دوست عزیز اگه میتونید با یه باتری دیگه هم تست کنید .. جالب بود :n04:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز اگه میتونید با یه باتری دیگه هم تست کنید .. جالب بود :n04:نقل قول:
دوست عزیز این تصویری که آپ کردم ببینید و چک کنید .. اون دوقسمت باید بر روی YES باشننقل قول:
بعد اون اولی رو که با فلش مشخص کردم انتخاب کن و Setting رو بزن ... در نهایت اون دو قسمتی که هایلایت کردم رو چک کن و تنظیمات مختلف رو اعمال کن و تست کن تا در نهایت جواب بگیری .. بازم امری بود در خدمتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .نقل قول:
آره واسه اون وین 7 بود .
اگه اشتباه نکنم این مشکل زمانی که وین 7 هم استفاده میکردم داشتم . اون اولا که لپ تاپ خربدم درست کار میکرد .
اما بعد از چند مدت این مشکل رو پیدا کرد .
هر کار کردم درست نشد .نقل قول:
درایور رو پاک کردم درست شد .
اینطوری بهتره . با یه انگشت راحت مثل غلتک عمل میکنه .
ممنون
واسه منم اینجوری میشه از وقتی درایورهای کارت گرافیکمو آپدیت کردم تنها راهی که به نظر من رسید غیر فعال کردن اسلیپ بود یعنی اسلیپ رو گزاشتم رو never :n02:نقل قول:
آره واسه منم بعد از نضب درایورش دیگه کار نمیکنه کلا تاچ پدش هم خیلی ضعیف کار میکنه آدمو دق میده :n03:نقل قول:
دوستان ثواب داره منو هم راهنمایی کنید. :n02:نقل قول:
این لیست درایورهای منه همه ی اینهارو باید داشته باشینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه رو هم دانلود کن این
توضیحاتشکد:http://uploaded.net/file/em6r64nc/sHaRewbb_drivergn121306newwa.rar
Driver Genius Professional 12.0.0.1314 نام نرم افزاری است حرفه ای در زمینه مدیریت بر درایورهای سخت افزاری ، که به کمک آن می توانید از درایورهای سیستم نسخه ی پشتیبان (BackUp) تهیه کرده و در زمانی کمتر از یک دقیقه به بازگرداندن آن ها (Restore) بپردازید . همچنین توسط این برنامه می توانید به جستجوی سخت افزارها در سیستم بپردازید ، یا اینکه درایور یک سخت افزار را به روز رسانی (Update) یا حذف کنید .اگر درایور یکی از سخت افزارهای خود را گم کرده اید ، این برنامه می تواند به راحتی مدل آن سخت افزار را تشخیص داده و در پیدا کردن درایور مورد نظر به شما کمک می کند .
مرسی داداش واسه من اکی شد:n16::n12:نقل قول:
tنقل قول:
برای منم همین مشکلا رو داشت کلی نشستم دانلود کردم درایور ها رو از سایت اچ پی باز بازی درمیاورد مخصوصا سر گرافیک اینا رو که نصبیدم
بعد یه سی دی از اینا که خودشون درایور ها رو اتومات تشخصی می دن نبود خود نرم افزار دانلود می کنه Auto Drive بری تو بازار بگی میدن بهت
اینو که گذاشتم خودش هرچی درایور تشخیص داده بود ندارم از روی سی دی نصبید
:n19:
سلام .
کسی از بچه ها از این برچسبهای LCD روی لپ تاپ چسبونده ؟
کلا نظرتون چیه توصیه می کنید بچسبونیم یا نه ؟
با تشکر از دوستان.یه سوال دیگه اینکه من درایور کارت گرافیک رو نصب کردم توی device manager توی زیرمجموعه کارت گرافیک دوتا گزینه هست.یکیش فعاله ولی روی اون یکی یه علامت تعجب اومده.میگه درایور نصبه،ولی نمیتونه کار کنه.چرا اینطوریه ؟ باید چیکار کنم؟میدونم این سوالات برای شماها سادست ولی واسه من که تازه این لپتابو گرفتم، تازست. مرسی.در ضمن میگن توی سایت HP یه جایی هست که شماره سریال لپتابتو وارد میکنی خود سایت بهت درایورای مخصوص همون لپتابو معرفی میکنه. میشه لینکشو بدید، من خودم پیدا نکردم.