[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
نقل قول:بفرمایید از ورژن 1 تا 1.5 رو ساپورت میکنه ، درواقع یعنی همه ی ورژنا ، 14 تا هم دستور توشه ، خودم رو 3 تا ورژن امتحان کردم درست بوده :n26:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پسته من اشتباه بود ویرایشش کردم : :n26:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من با لئون تو چپتر هواپیما گیر کردم ! موقعی که باید با هواپیما فرود بیاییم جهت هایی که بازی میگه رو میزنم ولی باز هواپیما سقوط میکنه و به عظما میریم ! تو اون قسمت باید چیکار کنم ؟
من یادمه اونجارو یه دفه هم نیفتادم از بس HAWX بازی کردم :n02:نقل قول:
خلاصه اونجا باید اول چند تا دکمه ی بالا رو نگاه کنی بعد بزنیشون در دفه ی اول بعد باید به دسته نگاه کنی و در دفه ی اول بکشیش بعد هم اون فرمونه جلوت نگاه کن و بکشش به سمت خودت همه ی این کارا رو در دفه ی اول کنی و زود انجام بدی سقوط نمیکنی :n26:
ویرایش : با دسته هم اگه انجام بدی که بهتر میتونی :n01:
سلام خدمت همه دوستان اینجا کسی سیو رزیدنت اویل 6 چپتر 5 کریس نداره اینجا بزاره یک جاش گیر کردم اصلن به هیچ نحوی نمیشه ردش کرد:n27:
سر چپتر اخر کریس گیر کردم اونجا که یک غول کریس دنبال میکنه اینقد زاویه دوربین عوض میشه میره روی اعصاب آدم همش میبازم:n29:
اونجا همه باختن :n02: فقط از طریق Chapter select میتونید اونجارو رد کنید :n26:نقل قول:
توروخدا اگه میشه یکی کمک من کنه .. اگه میشه یکی ترفندایی که توی بازی برای کشتن هست رو یاد بده . من هنوز همون اول بازی گیر کردم . یه جا که رو پشت بوم خونه ها داریم با دوستام میرم و یهو روی طناب که میام لیز بخورم برم رو اون یکی پشت بوم یکی یه آرپی جی بهمون میزنه منو از دوستام جدا میکنه حالا من تنها دارم میرم و اصلا هیچی خونی بهم از اول بازی نداده . یه مربع هم بیشتر خون ندارم سریع هم هی میمیرم .. چطوری باید رد کن. روی no hope دارم بازی میکن . یعنی 99 درصد بازی ها رو من همیشه سخت میرم ولی این نمیشه خداییش :n13:
خب اینجا رو با trainer میتونی رد کنینقل قول:
gamecopyworld.com
ولی آخه فایده نداره که ... دیگه عادت کنم به ترینتر تا آخر یهو دیدی رفتم .. من dead space رو هم رو حالت سخت تمامش کردم توی 1 هفته ... ولی اینو نمیشه .. این که اصلا خون نمیده خیلی عجیبه برام ... :n14:نقل قول: