من با کابل W810 هم که گوشیمو وصل میکنم بازم شارژ میکنه.نمیدونم چرا برای شما شارژ نمیشه؟:13:نقل قول:
عزیز اون استیل نیست.نویز گیره...:27::27::27:
Printable View
من با کابل W810 هم که گوشیمو وصل میکنم بازم شارژ میکنه.نمیدونم چرا برای شما شارژ نمیشه؟:13:نقل قول:
عزیز اون استیل نیست.نویز گیره...:27::27::27:
به خاطر اینکه تاریخ کامپیوترتون درست نیست.نقل قول:
قرآن های جاوا زیادن تو قسمت برنامه های کاربردی یه سرچ کنی پیدا میکنی.اگه نشد بگو تا برات آپ کنم.
نه از خود گوشی که نمیشه. من دیگه نمیدونم.نقل قول:
منم موافقم . حسین جون شما که برنامه با اون حجم زیاد رو گذاشتی خب آموزشش رو هم بذار دیگه...:31:نقل قول:
اول مموری رو فرمت کن بعد این کار ها رو دوباره انجام بده.:46:نقل قول:
میگم حسین خان...
حالا که شما شدی همکار نمیتونی یه کاری کنی این میخ تاپیک ما برگرده سر جاش؟
ممنون.
پارتی بازی؟؟؟؟:18::18::18::18::13::13::13:نقل قول:
اره اون رو دیدم و گرفتم . ولی برنامه ساین نشده و باید از سیمبین ساین اون رو ساین کنی و بدبختانه وقتی به ما میرسه اسمون میتپه !!!! اون سایت هم پلتفرم رو عوض کرده و مثل قبل نیست که همینطوری بزنی .نقل قول:
اگه خواسته باشی ساین کنی باید کد و فایل کد برنامه نویس رو میخواد که ما نداریم .
اگه هم نداشته باشی یه طور دیگه هست که اونم واسه یوزرهای با سطح دستزسی بالاتره !!!!!!
شانس رو ببین خدایی !!!!!
البته اون کیبورد دیگه مثل این فایله نیست که کپیو پیست کنی .
خودش به زبان گوشی اضافه میشه ولی حیف که ......
من که گفتم باهاش کار نکردم.نقل قول:
منم موافقم . حسین جون شما که برنامه با اون حجم زیاد رو گذاشتی خب آموزشش رو هم بذار دیگه...
در ضمن لینک هم برای آموزش دادم.
اون کیبورد فارسی مخصوص هم که ایرانی های ساختن کلی مشکل داره.کلی Certified سونی اریکسون و UIQ میخواد که نگو و باید خریده بشه.که متاسفانه این کیبورد هیچ کدومش رو نداره تا بتونه با لایه های اصلی uiq کار کنه.مثلا این کیبورد توی SMS کار نمیکنه و فقط توی Note کار میکنه.نقل قول:
پارتی بازی کدومه؟؟؟:20:نقل قول:
این تاپیک اولش میخ داشت.من نمیدونم سر چه قضیه ای میخشو برداشتن؟:41:
تاپیکی که این همه جلو رفته و هر روز هم توش پست زده میشه برا چی باید بره اون ته مه ها؟؟؟:13:
بعدشم مگه شما قول مساعدت ندادی؟؟؟پس چی شد؟ همکار شدی دیگه رفیقات یادت رفت؟ هان؟؟؟:21:
عزیز به شما که رسید این جوری نشده.:27:خیلی وقته آسمون تپیده...نقل قول:
منم دقیقا سر همین برنامه بود که حسین خان(جون:40:) فایل cer رو برام ساخت و حالا دارم حالشو میبرم.:8:
حسین خان(جون:40:) ایشالا خدا 100 در دنیا 1 در آخرت بهت جزای خیر بده.:31:
عزیزم ممنون که جوابمو دادی ولی منظور من از استیل این بود که ظاهر باهالی داره نه که استیل و فولاد و ...نقل قول:
ضمنا من اون برنامه ای که حسین جون گل گذاشتن رو در مدت 50 دقیقه دانلود کردم .
من آخرش نفهمیدم این برنامه ی جی هست ؟! .
منم منظورم این بود که برای قشنگی اونو نذاشتن.نقل قول:
اگه فهمیدی به من هم بگو.:27:
یک کمک از دوستان 990 دار میخواستم.
سوال من این هست که آیا کیفیت گوشی های 990 که لیبل چین روی پشت گوشی حک شد با اونهایی که اصلا نوشته نشده ساخت چین فرق داره؟
راستش من قصد خرید p1 رو دارم ولی با این مشکل روبرو شدم.سری های قبل لیبل ساخت چین رو داشتن ولی سری های جدید ندارن.
حالا من موندم که اینها تقلبی هست یا نه؟
خواهشا کمک کنید.
من یه گندی به گوشیم زدم که بعدا درست شد ولی منجر به یه کفش! بزرگ شد.
