پیشنهاد دستمزد سالیانه 30 میلیون یورویی سران آنژی به مورینیو
پیشنهاد دستمزد سالیانه 30 میلیون یورویی سران آنژی به مورینیو
سایت گل – به نوشته روزنامه اسپورت باشگاه روسی آنژی ماخاچ قلعه قصد دارد با ارائه پیشنهاد دستمزد سالیانه 30 میلیون یورو به ژوزه مورینیو این سرمربی پرتغالی را به خدمت بگیرد.
مالکان این باشگاه روسی تابستان امسال با پیشنهادهای وسوسه انگیز خود ساموئل اتوئو و یوری ژیرکوف را به ترتیب از اینتر و چلسی به خدمت گرفتند.
بعد از اخراج گادژی گادژیف سرمربی این تیم روبرتو کارلوس هم اکنون به عنوان مربی بازیکن هدایت این تیم را بر عهده دارد.اما آنها قصد دارند در ادامه اقدامات جاه طلبانه خود مورینیو را هم به خدمت بگیرند.
روزنامه اسپورت امروز نوشت باشگاه آنژی می خواهد با پیشنهاد دستمزد سالیانه 30 میلیون یورو مورینیو را روی نیمکت خود بنشاند اما آقای خاص که اعلام کرد کارش با رئال در لالیگا تمام نشده و با این تیم هنوز به اهداف خود نرسیده به احتمال فراوان این پیشنهاد را رد می کند.
گفته می شود فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی انگلیس دیگر نامزد هدایت آنژی است. استیون جرارد و فرانک لمپارد نیز اهداف آنزی در بازار نقل و انتقالات زمستانی هستند.
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/10/01/2691507/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%85%D8%B2%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87-30-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%DB%8C%D9%88%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%86%DA%98%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88
مورینیو: غیر ممکن است که رئال مادرید مدیری بهتر از پرز داشته باشد
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ژوزه مورینیو در کنفرانس پیش از بازی با اسپانیول شرکت کرد و پرز را بهترین مدیر ممکن برای رئال مادرید خواند.
مورینیو گفت:"بهتر این است که بازی را خوب شروع کنیم. اما بعضی وقت ها مثل بازی با آژاکس واکنش دروازبان تیم را نگه داشت. ما دو بازی را بردیم و همه ی جنبه های منفی بازی های قبلی پاک شد."
"بنزما به علت مصدومیت نمیتواند مقابل اسپانیول بازی کند. او شاید بازی با بتیس را هم از دست بدهد. با این وجود خوب است که الان مصدوم شده است زیرا در زمان های دیگر بازی های بین المللی خواهیم داشت."
"ایگواین مقابل رایو فیکس بود و گل هم زد. شما نمی توانید بازیکنی را که پیش فصل فوق العاده ای داشته با بازیکنی که به علت مصدومیت عملا پیش فصل نداشته مقایسه کنید. ایگواین هنوز ایگواین است و عملکردش عالی است. ما از او انتظار گلزنی داریم و حریف هم می داند که او میتواند."
"من عملکرد اوزیل و کاکا را در بازی گذشته دوست داشتم. آنها دوست داشتند توپ را نگه دارند و تیم هم نیاز داشت تا بازی را آرام کند و مالکیت را در اختیار داشته باشد. من واقعا عملکرد همزمان آنها را دوست دارم. کاکا بازیکن فوق العاده ای است و لحظات خیلی سختی داشته است و ما باید با او به آرامی طی کنیم تا به فرم مطلوب برسد و راضی باشد."
"واران شانس دارد که فیکس باشد. سخت است که یک بازیکن 18 ساله عملکردی بهتر از عملکرد فعلی او داشته باشد. او به طور باور نکردنی با فشارها و مشکلات بدنی خود را متناسب میکند. او هنوز باید قدرت تاکتیکی اش را بهبود ببخشد."
"آلتین تاپ خوب است, اما در وضعیت عالی خود نیست زیرا پیش فصل نداشته است و تحت عمل جراحی بوده است. ما صبر میکنیم تا شاهین به بهبودی کامل برسد و دو هفته آینده ما نیز خوب است زیرا بازی های زیادی نداریم."
"من از حرف های پیشکسوتان و بزرگان مادرید خوشحال هستم. آنها تاریخ رئال مادرید را ساخته اند و در این راه مبارزه کرده اند. من معمولا با فلورنتینو پرز صحبت میکنم و میدانم او چه میخواهد. رئال مادرید میتواند مربی بهتر از مورینیو داشته باشد میتواند بازیکنانی بهتر از این داشته باشد اما غیر ممکن است بتواند مدیری بهتر از پرز داشته باشد."
"ما دیروز صبح و عصر تمرین کرده بودیم و امروز صبح نیز به اهداف خود رسیدیم. یکی از نزدیکانم پیشنهاد داد که ما میتوانیم برنامه ای متفاوت همراه با غذا و تفریح برای عصر داشته باشیم. من هم تصمیم گرفتم پیک نیک داشته باشیم."
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ خوزه مورینیو 19 بازیکن را برای دیدار یکشنبه شب برابر اسپانیول دعوت کرد دعوت کرد.
17 بازیکن از تیم اصلی به اضافه دو بازیکن آکادمی، در لیست خوزه مورینیو برای بازی مقابل اسپانیول حضور دارند. این بازی در ساعت (22:00) به وقت محلی اسپانیا برگزار می شود، مارسلو نیز به لیست اضافه شد و برای بازی فرداشب آماده است، همچنین ریکاردو کاروالیو که در لیست بازی مقابل آژاکس حضور داشت در لیست بازی فردا شب نیست.
بازیکنان دعوت شده:
دروازه بان: کاسیاس، آدان، پاچکو
مدافع: راموس، واران، آربلوآ، آلبیول، مارسلو
هافبک: اوزیل، آلونسو، کایخون، خدیرا، لاس، کاکا، گرانرو، آلتینتوپ
مهاجم: کریستیانو رونالدو، خوسلو، هیگواین