باهات كاملا موافقم.نقل قول:
Printable View
باهات كاملا موافقم.نقل قول:
[QUOTE=T O O M A J;1101569]درسته. من خیلی از راه ها و کارها رو امتحان کردم و تنها راه حلی که تونستم پیداش کنم همون کرک بود.نقل قول:
برای من هم در اوایل کند بود ولی وقتی دقیق بررسی کردم دیدم به CPU فشیر زیادی میاد!!! و دماش بالا میره!!!
برای همین تصمیم گرفتم که یکی از فن های بغل که خاموش بود رو روشن کنم و با این کار مشکلم حل شد. بعضی مواقع هم کولر رو میزنم تا هوای اتاق خنک بشه.
نقل قول:با هر دوی شما موافق هستم. سری بازیهای Resident Evil واقعا عالی هستن.نقل قول:
حرف شما رو نمیشه نادیده گرفت.نقل قول:
ولی توی (Resdident Evil 4 (Biohazard 4 دیگه زامبی وجود نداشت که بخواد شما رو بترسونه!
در عوض آدمهایی واقعی بودن که اسیر یک مذهب اجباری بودند و خودشون هم نمیدونستن که دچار چه حادثه ای شدن!!!!
داستان این بازی رو میگین؟نقل قول:
در عوض آدمهایی واقعی بودن که اسیر یک مذهب اجباری بودند و خودشون هم نمیدونستن که دچار چه حادثه ای شدن!!!!
درسته . در اويل 4 بيشتر سبك بازي رو به تكنيكي ميزد . مثلا بايد يك ساعت با يه قولي ورميرفتي تا آخرش بفهمي چطور بايد نابودش كني !نقل قول:
حرف شما رو نمیشه نادیده گرفت.
ولی توی (Resdident Evil 4 (Biohazard 4 دیگه زامبی وجود نداشت که بخواد شما رو بترسونه!
آره ديگه . يعني شما داستان بازي رو نميدوني ؟!نقل قول:
داستان این بازی رو میگین؟
[quote]آره ديگه . يعني شما داستان بازي رو نميدوني ؟!/quote]
آخه زیرنویس نداشت و من نصف بیشتر حرفهای کلیدی رو نفهمیدم.
وگرنه خط کلی داستان که معلومه و میدونمش.
خوب عزیز تنها که مال شما بدون زیر نویس که نبود .نقل قول:
آخه زیرنویس نداشت و من نصف بیشتر حرفهای کلیدی رو نفهمیدم.نقل قول:
آره ديگه . يعني شما داستان بازي رو نميدوني ؟!
اگه زبانت خوب باشه به راحتی میتونی بفهمی چی نوشته .
اگه میخوای تا داستان بازی رو واست بزارم .
قبلا توی یک تاپیک دیگه زده بودم .
[QUOTE=*PINK PANTHER*;1103977]اگه شما هم انگلیسی بلد بودی می تونستی بدون نسخه های فارسی متوجه داستان بشی!!!نقل قول:
آره ديگه . يعني شما داستان بازي رو نميدوني ؟!/quote]
آخه زیرنویس نداشت و من نصف بیشتر حرفهای کلیدی رو نفهمیدم.
پیشنهاد من به شما اینه که حداقل روی مکالمه کار کنید(نه تنها توی بازی بلکه همه جا به درد می خوره)
[quote=resident;1104129]بابا دارين يواش يواش منحرف مي شين ها.:41:نقل قول:
اين بازي چطوري قشنگه؟؟؟يا نه اين مشكل موس كه ميگين چي؟؟؟
اگه ميشه يه توضيحات مختصري بدين...
اين بازي قشنگ نيست.:41: خيلي قشنگه:31: مشكل موس هم اينه كه شما از ابتدا نمي تونيد اين بازي رو با موس بازي كنيد و بايد با استفاده از كليدهاي رو كيبورد بازي كنيد.براي حل مشكل موس هم بايد يه برنامه هست كه اونو نصب كني.نقل قول:
اين بازي براي افراد زير 17 سال توصيه نمي شه.
اين بازي بعضي معماهاي فكري هم داره كه يه كم سخته.
گرافيك بازي هم در ابتدا خيلي خوب نيست اما با استفاده از يك كرك واقعا عالي مي شه.
در كل به نظر من كه بازي جذاب و اكشني هست.اگه سنت ايجاب مي كنه حتما بخر و بازي كن هر جايي هم كه گير كردي بيا اينجا پبرس.:31:
اميدوارم خوب توضيح داده باشم.:10: