کسی میدونه تست هایی که تو کتابهای درس و تست گسسته و تحلیلی فار هستن مال کنکورا قبله یانه همش تالیفیه؟؟
تو کتابای ازمونشون چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
کسی میدونه تست هایی که تو کتابهای درس و تست گسسته و تحلیلی فار هستن مال کنکورا قبله یانه همش تالیفیه؟؟
تو کتابای ازمونشون چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی میتونه بگه که من که میخوام برا سال دوم کنکور بدم حالا که ریاضی پیش تغیر کلی کرده و زیست تغیر جزئی چیکار کنم؟
دوستان کی میدونه هزینه ثبت نام آزمون های قلم چی و علوی امسال چقدره؟؟؟؟:13:
با تحقیقات بسیار گسترده من اینارو درباره تغییرات کتاب درسی فهمیدم
عمومی ها پایه:
هیچ درسی تغییر نکرده به جز ادبیات که بعضی قسمتها حذف شدن که مهم نیس
تخصصی رشته ریاضی:
ریاضی2 تغییر کرده جدید باید تهیه بشه حسابان هم همینطور
دیفرانسیل فصل حدو پیوستگی یک کوچولو تغییر کرده
از گسسته و هندسه2و3 و تحلیلی خبر ندارم( دارم تحقیق میکنم هرکی میدونه بگه)
تخصصی رشته تجربی:
ریاضی 2 مثل رشته ریاضی تغییر کرده ریاضی3 ،1فصل اول کتاب اضافه شده بقیه فصل ها همون قبلیه ریاضی پیش کلی تغییر کرده جدید تهیه بشه
زیست شناسی بعضی فعالیتها حذف شده و چندتا بیشتر بدانید اضافه شده اما دوستم زیستاشو جدید گرفته شما هم اینکار رو کنید
تخصصی مشترک تجربی و ریاضی:
فیزیک و شیمی تغییری نکردن
من برای اطمینان پایه هم میخوام جدید بگیرم اما دوم چاپ88و سوم چاپ89رو پیدا نکردم چاپ90 بگیرم پایه ها رو که اشکال نداره؟؟؟؟
عمومی های پبش رو خبر ندارم تغییر کرده یا نه هر کی میدنه بگه هنوز کتابای 90(عمومی) به دستم نرسیده:31::31:
اگه جای رو نادرست گفتم شما اصلاحش کنید
قلم چی خدوود 300-350 بیشتر نیست !!
از علوی هم خبر ندارم !
هزینه قلمچی فکر کنم هر شهری فرق میکنه من شنیدم ازمونای علوی اصلا خوب نیستنقل قول:
ریاضی خیلی سبز توی بخش پاسخ نامش درسنامه های خیلی خوبی دارهنقل قول:
مختصر و مفید درس رو یاد میده + کلی نکته تستی باحال که شاید هیچ جا پیدا نشه
بعضی تست هاش ممکنه اجق وجق باشن اما حل کردن اونها رو به رو شدن با سوال های سخت رو برات آسون میکنه
به نظر من که کتاب خیلی خوبیه و خیلی هم ازت وقت نمیگیره بازم خود دانی میخوای از چند نفر دیگه هم بپرس:46:
نقل قول:
همین که فکر میکنی یه جای کار میلنگه باعث میشه یه جای کار بلنگه :31:
اصلا به این چیزا فکر نکن هیچ جای کار نملینگه:31:
اگه بخوای صبر کنی کتاب تست جدید مطابق با کتاب جدید بیاد شاید مجبور بشی خیلی صبر کنی :دینقل قول:
یه مقدار صبر کن اگه کتاب تست و آموزش جدید نیومد یا باید دبیر بگیری با اینکه خودت یه کاریش بکنی دیگه
حالا کتابای جدید رو از کجا بگیریم؟نقل قول:
خب از کتاب فروشی ها/برو سایت انتشارات مدرسه اونجا مراکز فروش رو برای هر شهری شماره تلفنشو داده/ اگه تهرانی بری انقلاب راحت میتونی بخرینقل قول:
یکی از دوستای من در اردبیل با مبلغ 178هزار تومن برای همه دروسش و آزمون هاش ثبت نام کرده ( رشته تجربی )نقل قول: