سلام اون نسخه که 30 october قرار بود اسکیدرو بزنه چی شد؟ لینک کرکش رو دارین؟؟؟؟:40:
Printable View
سلام اون نسخه که 30 october قرار بود اسکیدرو بزنه چی شد؟ لینک کرکش رو دارین؟؟؟؟:40:
نقل قول:
نقل قول:
مشکل دو نفر فوق رو منم دارم .
ظاهر این مشکل اپیدمی هست . کسی راه حلی داره بگه زودتر .
4 تا دی وی دی گرفتم با یه دی وی دی کرک
کرکش 2.12 گیگه
کپی میکنم . بعد که بازی رو اجرا میکنم تو task manger میزنه bf3 32bit یعد از چند ثانیه بسته میشه
جریان چیه ؟
:41:
سلام
وقتی میخوام پک HD رو اکس باکس نصب کنم میگه هاردت جا نداره و یک STROGE دیگه انتخاب کن در صورتی که هاردم 69 گیگ جاداره .چی کار باید بکنم؟.
الان دارم دوباره نصب میکنمنقل قول:
ویندوز 7 64 بیتی دارم مشکلی که نداره ؟
یکی در مورد کرک این بازی که 2.12 و کلا راه اندازه بازی راهنمایی کنه :11:
plz delet post
عزیز این dll جزء فایلهای اجرایی بازی هستش که توی فولدر core باید باشه که حجمش 700kb هستش...نقل قول:
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
آقا شما درایور کارت گرافیکت رو نصب نکردی و برو آخرین ورژن رو پیدا کن و واسه 8500 دانلود کن...نقل قول:
اگر نصب هستش و آپ تو دیت هستش که با عرض معذرت این بازی روی اون گرافیک اجرا نخواهد شد...:8:
آخرین درایوری که من دیدم ورژن 85.62 بودش... شما ورژن درایورت چنده؟نقل قول:
اگه مشکلت با آپدیت درایور حل نشد که ویندوز عوض کن یا درایور صدارو چک کن... چون باید به بهترین شکل اجرا بشه...
درود،
من میخوام دانلود کنم اما نمیدونم کدوم نسخهرو دان کنم؟
نسخه BlackBox و Reloaded که حدود 4گیگ تفاوت دارن فقط به خاطر حذف زبانهای غیر انگلیسی؟
واقعن موندم کدومو دان کنم؟
مچکـــــــر.
نسخه بلک باکس مولتی پلیر ندارد ولی به غیر از آن به جز حذف بقیه زبانها هیچ فرقی ندارد و کامل هست ولی خوب اگر cd-key دارید و قصد آنلاین بازی کردن دارید من پیشنهاد می کنم از خود اورجین بازی را اورجینال دانلود کنید .نقل قول: