دوست عزیز یک نگاه به این تصویر بکنین تا ببینید که زلاتان توی آفساید نبودهنقل قول:
با وجود اینکه احترام خیلی زیادی برای طرفداران میلان قائل هستم اما باید بگم که بعید میدونم تصمیم داور عمدی بوده باشه باید بدونید امکان داره بعضی وقت ها اشتباهات داوری به ضرر شما باشه و بالعکس! مثل بازی با آرسنال که گل دوم تو شرایط آفساید زده شد و زلاتان یه جورایی کاملا تو آفساید بود.
علاوه بر این یه گل یوونتوس هم به اشتباه مردود اعلام شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پای مدافع آرسنال دقیقا روی خطی هست که زلاتان روی اون قرار داره...پس زلاتان در آفساید نیست
حالا فرض میگیریم که زلاتان یک آفساید میلیمتری داشت
ولی بازی با یووه توپ تقریبا نیم متر درون دروازه یووه قرار داشت . من که بازی رو از TV دنبال میکردم دقیقا دیدم که توپ گل شده و بعد از ضربه مونتاری خوشحالی کردم .
ولی کمک داوری که دقیقا روی خط بود اختلاف به اون فاحشی رو ندید یا نخواست ببینه.
در ضمن اگه گل مونتاری پذیرفته میشد نتیجه بازی دو بر صفر میشد و به نظرتون با این بازی که یووه اراده میداد میتونست دو گل رو جبران کنه؟!
همین گل دوم کلا بازی رو زیر و رو میکرد این رو هم در نظر بگیریم که گل ماتری که آفساید گرفته شد تنها بازی رو مساوی میکرد.
در ضمن این رو هم قبلا گفتم الان هم میگم...دقیقا سه یا چهار بازی شده که میلان میتونسته صدرنشین بشه ولی همه این بازی ها رو میلان به دلیل اشتباهات داوری از دست داده!
به نظرتون معنی دار نیست