مموری m2 یه آداپتور داره که اندازه مموری معمولیه 990 هست.
من اون مموری رو به زور زدم تو جای مموری گوشیم. و مموری گوشیم از stick duo به m2 تبدیل شد.
کار هم میکرد ولی دیگه در نمیومد!!
رفتم تعمیرگاه گوشی درش آوردن. اگه خواستین برای همیشه مموریتون رو تبدیل کنید فقط این روش رو امتحان کنید. در غیر اینصورت توصیه نمیشود.
پی 990 من که ساخت فرانسه هست.نقل قول:
به هر حال فرانسه کجا چین کجا !؟
پی1 مشکوک شده. به نظر منه حقیر فعلا صبر کن.
پی 990 شده 350 تومن. دست دومش رو چند میخرن به نظرتون ؟ بفروشیم بعد عید پی 1 بخریم؟
من نمیدونم چرا همه عشق P1 شدن.:19:نقل قول:
آخه چی داره که میخوای بخریش؟:2:
منو اگه جون به جونم هم بکنن ول کن P990 :40:نیستم.اگه یه گوشی دیگه هم بخرم بازم اینو نگه میدارم.:27:
از من میشنوی یه کم دیگه صبر کن X1 بخر حالشو ببر.یا به یکی از آشناهاتون اونور آب سفارش بده برات بیاره.:8:
این مشکلات در p990 چرا و چگونه ؟؟؟
1- هنگ می کنه . طوریکه باید باتری در بیاری بعد جا بزنی روشن کنی ..!!
2- به کامپیوتر وصل میکنی ساعتش به هم میخوره ..!!
3- بعضی وقتا به کل خاموش میشه ...!!
4- یعضی اوقات با باز و بسته شدن فیلیپ هنگ میکنه ..!!
5- بعضی وقتا آلارم ها ی گوشی پخش نمیشه ...!!
6- مستر ریسیت فقط Phone رو فرمت میکنه یا هم phne و هم Memory کارت گوشیو ؟
7- بالاخره من یاد نگرفتم از کنتاکت ها پشتیبان بگیرم راهنمایی کنید .
8- چیکار کنم گوشی زیاد هنگ نکنه ؟
---------------------------
آپدیت p990 و جند سوال ؟
من تازه کارم پاسخ بدین :
1- آپدیت گوشی چطوریه ؟ از کافی نت چقدر طول میکشه ؟
2- فریمور چی چیه ؟ از کجا گیرش بیاریم ؟ کار آپدیت رو انجام میده ؟
3- گوشی چطوری فلش میشه ؟
گوشی من از وقتی مموریش اونطوری شد قاط زده.
sms ها رو نمیتونم reply کنم. و اسم طرف رو موقع زنگ خوردن یا اس ام اس دادن نمیندازه.
تازگی هم آلارما پخش نمیشه.
1 ماه پیش آپدیت کردم.
مستر ریست کنم ؟ 3 روز پیش هم سیمکارتم سوخته. شاید مشکل از سیم کارته جدیده!
*- چن جا میزنید؟ شما سه تا اینجا زدید 2 تا هم تو سایت مولایلستان!!نقل قول:
2-به کامپیوتر که وصل میکنی یه پیغام میده که میخاید با ساعت کامپیوتر تنظیمش کنید. شما بزنید نه.
3-آپدیت
4-آپدیت
5- شاید مستر ریست. اگه از تو تنظیمات و آپدیت نشد
6-فقط phone
7-میری تو کنتاکت و گزینه contact maneger ,بعد backup'
8- برنامه های زیاد رو با هم باز نکن.
این مشکلات در p990 چرا و چگونه ؟؟؟
1- هنگ می کنه . طوریکه باید باتری در بیاری بعد جا بزنی روشن کنی ..!! آپدیت می خواد...!!!
2- به کامپیوتر وصل میکنی ساعتش به هم میخوره ..!! آپدیت می خواد...!!! ساعت کامپیوتر تو هم تنظیم کن
3- بعضی وقتا به کل خاموش میشه ...!! آپدیت می خواد...!!!
4- یعضی اوقات با باز و بسته شدن فیلیپ هنگ میکنه ..!! آپدیت می خواد...!!!
5- بعضی وقتا آلارم ها ی گوشی پخش نمیشه ...!! آپدیت می خواد...!!!
6- مستر ریسیت فقط Phone رو فرمت میکنه یا هم phne و هم Memory کارت گوشیو ؟ فقط Phone
7- بالاخره من یاد نگرفتم از کنتاکت ها پشتیبان بگیرم راهنمایی کنید . در حالت فیلیپ باز برو به Contacts>Contacts menu>Contact manager>Backup
8- چیکار کنم گوشی زیاد هنگ نکنه ؟ آپدیت ، آپدیت ، آپدیت.... :19:
---------------------------
آپدیت p990 و جند سوال ؟
من تازه کارم پاسخ بدین :
1- آپدیت گوشی چطوریه ؟ خیلی ساده :46: از کافی نت چقدر طول میکشه ؟ 30 تا 45 دقیقه
2- فریمور چی چیه ؟ از کجا گیرش بیاریم ؟ کار آپدیت رو انجام میده ؟ فریمور آپدیت از سایت سونی اریکسون قابل دانلود کردنه ، بقیه رو فراموش کن گوشیتو خراب میکنه...
