سلام عزیز میشه چیزایی که چک کردی بگی تا ما هم موقع خرید چک کنیم:20:نقل قول:
Printable View
سلام عزیز میشه چیزایی که چک کردی بگی تا ما هم موقع خرید چک کنیم:20:نقل قول:
سلام بچه ها. به درخواست یکی از دوستان مواردی را که خودم چک کردم را برایتان مینویسم.
قبل از روشن کردن لپ تاپ سرویس تگ روی جعبه و زیر لپ تاپ و در هنگام روشن کردن در بایاس چک کنید که یکی باشد.همچنین در سایت خود دل در قسمت ساپورت وارانتی چک کنید که ریفوربیشد نباشد.
تمام بدنه را چک کنید زیر رو ,کیبرد لولای صفحه نمایش و تمام موارد ظاهری.همچنین پیچ هارا چک کنید که پیچ خوردگی نداشته باشد.
بعد از روشن کردن باید ویندوز برای اولین بار روشن شده باشد که حدود 10 مین طول میکشد یوزر نیم و اینجور چیزهارا میخواهد که نشان دهنده ی این است که سیستم قبلا روشن نشده است.
CPU رم و گرافیک را چک کنید که دقیقا برابر با کانفینگ مورد نظر باشد.(cpu :core i 7 2630,rapm:8gig, graphic:GT540)
بلوتوس و وایرلس را چک کنید.با بلوتوس بین سیستم و موبایلتان فایل رد و بدل کنید. اکثر مغازه ها وایرلس داخلی دارند و حتما از وایرلس آنها برای تست استفاده کنید.
دل برنامه ی web cam دارد وب کم را با آن چک کنید.
این لپ تاب 2 اسپیکر در کنار کیبرد و یک سابووفر در زیر دارد. یک آهنگ مال خود ویندوز را بذارید و این 3 قسمت بلنگو را تست کنید.
تمام دکمه ها را چک کنید و خیلی دقت کنید چون تو لپ تاپ ها مشکل دار زیاد پیدا میشه. همچنین تاچ پد و دکمه هایش را چک کنید.
LED را چک کنید.با برنامه ی پینت 2 عکس یکی کامل سفید و یکی کامل سیاه ذخیره و برای هر کدام یک بار فول اسکرین کنید و چک کنید که پیکسل سوخته نداشته باشد(هم زاویه 90 درجه و هم زاویه 45 درجه).همچنین LED نباید نویز داشته باشد.
شارژ را چک کنید.
بک لایت زیر کیبرد باید روشن باشد حتما حواستان باشد.
باطری باید 9cell باشد یعنی از نظر ظاهری باید پایه دار باشد.
این مواردی بود که من همون جا چک کردم و بعد سیستم را خریدم.
فول آپشن با کارت تی وی و بلو ری از گارانتی زیگورات 1520تومان.
راجع به سوالی که دوستم پرسید راجع به مشکل کارت گرافیک با بازی pes امروز درست شد. درایور کارت گرافیکی که بر روی سیستم نصب است و هم چنین بر روی سایت دل قرار دارد درایور قدیمی و مشکل دار است. برای رفع مشکل فقط و فقط باید درایور GT540M را از سایت nvidia مستقیما دانلود کنید که البته فیلتر است. من دیشب دانلود کردم و پس از نصب مشکلم حل شد و با بالاترین کیفیت بازی را اجرا کردم. واقعا عالی بود.
من راجع به لپ تاپ زیاد حقیق کردم درتمام برندها. این مدل واقعا فوق العاده است و هر چی بگم کم گفتم.
انشاالله که توانسته باشم کمکتان کنم.
امیدوارم شما هم تهیه کنید و از این لپ تاپ قدرت مند لذت ببرید.
سلام بچه ها. به درخواست یکی از دوستان مواردی را که خودم چک کردم را برایتان مینویسم.
قبل از روشن کردن لپ تاپ سرویس تگ روی جعبه و زیر لپ تاپ و در هنگام روشن کردن در بایاس چک کنید که یکی باشد.همچنین در سایت خود دل در قسمت ساپورت وارانتی چک کنید که ریفوربیشد نباشد.
تمام بدنه را چک کنید زیر رو ,کیبرد لولای صفحه نمایش و تمام موارد ظاهری.همچنین پیچ هارا چک کنید که پیچ خوردگی نداشته باشد.
بعد از روشن کردن باید ویندوز برای اولین بار روشن شده باشد که حدود 10 مین طول میکشد یوزر نیم و اینجور چیزهارا میخواهد که نشان دهنده ی این است که سیستم قبلا روشن نشده است.
CPU رم و گرافیک را چک کنید که دقیقا برابر با کانفینگ مورد نظر باشد.(cpu :core i 7 2630,rapm:8gig, graphic:GT540)
بلوتوس و وایرلس را چک کنید.با بلوتوس بین سیستم و موبایلتان فایل رد و بدل کنید. اکثر مغازه ها وایرلس داخلی دارند و حتما از وایرلس آنها برای تست استفاده کنید.
دل برنامه ی web cam دارد وب کم را با آن چک کنید.
این لپ تاب 2 اسپیکر در کنار کیبرد و یک سابووفر در زیر دارد. یک آهنگ مال خود ویندوز را بذارید و این 3 قسمت بلنگو را تست کنید.
