با سلام خدمت همه دوستان
من آبادان زندگی میکنم میخواستم بدونم اگه سرویس 128 نامحدود شاتل رو بگیرم آیا بدرد گیم آنلاین میخوره و وقتی که حداقل حجم ترافیک تبادل مثلا 9 گیگش تموم شد میشه با اینترنت گیم آنلاین بازی کرد یا نه؟!
Printable View
با سلام خدمت همه دوستان
من آبادان زندگی میکنم میخواستم بدونم اگه سرویس 128 نامحدود شاتل رو بگیرم آیا بدرد گیم آنلاین میخوره و وقتی که حداقل حجم ترافیک تبادل مثلا 9 گیگش تموم شد میشه با اینترنت گیم آنلاین بازی کرد یا نه؟!
آرت 1 شاتل :n02:سرعتم بالاتره رفته داون استریمم قبلا رو 800 بود الان بردن رو 1300
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ....
میخواستم ببینم سرویس های eco که حجمی هستن ... مثلا eco1024 بگیرم ، ریت دانلود رو روی چند میبندن در ساعات روز ؟ همون 1024 ؟ یا بالاتر ؟
من مرکز یزدان پناه هستم . ممنون میشم جواب بدید
اگر پهنای باند مرکز شما اوکی باشه downstream روی 3380 ولی اگر مرکز شلوغی باشه روی 2460 بسته میشه.نقل قول:
ممنون از شما دوست عزیز .... اگر 512 هم بگیرم رو همین ها میبندن یا کمتر میشه ؟
میگم چرا چند روزیه سرعتم بهتر شده نگو داون استریم رو بردن بالا االن رفتم چک کردم اوضاع این جوریهنقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :44.4 22.8 db Line Attenuation :20.0 12.2 db Data Rate :1326 637 kbps Max Rate :22752 1088 kbps CRC :0 0
تو سرویس ECO از 128 تا 1024 هیچ فرقی ندارن.نقل قول:
دوست عزیز ART1 کلا روی 1327 بسته می شود.. اگر قبلا 800 بوده یه مشکلی بوده. یا شاتل تو مرکز شما مشکل داشته یا تنظیمات مودمت یا نویز روی خط.نقل قول:
این شاتل سرویس 512ش تا چند میره؟تایم اوت اینا هم میده ؟پینگ روی چنده کلا؟