دوستان الان حقوق توی ارتش برای لیسانس چقدره؟
Printable View
دوستان الان حقوق توی ارتش برای لیسانس چقدره؟
اينايي كه گفتيد مگه فقط براي 2 ماه آموزشي نيست؟؟؟نقل قول:
امریه نگهبانی نداره، پادگان داره
امریه بازداشت نداره، پادگان داره
امریه لباس نظامی نداره، پادگان داره
امریه از صبحگاه و شامگاه خبری نیست، پادگان داره
امریه تو محیط خشک نظامی نیست، پادگان هست
تو 16 ماه بقيه ام شامگاه و بازداشت و اينا بازم هست؟؟؟؟؟؟
سلام مهندسنقل قول:
من فوق لیسانس مکانیک و در شرف اعزام به خدمت مقدس هستم. این چیزهایی که گفتی ایده آل هستن برادر!
میشه بگی چطوری و کی و چگونه و کجا برای امریه اقدام کردی و منظورت از پارتی چی هست و در چه حد باید باشه!!؟
البته من شهر اهواز زندگی میکنم و متاهل هم هستم.
نه عزیزم توی اموزشی همه یکسان هستند . چه با امریه ، چه بدون امریه .نقل قول:
فقط تا جایی که میدونم کسانی که امریه دارن شاید شاید چند روز زودتر از اموزشی ترخیص بشن . ( شاید هم همه باهم ترخیص بشن .)
سلام دوستان من فردا میخوام برم اون دو تا آمپول رو بزنم واسه پست کردن دفترچه و اعزام اینا !!
تو تبریز کجا هستش ؟
و یه برگه معاینات کلی هست اونو هر دکتری ببرم میشه دیگه ؟
و یه توضیحاتی بدین ممنون/.
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای واکسنا باید مرکز بهداشت امامیه بری تقریبا جلوی پارک مشروطه س بپرسی میگن.
ظاهرا هر دکتری میشه اما یکی دو کوچه پائین تر از همین مرکز بهداشت یه پزشکی هست که اکثرا از مرکز بهداشت میرن همونجا
سلام دوستان
یک سوال
این که اون پرینتی که پلیس +10 بهمون میده بعد از ثبت مدارک، و زیرش نوشته که به هیچ عنوان دیگه اطلاعاتش قابل تغییر نیست، اگر یک درصد کسی بخواد اطلاعاتش رو تغییر بده، (مثلاً برای من شماره نامه فارغ التحصیلیم رو سه رقم سمت چپ نامه که 891 یا /89هست رو تو پرینت نزده که بعیده چیز مهمی باشه، ولی به هرحال برای محکم کاری اگر لازم باشه!) آیا امکانپذیر هست، یا دیگه هیچ راهی نداره؟
البته بعید میدونم مشکلی باشه، چون هم کپی نامه رو دارن تو پرونده، هم شماره نامه درسته، به استثنای اون سه رقم یا دو رقم که اون هم فکر کنم از قصد نزده.
کلا سپاه چه تفاوتهایی با بقیه داره هم در دوره آموزش هم بعدا؟
فرقش این هست که بری ارتش مردتر میشی و نون حلالتری تو دوران سربازی ات میخوری تا بری سپاهنقل قول:
شاید کمی سخت تر باشه
سلام
يكي از بچه هاي همين تاپيك آموزشي يگان ويژه مرودشت بود. اينجانب هم يگان ويژه تهران هست آموزشيم !نقل قول:
در مورد اين كه چه تمريناتي مي دن ميخواستم مطلّع بشم. دوستان در صورت اطلْاع توضيح بديد.
ممنون