مارك كريستال خيلي معروفه و قيمت مناسبي داره.
سرم انواع مختلفي داره : سرم حالت دهنده ، درخشان كننده ، مرطول كننده ، ترميم كننده و ..
من خودم شخصا از مارك كريستال خوشم نمياد. براي حالت دهندگي روغن مو رو ترجيح ميدم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
مارك كريستال خيلي معروفه و قيمت مناسبي داره.
سرم انواع مختلفي داره : سرم حالت دهنده ، درخشان كننده ، مرطول كننده ، ترميم كننده و ..
من خودم شخصا از مارك كريستال خوشم نمياد. براي حالت دهندگي روغن مو رو ترجيح ميدم.
ممنون از پاسختوننقل قول:
یعنی همون سینره هم موها رو براق و خوش حالت میکنه ؟ + اینکه تقویتی هم هست ؟
ممنون
بنا به گفته سازنده, بله.نقل قول:
ممنون از پاسختون
یعنی همون سینره هم موها رو براق و خوش حالت میکنه ؟ + اینکه تقویتی هم هست ؟
ممنون
هرچند من کریستال رو ترجیح میدم.
آخه سینره خیلی گرونهنقل قول:
اما کریستا 20 تومنه و سینره 50 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. طاعات قبول حق
بنده پسر مجرد 26 ساله می باشم.
مدتی هست احساس می کنم که قسمت وسط سرم موهام داره هی کم پشت تر می شه(البته اینو دیگران هم می گن) . اینو بگم که ریزش مو ندارم.ولی بین موهام فرق سرم داره خالی تر می شه. ولی موهای اطراف سرم مثل پشت و کنار گوشام وضعیتشون خوبه.
من هفته ای به طور متوسط 2بار حموم می رم و سرمو بار اول با شام زرد رنگ های ساده می شورم.
(عکس شامپو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سری بعد هم با شامپو نرم کننده صدر صحت می شورم . به خاطر خشک بودن موهام که بعد حموم تا حدودی نرم بشن.
(عکس شامپو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بعد حموم هم اندازه ناخن به موهام روغن بادام تلخ یا روغن زیتون به همراه همون اندازه ژل استفاده می کنم( ژل از نوع خوب و به اصلاح خارجی هست. وقتی ژل که می زنم این خالی بودن بین موها واضحه)
در مورد خصوصیات شخصی بگم که تا حدودی خودم احساس می کنم ژنی باشه این ریزش. چون دایی بنده موهاش قسمت دو طرف پیشونیون مثل عکسی که مشخص کردم خالیه. از یه طرف موهای عموهام هم همینطور. فقط یه عمو دارم که قسمت وسط سرشون تقریبا کاملا بی مو هست.
تو یه محیط استرس زا نیز خودم تا حدودی فعالیت دارم.
ممنون می شم دلیلشو رو بفرمایید.راهکارهای جلوگیری رو بفرمایید که باید شامپو رو عوض کنم یا چیز خاصی استفاده کنم.
احتمال ریزش آندروژنیک (ژنتیکی - هورمونی) هست و ربطی به شامپو ندارد.نقل قول:
سلام. طاعات قبول حق[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدتی هست احساس می کنم که قسمت وسط سرم موهام داره هی کم پشت تر می شه(البته اینو دیگران هم می گن) . اینو بگم که ریزش مو ندارم.ولی بین موهام فرق سرم داره خالی تر می شه. ولی موهای اطراف سرم مثل پشت و کنار گوشام وضعیتشون خوبه.
من هفته ای به طور متوسط 2بار حموم می رم و سرمو بار اول با شام زرد رنگ های ساده می شورم.
(عکس شامپو :)[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری بعد هم با شامپو نرم کننده صدر صحت می شورم . به خاطر خشک بودن موهام که بعد حموم تا حدودی نرم بشن.
(عکس شامپو:)
بعد حموم هم اندازه ناخن به موهام روغن بادام تلخ یا روغن زیتون به همراه همون اندازه ژل استفاده می کنم( ژل از نوع خوب و به اصلاح خارجی هست. وقتی ژل که می زنم این خالی بودن بین موها واضحه)
در مورد خصوصیات شخصی بگم که تا حدودی خودم احساس می کنم ژنی باشه این ریزش. چون دایی بنده موهاش قسمت دو طرف پیشونیون مثل عکسی که مشخص کردم خالیه. از یه طرف موهای عموهام هم همینطور. فقط یه عمو دارم که قسمت وسط سرشون تقریبا کاملا بی مو هست.
ممنون می شم دلیلشو رو بفرمایید.راهکارهای جلوگیری رو بفرمایید که باید شامپو رو عوض کنم یا چیز خاصی استفاده کنم.
میتونید از مینوکسیدیل استفاده کنید.
مصرف روغن و ژل رو هم قطع کنید.
ريزش موي شما female pattern هست.
استرس و ارث دو عامل مهم ريزش مو در شماست.
در مورد قطع مصرف روغن و ژل توي كتاب رفرنس نوشته تاثيري نداره ! ولي هيچ كي قبولش نداره و متخصص هاي پوست هم ميگن بايد قطع بشه
من موهام به شدت به شامپویی که میزنم حساس هستشنقل قول:
سلام. طاعات قبول حق
(عکس شامپو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
(عکس شامپو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
هر دو شامپویی که شما گذاشتین من زدم اگه یه ماه ادامه میدادم دیگه مویی نداشتم
واسه اطمینان شامپو رو هم عوض کنین
دلیل ریزش مو سر به صورت دایره؟ .................................................. ..........
آلوپسی آره آتانقل قول:
بیماری های سیستمیک یا مشکلات تیروئیدی و ...