من اصلا این صحبت شما رو قبول ندارم به چنددلیل...اول این که بوی مورد پسند و موندگاری که نشد معیار کیفیت.
من وقتی عطر اوریجینال شیک رو استفاده کردم و دیدم چه بو و کیفیتی داره نه حتی از لحاظ رایحه بلکه از لحاظ اسپری و درب و شیشه و غیره چرا باید خودمو راضی کنم که عطر کپی شده ای رو که حالا ممکنه بوش هم خیلی جالب و خوشایند باشه و موندگاریش هم با اصل برابری کنه بگیرم؟
من تقلبی درجه دو رو قبلا یه مدت استفاده کردم بوش کپی و عین CK EUPHORIa و CH Carolina Herrera بود اما پویزن و سم خالص بود...بینیمو داغون کرد و مغزمو از کار مینداخت موقع استفاده...همین الان یه شیشه شو دارم مجانی میدم به خودت ببر استفاده کن از کیفیت رایحه اش هم حالشو ببر اما ببین سر 1 ماه نشده میتونه به استفاده ازش ادامه بدی یا نه؟؟
معلوم نیست چه آشغالی توش ریختند که با 6 هزار تومن بوی عطر 70 هزار تومنی رو کپی کردند.
درباره درجه یکشون هم همه وقتی بو میکنند تصدیق میکنند که رایحه این تقلبی درجه یک واقعا باحاله اما اولا موقع اسپری بوی گند الکل میده که معلومه از دسته عطرای پرشده با مواد آشغاله ثانیا ممکنه مثل تقلبی درجه دو اون قدر فاجعه نباشه اما مواد مزخرفش که نمیدونیم چیه و هیچ نظارتی هم نبوده که معلوم باشه واقعا چه کوفتی هستند میرن توی بافتای بدن و فردا پس فردا که سنت رفت بالا صداش در میاد...
این بازار ایران رو یه مشت آدم منفعت طلب وقتی اداره میکنند معلومه که هر دم از باغش بری میرسه..
مشتاق شدم اگه شد برم به تحقیقاتم ادامه بدم ببینم دیگه چه گندایی تو این بازار عطر ایران زده شده و از به روز ترین و مدرن ترین شیوه های کلاهبردای و فریبکاری روز دنیا تو بازار ایران اطلاعات کسب کنم