بله - جزو مارک های معتبر هستش... (اگه نبود که دیگه اینجا معرفی نمی کردمش؛ نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
عجیب نیست اگه کاربر ایرانی بسیاری از مدلهای معروف صوتی رو نشنیده باشه، یا صرفاً در حد اسم بشناسدشون... (قصد جسارت ندارم البته -- صرفاً یه مساله و آسیب مرسوم در بازار ایران رو دارم شرح میدم-- خود من هم یه کاربر ایرانی هستم) .. این یه ایراد وارد به فروشنده ها هم نیست، بلکه ایراد وارد به فرهنگی هستش که ارزونی رو به کیفیت ترجیح میده.
in ear مدنظرته دیگه؟ .. همین مدلهایی که در صفحات اخیر مطرح شده رو پی بگیر .. CX300 از سن هایزر --- Ex300 از سونی (اگه گیر بیاد) ...نقل قول:
شاید قبلاً در جریان نظر من در رابطه با توصیفاتی مثل "یه چیز عمری که دیگه عوضش نکنم" ، "یه چیز خفن که صداش شگفت انگیز باشه" یا "میخوام مدهوش کیفیت اش بشم" هستی ... این یه هدفونه؛ موشک که نیست... شاید روز اول خراب بشه ... شاید روز اول احساس کنی، صداش اون چیزی که انتظار داشتی نیست .. (اینکه در ایران نمیشه هدفون ها رو تست کرد هم مزید بر علت) ... و دهها شاید دیگه .. بنابراین انتظارات رو منطقی در نظر بگیریم که بعد خدای نکرده تو ذوقمون نخوره.. (حتماً خودت اینا رو می دونی البته -- صرفاً برای تاکید گفتم.)