چه اجباری وجود داره که به درد جذام مبتلا بشین؟ وقتی کسی برای درمان درد راه حلی نداره نباید به سمت درد بره این عاقلانه ترین راهه ..نقل قول:
هیچ ناراحتی یا عصبانیتی وجود نداره وقتی پست های شما رو می خونـدم احساس کردم به جنس مخالفتون حساسیت ویژه دارین بهتر بود اول بحث یه مقدار آروم بشه و
شما نگاهتون رو به اطرافتون تغییر بدین . تو اکثر پستـای شما،اسم دختر شدیـدا باعث به هم ریختـن و ناراحتی و موضع گیری شمـا میشه .. بازم میگم هیـچ اجباری برای
ازدواج یا ارتباط با جنس مخالف یا حتی صحبت درباره جنس مخالف برای کسی وجود نداره و اگر واقعاصحبت کردن درباره جنس مخالف انقدر برای شما ناراحت کنندس و باعث
به هم ریختن آرامشتون میشه بهتر هست برای حفظ آرامش خودتون تو این بحث شرکت نکنید ..
درسته این مشکلات و مواردی که گفتیـن وجود دارن .. واقعیـت های جامعه خیـلی بیشتر از چیزی هست که تو یه پست 10 سطری بگُـنـجه .هم درباره خانم ها هم درباره
آقایون اکثر مواردی که شما گفتین رو تایید می کنم ولی درباره همه صادق نیست. بحث من بیشتر رو تغییر نگاه شما به اصل قضیه هست ..
شاید برای شخـص شما یا اطرافیـان یا آشنایـان و دوستان شما این موارد بیشتـر پیـش اومده باشه که از روی تجربـه اطرافیـان این نظر رو پیدا کردین. نظرم اینه سعی کنید
خودتون درباره زندگی خودتون با تجربیات و برداشت های خودتون تصمیـم بگیرین نه تجربیـات دیگران اینطور که گفتین ارتبـاطی هم با هیچ دختـری نداشتین و مستقیـما وجود
جنس مخالف تو زندگیتون رو تجربه نکردین پس این نوع موضع گیری درباره جنس مخالفتون درست نیست. به هم ریختگی و نداشتن آرامش و این نوع موضع گیری فقط باعث
میشه افراد تمایل به ادامه بحث با شما رو از دست بدن( چه حق با شما باشه چه نباشه ..)
اگر من به شما بگم شما برنده این بحث هستین و همیشه حق با شماست حاضر هستین به صورت منطقی و دور از موضع گیری و تعصب به بعضی کلمات، بحث کنید ؟
هیچ حقی با بحث کردن و تعداد لایک خوردن پسـت ها به کسی داده نمی شه این یه بحث آزاد و منطقیه نه قراره کسی رو هدایت کنیـم نه قراره کسی از صفحـه روزگار به
جرم جنسیت خاص حذف بشه و نه قراره کسی خسارت مالی بپردازه این فقط یه بحث مجازیه ...
پس آرامش بدون موضع گیری یا نگاه خصمانه حرف اول رو میزنه .. بعد از این طرفین موافق و مخالف (جبهه و جنگی وجود نداره) می تونن به صورت منطقی با هم تبادل نظر
کنن .