3- گوشی چطوری فلش میشه ؟ اصلا حرفشو نزن فکرشم نکن:13:
خوب میشه تفاوتش رو بگید؟از نظر هنگ و ...مشکل داره یا به کل کیفیت متفاوتی داره؟نقل قول:
پی 990 من که ساخت فرانسه هست.
به هر حال فرانسه کجا چین کجا !؟
پی1 مشکوک شده. به نظر منه حقیر فعلا صبر کن.
والا تمام p1 های موجود توی بازار به این شکل شده.حتی اونهایی که سیتادل میفروشه.
پس میشه یک جورائی اعتماد کرد.نمیشه؟
یک جوانمرد شماره سیتادل تهران رو به من نمیده که مطمئن بشم؟ممنونش میشم.
بی خیال اشتباه شد.
یه گوشی 20 30 تومنی بگیر اگه گوشی نداری تا بازار گوشی متعادل بشه. الان خیلی گرونه. یعنی بیخودی گرونه.نقل قول:
نمیارزه 460 تومن واسه پی1. (همش به نظر حقیر)
آخه مساله اینجاست که شیراز قیمتش خیلی خوبه.الان شیراز دیگه بالای 410 وجود نداره.
من هم 385 پیدا کردم.
البته بدون گارانتی.واسه همین وسوسه خرید دارم.
عزیزم کی گفت این پیچه!!!! اینیه تکه لاستیکه که زیرش آنتن گوشی ( یا به قول بعضی ها که نمیدونم راسته یا نه فیش آنتن هوایی) قرار داره. میتونی به یه سوزن برش داری و ببینی. همه سونی اریکسونا دارن جزء سیستمشونه!نقل قول:
نقل قول:
P1 هم اینو داره. من روپوشش رو برداشتم یه چیز دایره ای شکل از جنس طلا و یا مس که وسطش یک تکه سوزنی
وصل بود وجود داشت. حالا نمیدونم چیه ...:31:
اتفاقا من هم فردا میام شیراز.!نقل قول:
اینجا پی990 رو من تا 350 تومن هم دیدم. اگه 385 پیدا کردی بگیر. فوقش بعد از 2 ماه میفروشیش پی 990 میگیری.
ضرر مالی نمیکنی
این دقیقا آنتنه. این چیز چرم مانند هم یه جورایی محافظشه.نقل قول:
خوب پس من اشتباه كردم!!!:46:نقل قول:
آخه من همچين جيزي رو روي يه گوشي سامسونگ تقريبا قديمي ديدم ،برداشتمش و ديدم پيچه!
ورژن گوشیه من چجوریه و کدومه و خوبه و ... ؟
pda cxc162036 r5a17
phone cxc162037 r9f011
bluethooth cxc162058 r5a01
cda cda162007/1 r5a13
برنامه ایی می خواهم که بتوان با ان اس ام اس را بوسیله بلو توث فرستاد... زود.زود
برنامه بازی کرک شده chess professional را هر کسی دارد که ور ژن ان برای 990 باشد اینجا اپلود کند ممنون میش.م
:8:
99.99 درصد مموریت خرابه. فایل ها رو مستقیم با کابل بریز روی حافظه گوشی ببین بازم خراب میشه.:8:[/quote]
اقا ما یکی از مموری ها شوزوندیم دیگه روم نمیشه برم عوض کنم یعنی این مموری ها با بقیه گوشی ها مشکل ندارن وقتی هم عکس یا فیلم می گیرم عکس ها رو سیو نمیکنه
دوربین p990 من بریده بریده فیلم میگیره .......!!! چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟ چاره اش چیه ؟؟؟؟؟
یکی از این دو دلیل زیر میتونه باشه:نقل قول:
1- آپدیت نکردی
2- مموریت خرابه
سلامنقل قول:
یه مدت پیش که حسین خان لینک غیر مستقیم داده بود رفتم گشتم دنبال مستقیمش .
تویه یکی از سایتا خوندم که این برنامه ( البته فکر کنم ) لوک کد و رمزها ی گوشی رو بهمون نشون می ده . حالا دیگه من نمی دونم .
سلام
دیدم بحث سره قیمت گوشیه ،، توی شهر ما تقریبا تا دو هفته پیش گوشی بود چند تومن ؟؟؟ نمی گم تا دلتون بسوره !!!
پی 990 بود فقط 205 هزار تومن !!!! ( البته بدون گارانتی )
راهی نیست صدا ضبت نی کیفیتش خوب باشه آخه فیلم و موقع صدا ضبط کردن اگه یه کم صدا زیاد بشه صدا افتضاح میفته /