه هيچ !!!نقل قول:
اگه نه
کد:download.microsoft.com/download/D/1/8/D181EE58-DE70-4484-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall08.zip
نقل قول:
دوست عزیز همونطور که خودتم گفتی gpu شما داره به فنا میره برو زودی xclamp کن شاید به احتمال 50 60 درصد درس شه
مي شه بگين فرق اين سه مدل ايكس باكس چيه ؟؟
مدل اركيد رو با گارانتي اهتمام 360 تومن ميدن كه فكر كنم با گارانتي يك ساله براي سه چراقه شدن عالي باشه :31:
بعد من يه تلويزيون گرونديگ دارم 29 اينچ كه پشتش يه جا داره كه سه سيم قرمز /زرد/سفيد وصل مي شه حالا با اين ها ميشه ايكس باكس360 بهش وصل كرد؟؟؟؟؟؟؟
فداي همتون
فرقشون تو وسایل جانبیشونهنقل قول:
premium و elite هارد دارن ولی arcade نداره
که برای نصب بازی ها به منظور load سریعتر و همچنین اگه میخوای حسابی تو live مشغول بشی نیاز داری
premium و elite کابل component دارن که arcade فقط composite داره
البته میتونی همه این ها رو جدا بخری و به arcade وصل کنی
اره به این tv میخوره و برای 3 فیش همون composite کافیه
اما برای وصل کردن به 5 فیش component فیشش رو هم جدا باید بخری
با سلام
دوستان من يك مشكلي دارم.من بازيxbox را از نيت مي گيرم .وقتي مي گذارم بازي كنم وسط بازي پيام خطا مي دهد كه نمي تونم dvd بخونم.ولي برايdvd اصلي و اين بازي كپي كه دارم اين پيام نمياد .البته بعضي وقت نمايد اين پيام .بگير و نگير داره عصابم خورد كرده.Stealth Patch هم كردم.نظرتون چيه؟
دوستان میشه راهنمایی کنید
م داشبورد جدید نصب کردم و بازی رو روی هارد کپی کردم
ولی پیغام خطا میده که باید سی دی بازی رو بذاری
مشکل از کجاست؟
براي اجرا شدن بازي ها بايد dvd بازي داخل كنسول باشه ...نقل قول:
یه سوال دیگه اینکه من چند تا بازی رو نمی تونم نصب کنم ارور میدهنقل قول:
مشکل از کجاست
ممنون
به احتمال زياد DVD خش داره يا كثيف شده !!!نقل قول:
چه Error ميده ؟؟؟ شايدم هاردت پر شده !!!!
سلام دوستان..متاسفانه کنسولم از خودش چراغ قرمز در وکرد .ارور 74 داد طبق تحقیقاتم به این نتیجه رسیدم که باید x-clamp کنم دوستان کمکم کنید ایا کسی روش x clamp کردنو بلده؟؟من گشتم تو این فروم پیدا نکردم...بعد رفتم بازی سنتر باید فایل اموزشو دانلود میکردم ولی بهم اجازه نمیداد نمیدونم چرا ..خلاصه دستم از همه جا کوتاه شده ..د.ستان لطف کنن در راه رضای خدا این بنده را راهنمایی کنن..اموزششو از کجا بگیرم ؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز اگه تهرانی بده واست xclamp کنن خودت انجام بدی کمی خطرناکه
xclamp همون روش سشوار صنعتی هستش درسته؟!نقل قول:
اگه بشه یه کولر گازی روش بذاریم مشکلش فکر کنم حل بشه:46:
الان با ترس و لرز دارم بازی میکنم
دوستان عزيز لطفا قبل از ارسال پست حداقل يكي دو صفحه قبل رو مطالعه كنن چون اينطوري زودتر هم به جوابشون
ميرسن.خيلي از سوالها كاملا تكراري و بيش از چند بار جواب داده شده با تشكر از دوستان.
سلام ...
اين مشكل ما با نصب داشبورد جديد حل شد.
خودم اون داشبورد 7 mb رو دانلود كردم درست نشد ولي بعدش رفتم cd داشبورد رو خريدم خود به خود مشكل hdmi حل شد!!!
راستي دوستان من بيشتر از 2 ساعت پشت سر هم بازي نميكنم تقريبا يك ساعتي اين وسط فاصله ميذارم بعد اگه خواستم دوباره بازي ميكنم بنظرتون رو 3 چراغ شدن تاثير داره؟