پس مثل اينكه گيرندگي دستگاه مشكلي نداره . البته ما روي عيبها دست ميذاريم هميشه !نقل قول:
اين مشكلات هم نرم افزاريه و احتمالا حل ميكنن
Printable View
پس مثل اينكه گيرندگي دستگاه مشكلي نداره . البته ما روي عيبها دست ميذاريم هميشه !نقل قول:
اين مشكلات هم نرم افزاريه و احتمالا حل ميكنن
بله نرم افزاريه !نقل قول:
ماهم اميدواريم زودترحل بشه!
سلام بر دوستان عزیز
تازگی این بحث آنتن دیجیتال توی شهر ما هم مد شده مگه این تلویزیون دیجیتال جز تهران و کرج توی شهر دیگه ای هم راه افتاده؟
قیمتش دستگاهاشون هم در حدود 65 تا 100 تومان به نظرتون این دیگه چیه
[QUOTE=miladi88;4835042]با تشكر از پاسخ شما دوست عزيز:11:نقل قول:
اما با نظر شما موافق نيستم ""...مثل همین دستگاه پرویژن میتونه بصورت سیگنال الکتریکی باشه و توسط کابل کواکسیال انتقال پیدا کنه..."" اين درسته كه خروجي SPDIF الكتريكي هم وجود داره اما در مورد اين دستگاه نه، چون توي كاتالوگ خود دستگاه هم از اون بعنوان خروجي اپتيك نام برده و متاسفانه خروجي اون خيلي هم استاندارد نيست در واقع از نوع Digital/SPDIF Optical Audio with MiniToslink هستش كه ميتونين شكلش رو در لينك زير ببينين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پس از كلي جستجو تو خيابان جمهوري(پاساژ بزرگمهر) بالاخره تونستم اون آداپتوري كه SPDIF Optical استاندارد رو به Mini تبديل ميكنه پيدا كنم-تو شكل مشخصه- اما متاسفانه، ظاهرا اين خروجي صدا كار نميكنه!!! يا شايد هم دستگاه من ايراد داره !!!:13:
البته من در پست هاي قبلي يك اشتباه گفتاري و نوشتاري هم داشتم(اميدوارم من رو ببخشين) من گفتم با نمايندگي تماس گرفتم و مشكل رو بيان كردم و .... در واقع من با خود شركت تماس گرفتم و مشكل رو بيان كردم(خود دستگاه رو هم از شركت گرفتم -تو يوسف آباد) اما باز هم متاسفانه كسي كه مسئول پاسخ به سوالات فني بود، همانطور كه در پست هاي قبلي گفتم ، خيلي متوجه منظور من نشد در پايان شماره تلفن من رو گرفت و گفت مسئله رو پيگيري ميكنه و با من تماس ميگيره . اما الان يك هفته هم بيشتره كه هيچ خبري ازش نيست!!!
آقاي كريمي، الان من بايد چكار كنم؟:41:
كمك!
سلام برتودوست عزيزنقل قول:
شهر شما منظورتون كدوم شهر؟
توی مشهد هم راه افتاده؟
اگه صبح از خونه رفتین بیرون و یادتون رفت دستگاه رو از برق بکشین و فقط برای حتی چند دقیقه برق خونتون رفت و دوباره اومد شب وقتی میان خونه دستگاه یه 10 ساعتی روشن بوده و مصرف برق و گرم شدن دستگاه باید براتون غیر عادی نباشه.نقل قول:
و اگه یه دو هفته ای رفتین شمال و برگشتین احتمالا سوختن دستگاه هم نباید غیر عادی باشه.
حلا واقعا بنی اسرائیلیه؟:20::46:
فعلا تنها راه اينه كه بادكمه پشتش خاموش كني وبري شمال!نقل قول:
من از خیر آپدیت جدید گذشتم و با استفاده از آپدیت قدیمی که آقای فضل اللهی زحمتشو کشیده بود دستگاهو به حالت اول برگردوندم تا تونستم بازی رئال بارسا رو با برنامه ریزی زمانی ضبط کنم...
دوست عزیز خروجی SPDIF پرویژن تست شد. خروجی صدا با کیفیت 16 بیت با فرکانس نمونه برداری 48KHz و بصورت دو کاناله (استریو) میباشد.نقل قول:
من به عنوان نمونه از صدای کانالهای رادیو و تلویزیون رو توسط همین خروجی ضبط هم کردم در صورت نیاز میتونم Upload کنم.
همانطور که قبلا گفتم سیگنال خروجی دستگاه الکتریکی است و شما برای انتقال میتونید از کابل RCA استفاده کنید. در صورتیکه دستگاه ورودی شما ( سینمای خانگی یا ...) اپتیکیه حتما باید از مبدل RCA به Toslink استفاده کنید.
عکس یه نمونه چینی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خودتون هم میتونید این مبدل رو بسازید خیلی پیچیده نیست.کد:http://www.hdtvsupply.com/costoopdico.html