نقل قول:
هم میتونه از برد تغذیه باشه هم ترانس های افزاینده میتونه باعث مشکل بشه و هم لامپ های فلور سنت ممکنه مشکل داشته باشه
Printable View
نقل قول:
هم میتونه از برد تغذیه باشه هم ترانس های افزاینده میتونه باعث مشکل بشه و هم لامپ های فلور سنت ممکنه مشکل داشته باشه
مانیتورم منم خیلی وقتا این جوری میشه من حتی رنگ بنفش یا قرمزم تجربه کردم!!یه خورده کابل vga رو این طرف اون طرف کن ببین درست میشه یا نه .برای من مشکل از کابل بوده همیشه.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
مدتی هست که مانیتور من تصویرش زرد شده یعنی همه سفیدها رو به رنگ کاهی نشون میده / وسط کار یهو صفحه سفید مهتابی میشه و دوباره زرد میشه مدل مانیتور من LG w2053 S هستش ایراد دیگه ای هم که داره اینه که تصویر نویز های مورب داره وقتی کابل متصل به پورت روی مانیتور رو حرکت میدم میزان نویزها فرق می کنه دیگه کلافه شدم از دست این مانیتور. در ضمن در مورد زرد شدن رنگ مانیتور بگم که وقتی منوی خود مانیتور رو میزنم سفیدها درست سفیدن فقط تصویر رو که از VGA میگیره اینطوره.
لطفا راهنماییم کنید مرسی
سلام
دوستان من هم مانیتو رم مشکل رو که یه خط افقی وسط مانیتور ایجاد شده که فکر میکنم پیکسلهای اون منطقه یا سوخته یا خراب شده که این به خاطر ضربه بوحود اومده ایا راهی برای ترمیم داره با نرم افزار یا نه راهی برا درست کردنش نیستش؟
نمایندگیم جایی که من زندگی میکنم نیستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
کسی از دوستان نمیتونه کمکم کنه؟
دوستان سلام
من این مانیتور رو دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ S19A310N
مشکلی نداره فقط تو بازی فیفا 13 تصاویر سریع کم میاره . مثلا توپ رو شوت میکنی . توپ تار میشه طوری که چشم اذیت میشه . خواستم ببینم . این مشکل ناشی از زمان پاسخگویی بالاشه ؟ چون 5 میلی ثانیه زدخ تو سایتش
الان اکثر مانیتور 5 میلی هستن. یعنی همه همین طورین ؟ اگه آره که برم همون F700P خودمو بیارم:n02:
نقل قول:
تنظیمات بازی مثل ریزولیشن vsync و ..... رو چک کنید و تنظیمات گرافیکی بازی رو هم کم کنید و دوباره چک کنید
درایور گرافیک رو هم به روز کنید و کرک بازی رو هم چک کنید که سالم باشه
اگه مانیتور مشکل داشته باشه جاهای دیگه هم باید مشکل داشته باشه
تنظیمات رو گذاشتم رو مدیوم ولی فرقی نکرد آنچنان کماکان مشکل تار شد دارهنقل قول:
گرافیک H.I.S 4670 هست منم فکر میکنم از مانیتور نیست
یکم باش ور میرم
درود و سلام
من یک مانیتور سامسونگ مدل t1900 دارم دارم فیلم میبینم یکدفعه خاموش میشه یا باید با دکمه روشنش کمک یا خود به خود بعد از 5 دقیقه بیشتر ،کمتر روشن میشه کابل برقشو عوض کردم فرقی نکرد نمیدونم چه بلایی سرش اومده لطفا کمک کنید
ممنون
نقل قول:
باید اول مانیتور رو با یک سیستم دیگه تست کنید که بفهمید مشکل از مانیتور است یا سیستمتون
کابل دیتا و کابل برق هم چک بشه
سلام و خسته نباشید به همگی دوستان
یه مانیتور ال جی مدل L1970HR از مدل های نسبتا قدیمی و وارداتی مالزی هستش
مدتیه با روشن کردن پی سی تصویر با حالت لرزش و تاریک و رفت و آمد های پیاپی و کم کم تصویر ثابت میشه ولی نور کمه هنوز
مثل مهتابی های نیم سوخته قدیم ( حالت ابتدایی تصویر )
خلاصه تصویر درست میشه بعد 1 مین و نور هم کم کم خوب میشه اما مثل قدیم نه و به نظرم نور کمه
به مرور زمان گویا نورش بهتر میشه مثلا 10 مین
حالا مشکل چیه
قابل تعمیره و هزینه تعمیر چقدره ؟
علت ایجاد این مشکل ؟
تشکرات ویژه ...