سلام میگم اگه کامپیوتری باشه که همه روز به اینترنت وصل باشه و nod اون همیشه آپدیت باشه چجور میشه اطلاعات اون رو به کامپیوتری دیگه منتقل کرد ؟؟ به عبارتی دیگر فایل های آپدیت کجا میرن ؟؟ یا حتما باید آپدیت های آفلاین رو دانلود کنیم ؟؟
Printable View
سلام میگم اگه کامپیوتری باشه که همه روز به اینترنت وصل باشه و nod اون همیشه آپدیت باشه چجور میشه اطلاعات اون رو به کامپیوتری دیگه منتقل کرد ؟؟ به عبارتی دیگر فایل های آپدیت کجا میرن ؟؟ یا حتما باید آپدیت های آفلاین رو دانلود کنیم ؟؟
سلام، من نسخه 6 برنامه smart security رو نصب کردم و آپدیت هم میشه اما قسمت web access and anti-phising به صورت non functional هست و هر کاری می کنم enable نمیشه. کسی میدونه مشکل از چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
من از nod32 v6 استفاده میکنم.میخوام برنامه idm رو لیستش حذف کنم که اسکن نکنه تا ببینم مشکل هنگی idm خوب میشه یا نه چطور میتونم این کار و انجام بدم؟
نقل قول:
شما از نسخه نهایی eset استفاده کنید
سلام دوستان ! پسر دایی ما یه NOD5 نصب کرده رو سیستمش بعد تو تنظیماتش رفته پسورد گذاشته الان برای پاک کردنش پسورد رو میخواد ولی یادش رفته به چه صورتی میشه اینو پاک کرد !؟
ورژنی که TRIAL نباشه رو شما لینک دانلودش رو دارید ؟ برای خودتون تریاله ؟!نقل قول:
سلام :نقل قول:
نه همچین چیزی وجود نداره...البته نرم افزار در حالت تریل تمامی امکانات ارژینال رو داره و فقط مدت زمان استفاده و آپدیت قانونی یکماه است...تریل یعنی دارای محدودیت زمانی استفاده نه محدودیت در امکانات...
تمام نرم افزارها در ابتدای نصب یک مدت محدود برای تست نرم افزار دارن که کاربر در این مدت که معمولا یکماه یا دو هفته است میتواند بصورت آزمایشی (تریل) از تمام امکانات آن استفاده کند ...
حالا شما هستید که با خرید اکانت یا سریال نامبر یا خود نرم افزار اون نرم افزار رو به دائمی یا یکساله یا ...تبدیل میکنید...
پس برای خروج از حالت تریل باید یوزر نیم و پسورد ارژینال به نرم افزار بدید...حتی سریالهای قانونی هدیه چندین ماهه هم اگر وارد کنید تریل هستند و فقط مدت اونها بیشتر از یکماهه.مثلا 3 ماه....
سلام بخشید من یه سوال داشتم لطفا جواب بدین:
یکی از دوستام توی یک شرکت کار میکنه گفت آنتی ویروس قوی روی سیستمهای شرکت نصبه که همیشه هم بدون یوزر پسورد آپدیت میشه... خلاصه واسم نصبش کرد (ESET NOD32 ENDPOINT) حالا که اومدم خونه نارنجی شده... سرچ کردم دیدم گفتن باید F5 بزنم و System Update گزینه Not Update رو بزنم منم همین کارو کردم ولی بازم نارنجی هست و هرچقدر روی update signature رو میزنم آپدیت نمیشه و مینویسه update Failed !!!!!!!
نمیدونم سایتش فیلتره ؟ یا اون دوستم آدرس سایتی چیزیرو به نرم افزار داده که از اونجا آپدیت کنه ؟ خلاصه چیکار کنم مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟:n03::n15:
سلام انتی ویروس رو با یوزر پسورد فعال کردید؟نقل قول:
لطفا یک اسکرین شات از محیط اصلی برنامه قرار بدید
سرچ کنید سایت هایی هستند که سرور اپدیت رایگان نود رو اراىه میکنند...