گوشیت چه مدلی است؟؟؟نقل قول:
لینکی برای دنلود MONSTER PACK (MP) مخوستم که sms فارسی رو بتونم بخونم
گوشیت چه مدلی است؟؟؟نقل قول:
لینکی برای دنلود MONSTER PACK (MP) مخوستم که sms فارسی رو بتونم بخونم
دوست عزیز.. تا کجا رفتی که این مشکل رو پیدا کرد... (چه کار هایی انجام دادی؟!!!)نقل قول:
وقتی میخوام گوشیم رو فلش بزنم یه اخطار میده و ادامه نمیده اشکال کجاست؟؟؟
ciritical error
عزیز باور کن.. هنوز وقت نکردم حتی.... دانلودش کنم..... اما با این حال فکر نکنم برنامه پیچیده ای باشه....نقل قول:
میلاد خان نمیدونید چجوری میشه با motorola service software کار کرد؟
من نصبش کردم ولی هیچ آیکونی که بشه باهاش برنامه رو باز کرد وجود نداره اگه ممکنه کمی در اینمورد توضیح بدید
بهتره باش بیشتر کار کنی....
منم اگه آموزش گیرم اومد در اولین فرصت میزارم.....
موفق باشین....
1-منظورم ؛ شنبه ، یکشنبه ، .....نقل قول:
4-به ضورت زیپ هست ولی وقتی از زیپ در می آورم داخلش چندتا عکس و .... چندتا پوشه که داخلشان فایلهایی با پسوند mf و class هست
2-آره فقط دوربین فیلم برداری این طوریه
اما تا ینجا باید بگم..... شما همون فایل زیپ رو بریزی تو گوشی .. (کا جاوا) اونجا خودش میشناسه و نصب میکنهنقل قول:
4-به ضورت زیپ هست ولی وقتی از زیپ در می آورم داخلش چندتا عکس و .... چندتا پوشه که داخلشان فایلهایی با پسوند mf و class هست
عزیز.. حتما رد مورد پاسخ های بعدیتون هم اگه به نتیجه رسیدم .. میگم...
ببین عزیز اصلا فایل اجرایی نمیده تا بتونم روش کار کنم اگه ممکنه یه بار خودتون نصبش کنید تا حرف منو متوجه بشین
چشم عزیز... تا شب امتحان میکنم.. جواب رو بتون میدم... البته اگه حجمش زیاد نباشه.. جون واقعا الان سر عت دان لود من کمه.....نقل قول:
ببین عزیز اصلا فایل اجرایی نمیده تا بتونم روش کار کنم اگه ممکنه یه بار خودتون نصبش کنید تا حرف منو متوجه بشین
ولی تلاشمو می کنم...
از شما خیلی ممنونمنقل قول:
ولی من فایل zip رو داخل kjava ریختم ولی ...... هیچ اتفاقی نیوفتاد( اگه گوشی بشناسه ، یا باید نصب شده باشد که من در قسمت برنامه ها باید آن را ببینم و اگه فایل نصبی اش را هم بشناسد باز باید در قسمت مربوط به خودش (نصب برنامه) قابل دیدن باشه)
یعنی واقعا گوشی شما فایل زیپ رو می شناسد؟:blink:
اون مشکل سیرتیکال ارور فکر کنم ماله اون مونستر پک یا بوت لودر باشه که احتمال داره خراب باشه
و یکی از بچه ها که می گفتند روی نوار صفحه ی اصلی بجای ویدیو کم سفید است از من هم همینطوره و فقط ویدیو کم اینطور میشه فکر کنم کلمه کم رو نمیشناسه وبجاش سفید میکنه
حالا من چندتا سوال دارم
اول اینکه چطوری میشه با در بسته فیلمبرداری کرد یعنی بری رو فیلمبرداری و وقتی در رو می بندی قطع نشه؟
دوم اینکه چطوری میشه وقتی یه اهنگرو با بلوتوث می فرستی در حین ارسال برات پخش هم کنه؟
سوم اینکه یه جا هندزفری فابریک وی3ای رو می گفت 14000تومان ایا ارزش خریدن داره؟
ببخشید اگه یکم زیاد شد:rolleye:
ببین فایلهایی که میتونن رو گوشی تو نصب بشن فقط فقط با پسوند jar باید باشن. این پسوند با برنامه winrar باز میشه و میتونی محتویاتش رو ببینی... اما بازم میگم فقط فقط باید jar رو بریزی تو شاخه kjava ... بعد گوشی رو روشن خاموش کن و برو تو قسمت install ....نقل قول:
اگه تو خوندن پسوندها مشکل داری این کاری رو که میگم بکن. برو تو control panel بعد رو آیکون folder option دابل کلیک کن.
تو صفحه ای که باز میشه تو قسمت view تیک جلوی hide extensions for known file types رو بردار.... بعد ok رو بزن حالا جلو هر فایل پسوندش هم نوشته میشه و میتونی بفهمی کدوم جاره ....