تمام دکمه ها را چک کنید و خیلی دقت کنید چون تو لپ تاپ ها مشکل دار زیاد پیدا میشه. همچنین تاچ پد و دکمه هایش را چک کنید.
LED را چک کنید.با برنامه ی پینت 2 عکس یکی کامل سفید و یکی کامل سیاه ذخیره و برای هر کدام یک بار فول اسکرین کنید و چک کنید که پیکسل سوخته نداشته باشد(هم زاویه 90 درجه و هم زاویه 45 درجه).همچنین LED نباید نویز داشته باشد.
شارژ را چک کنید.
بک لایت زیر کیبرد باید روشن باشد حتما حواستان باشد.
باطری باید 9cell باشد یعنی از نظر ظاهری باید پایه دار باشد.
این مواردی بود که من همون جا چک کردم و بعد سیستم را خریدم.
فول آپشن با کارت تی وی و بلو ری از گارانتی زیگورات 1520تومان.
راجع به سوالی که دوستم پرسید راجع به مشکل کارت گرافیک با بازی pes امروز درست شد. درایور کارت گرافیکی که بر روی سیستم نصب است و هم چنین بر روی سایت دل قرار دارد درایور قدیمی و مشکل دار است. برای رفع مشکل فقط و فقط باید درایور GT540M را از سایت nvidia مستقیما دانلود کنید که البته فیلتر است. من دیشب دانلود کردم و پس از نصب مشکلم حل شد و با بالاترین کیفیت بازی را اجرا کردم. واقعا عالی بود.
من راجع به لپ تاپ زیاد حقیق کردم درتمام برندها. این مدل واقعا فوق العاده است و هر چی بگم کم گفتم.
انشاالله که توانسته باشم کمکتان کنم.
امیدوارم شما هم تهیه کنید و از این لپ تاپ قدرت مند لذت ببرید.
سلام دوستان. هر چند در این تاپیک پیرامون l502هم صحبت شده,ولی در اصل این تاپیک برای l501 بوده. برای همین بهتر دیدم تاپیکی اختصاصی برای l502 ایجاد کنم تا بچه ها راحت تر و بطور اختصاصی در آنجا به تبادل نظر و همچنین رفع مشکلات خود در باره ی l502 بپردازند. حتما به این پست سر بزنید.
لینک تاپیک:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=507938&highlight=l502
سلام از خواندن مطالب ریفورب بودن و نبودن تا حدی سرم گیج رفت بعدا باید یک دور دیگه بخوانم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شنیده بودم سایت دیجیکالا برای خرید مطمئن است درسته ؟
البته این سایت آن کانفیگی را که میخواستم تمام کرده . اول از همه میخواستم چون در این یک هفته قصد خرید این مدل را دارم مکان هایی که میشناسید که از نظر اطمینان و هم قیمت مناسب است در تهران یا رشت به بنده با یه شمارهای آدرسی سایتی معرفی کنید . زیاد از رم بالای 6 و هارد بالا و تی وی تیونر و بلوری استقبال نمیکنم فکرم این است که چیزهای اضافی و نالازمی باشد و بیخود قیمت کانفیگ را بالا میبرد . در مور بک لایت خیلی دوست دارم و فکر میکنم خیلی مفید است لطفا در این زمینه و لزوم امکانات و مزایا و اهمیت امکانات یاد شده توضیح دهید تا رئشن شوم .مثلا با وجود تی وی تیونر های ارزان 20 تومنی یواس بی پرداخت 40 50 تومن اضافه به لب تاپ میارزد ؟؟
بعد با گارانتی و بیمه بدنه یکساله وتعویض یکماه که شرایط مثلا گارانتی دیجیکالاست ارزش دلرد 50 60 تومن اضافه بابت گارانتی بدهم . لطفا پاسخ دهید .متشکرم .
سلام دوست گرامی. در تاپیک اختصاصی l502 توضیح داده شده است.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد موضوع ریفورب بطور کامل در تاپیک اختصاصی l502 توضیح داده شده است
سلام.
دوستان ادامه بحث پیرامون xp L502 در تاپیک تخصصی خودش بر قرار میباشد.
اینجا هم تاپیک Dell XPS L501 هستش و هم تاپیک Dell XPS L502 ...............................................
سلام دوستان.
من دوتا مشکل دارم.
یکی اینکه وقتی سیستم میره روی sleep بعد از چند ساعت اتوماتیک میره حالت hibernate،چطور میشه از این کار جلوگیری کرد ؟
چون این کار باعث fragment شدن هارد میشه ...
یه مشکل دیگه هم دارم.
بلوتوث دستگاه سالمه و با گوشی های مختلف تست شده ولی به گوشی خودم وصل نیمشه و اجازه ی رد و بدل کردن فایل رو نمیده!
چکار باید بکنم ...
گوشیم هم xperia x8 ..
یه چیز دیگه هم هست :
توی device manager که میرم دو تا از Device هاش نصب نشده اند.
از اینترنت که آپدیت نیمشه و سی دی درایور هم که داخلش میزارم چیزی پیدا نمیکنه!
یکی unknown device زده ،یدونشم bluetooth peripheral device ...
فکر میکنم مشکل بلوتوثم مربوط به بالا باشه !
درسته ؟