با سلام
من قصد داشتم بیت دفندر رو روی لپتاپ نصب کنم . می خواستم بدونم حدودا روزی چند مگ اپدیت داره ؟؟
با سلام
من قصد داشتم بیت دفندر رو روی لپتاپ نصب کنم . می خواستم بدونم حدودا روزی چند مگ اپدیت داره ؟؟
روزی 10 تا 15 مگابایتنقل قول:
شاید هم چند مگابایت کم و زیاد شه
خیلی ممنون ......... اگر امکان داره بگین نورتون روزی چند مگ اپدیت داره ........ ؟
تقریبا روزی 3 تا 5 مگابایت.نقل قول:
اينترنت سکيورتی کاسپراسکای روزی چند مگابايت آپديت داره؟
نقل قول:
سلام.
بستگی داره که اون روز کسپرسکی Flame یا g.a.u.s.s یا Stuxnet پیدا کنه یا نه !!!
در غیر اینصورت همون روزی 3 الی 4 مگ.
نقل قول:
کاسپرسکی مابین 4تا6/ تا 10 (این 10 مگ نهایت اینه که کسپر خواد پچی هم نصب بکنه )مگ ان هم در بعضی مواقع...
ولی روزی 6 را راحت اپدیت داره / که دیروز برای من از صبح تا شبش تقریبا 9 مگ اپدیت داشت
یه 3 مگ بود و دو تا هم 2 مگ.
ولی دیتابیس فقط به ویروس شناختن نیست به system wacher / firrewall / hips / blacklist/web anti
ولی از ترافیک نت زیاد استفاده نمیکنه
بروزرسانی آنتی ویروس ها البته فکر کنم تعدادبروزرسانیشونه. ولی ربطی به حجمش نداره . سمانتک بیشترین تعداده .از وقتی کلود اومده تعداد هم در برخی پایین اومده.مثلا سیمانتک تا روزی 1500 هم داشت ولی الان..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من يه سوالي داشتم كسي هست كه بتونه يه توضيح مختصر درمورد لايه هاي محافظتي در انتي ويروس هاي زير بده ( مثلا HIPS دارن يه نه يا احتمالا لايه هاي ديگه دارن يا نه )
f-secure client security
bullguard internet securoty
بعد سالها دوباره نورتون رو نصب کردم .. شگفت زده شدم.. چقدر شیک و بی دردسر شده آدم لذت میبره ازش