سلام من ال سیدی سامسونگ دارم رفتم منو مخفی بعد از خروج تصویر تلوزون وارونه شده چطور درستش کنم؟
Printable View
سلام من ال سیدی سامسونگ دارم رفتم منو مخفی بعد از خروج تصویر تلوزون وارونه شده چطور درستش کنم؟
یه دور ریست فکتوری کن ببین درست میشه یا نه. اگر به type دست زدی باید بدونی قبلیش چی بوده وگرنه با ریست فکتوری هم درست نمیشه.نقل قول:
دوباره رست کردم درست نشد اگه تمام گزینه های type v, رو امتحان کنم احتمال درست شدنش هست مدل تلوزیونم la32a450clxsvنقل قول:
من نمی دونم شما به Type دست زدید یا نه ولی اگر تغییر کنه خطرناکه ممکنه اگر بازم تغییرش بدید برد تلویزیون هم بسوزه. بهتره از سرویس کار بخواید بیاد براتون درستش کنه.نقل قول:
من تقریبا همه گزینه ها رو دست کاری کردم یادمم نیست که رو کدوم بود تمام گزینه های Type رو هم یکی یکی انتخاب کردم ولی درست نشد شما میتونی یه تصویری از این منو برام بزاری ؟نقل قول:
من که این مدل رو ندارم. تنظیم Type انقدر حساسه که ممکنه دو تا مدل هم Type شون یکی نباشه به علت اینکه شرکت سازنده پنلشون ممکنه تفاوت داشته باشه.نقل قول:
مشکل شما رو یه سرچ زدم این راهو پیدا کردم ببین شاید درست شد:
تو منوی مخفی برو تو قسمت Control -> Config Option و دنبال گزینه ای به نام HV Flip بگیرد و مقداشو عوض کن. ایشالا که مشکلت رفع بشه و دیگه درس عبرتی بشه که الکی منوی مخفی رو دستکاری نکنی.
با سلام خدمت دوستان
من یه d7000 دارم که برای اتصال به مودم وایرلس به مشکل بر خوردم
از منو مخفی گزینه ای به نام wifi suport رو on کردم
ولی زمانی که برای راه اندازی شبکه از منوی اصلی شروع به سرچ wifi میکنه چیزی گیر نمیاره در صورتی که مودمم روشن و از طریق لب تاب دارم ازش استفاده میکنم
با کابل وصل شدم به تی وی و میخام با wifi وصل بشم ، کلا باید چی کار کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام من یه ال ای دی سامسونگ مدل 32EH5560 دارم میخوام سیستم صوتی رو بهش وصل کنم ولی هر کاری میکنم صدای خود tv رو نمیتونم از سیستم بگیرم.سیسنم فقط خروجی aux و 5.1 داره چیکار کنم؟؟لطفا راهنمایی کنید سیستم صوتی مارشال هست وقتی ریسیو ر بهش وصل هست با یه تبدیل 2تایی که به پشت tv زدم صدای اون رو دارم ولی مصلا یو اس بی به tv وصل میکنم یا خود کانال های tv میخوام صداش رو از سیستم صوتی بیاد چیکار کنم؟؟چیزی باید اضافه بگیرم؟؟تورو خدا کمک کنید حسابی کلافه شدم لطفا راهنمایی کنید
ديشب ندانسته نميدونم چي رو دست زدمكه همه چي قاطي شدهUSB از كار افتاده : وقتي ميزنم بره تو usb صفحه سياه ميشه و هيچ دكمه اي كار نميكنه براي خاموش كردن هم يا بايد از برق بكشمش يا چند ثانيه دكمه power رو بگيرم!همه كانالها رو هم پيدا نميكنه از 7-8 كانال 6 تا بيشتر پيدا نميكنه
type تلويزيون و tunerش رو عوض كردم يادم نيست چي بود چي شد؟
يه جايي بود كه num of usb نيستش! فك ميكنم configuration بود اما هرچي ميگردم پيداش نميكنم
خواهش ميكنم كمك كنيد
دوست عزیز شما ندانسته میری توی مخفی و دستکاری می کنی توقع داری ما علم غیب داشته باشیم و type دستگاه شما رو بدونیم. type و front color یکی از حساس ترین گزینه های منوی مخفی هستند که اگر ندونی قبلا چی بوده به این راحتی راهی برای دانستنش نیست و اگر عوض بشه ممکنه حتی برد دستگاه بسوزه. شما بهتره از یه سرویس کار بخواید بیاد براتون درستش کنه.نقل قول: