دوستان نحوه تمیز کردن و ضد عفونی کردن ماشین ریش تراشی براون چه طوریه؟
من بعد از هر بار که با براون اصلاح میکنم پوست صورتم خیلی میسوزه و به خارش میافته و بعضی وقت ها هم یه کم جوش میزنه نمیدونم پوستم حساسه یا چی ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید .
Printable View
دوستان نحوه تمیز کردن و ضد عفونی کردن ماشین ریش تراشی براون چه طوریه؟
من بعد از هر بار که با براون اصلاح میکنم پوست صورتم خیلی میسوزه و به خارش میافته و بعضی وقت ها هم یه کم جوش میزنه نمیدونم پوستم حساسه یا چی ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید .
نگفتین ریش تراشتون ضدآبه یا نه ؟نقل قول:
امروز رفتم بازار
یکی میگفت پاناسونیک بهتره و دیگری میگفت فرقی ندارند . کلا بیخیال فیلیپس QC 5550 شدم و به جاش از QC 5345 خوشم اومد . طرف بازش کرد و روی سرم خیلی راحت حرکت میکرد . روی جعبه نوشته بود تا 41 میلیمتر ولی وقتی تیغه تنطیم رو برام چرخوند دیدم تا 21 نوشته !!!!
مگه میشه روی جعبه یک چیز نوشته باشه و در عمل تا 21 باشه . ممکنه اندازه هاش 2 میلی متر گرفته باشه ؟ ویرایش : (تو سایت نوشته بود که 2میلیمتر فاصله ها هست )
حالا بین این دو مدل موندم . طرف خیلی روی پاناسونیک اصرار داشت که ژاپنی هست و بهتر میزنه . البته به خوشدستی فیلیپس نبود و تا 20 میلیمتر داشت .
خواهشا هر تجربه ای دارین بهم بگین تا سریعتر برم بخرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی جواب منو نمیده؟
نمیدونم ضد آب هستش یا نه ؟ از کجا باید بفهمم ضد آب هستش یا نه ؟نقل قول:
روش نوشته braun 3105 این ضد آب هستش یا نه ؟
پشتشم نوشته N 16774
براون فقط سری 7 ش ضد آبه... بقیه نیست! خراب میشه.نقل قول:
مدل دستگاهتون قدیمیه....باید عوضش کنید فایده نداره...
پاناسونیک سری لاماداش بگیرید...
یا براون سری 7 ش.
دیگه کسی نیست راهنمایی کنه ؟
امروز دل رو زدم به دریا و رفتم یه LF50 پاناسونیک خریدم....
قبلش زنگ زدم به آژند سرویس شماره 2 تا فروشگاهشون رو گرفتم توی جمهوری....یکیش رو زنگ زدم گفت 380 تومن....اون یکی که فروشگاه مرکزی خودشون هست گفت 397!!!!!
رفتم جمهوری...رفتم اونی که 380 می داد...گفت اینا خرید قبلیمون هست برای همین این قیمت میدیم...خلاصه منم از فرصت استفاده کردم 17 تومن ارزون تر از بقیه جاها خریدم...
اونجا یه LA62 هم داشت که تنها فرقش با LF51 این بود که اون سرش عقب جلو هم میشد! و یه کم هم بزرگتر بود! منتهی فرقش 100 تومن بود!!! دیدم ارزش نداره این فاصله قیمتی ...2 تاشون 4 تیغه بود....
فقط امیدوارم خوب باشه! 380 تومن کم پولی نیست!
سلامنقل قول:
مبارکه ، انشااله به سلامتی استفاده کنید ، لطفا پس از چند بار استفاده نظرتونو بنویسید . LF50 خریدید یا LF51 ؟ (فکر میکنم تو ایران LF51 باشه)
دوست عزیز من هم 5 ساله که براون 360 دارم که میشه گفت خوبه ولی نه در حد عالی و مطلوب در مقایسه با ریشتراشهای جدید ، لطفا بفرمایید حالا که با پاناسونیک اصلاح میکنید در مقایسه با براون 360 کمپلت چه مزایا و معایبی داره ؟
سپاس
دوست من LT-50خریدی یا LF-51 ؟
اصلاحش خوبه چون منم میخوام بخرم ؟