کی گفت خط میندازه !!!من الان حدود 14 ماه دارم نه خطی روی شیشه اقتاد و نه صدائی ازش درمیاد .نقل قول:
Printable View
کی گفت خط میندازه !!!من الان حدود 14 ماه دارم نه خطی روی شیشه اقتاد و نه صدائی ازش درمیاد .نقل قول:
در هوای سرد تبریز که لاستیکهاش سفت میشه بهضی موقعها صدا میده و خط رو شیشه میندازه و الا شاید در هوای گرم و کویری استفاده کردن از فابریکش مشکلی نداشته باشه. شما کجا از ماشین استفاده می کنین؟ (کجایی هستین؟). اینجا که الان 3 ماهه بارندگی برف و بارون زیاد بوده و این خط رو شیشه هم مربوط به بارندگی برفه.نقل قول:
سلام
من تندر فول دارم تا حالا 5500 تا باهاش رفتم میخواستم ببینم روغن ، فیلتر هوا و روغن، روغن گریبکس ، لنت یا مواد مصرفی دیگر رو کی ( چند وقت به چند وقت ) باید عوض کنم
من هنوز روغن عوض نکردم . طبق دفترچه باید 10000 عوض کنم. شما چه روغنی می ریزید؟
دوم اینکه اگه بنزین سوپر نزنیم برای ماشین مشکل ایجاد میشه؟ آیا بنزین سوپر قدرت ماشین رو بهتر میکنه؟
سلام
من گاهي که شيشه راننده رو پايين ميارم يه صداي خيلي کمي از درون درش مياد که وقتي کمي شيشه رو ميدم بالا صدا قطع ميشه
آيا مشکل خاصي هست که برم نمايندگي يا اينکه خودمم ميتونم حلش کنم !!؟؟
روغن مورد تایید ELF نیمه سنتیک هست . البته من تا حالا عوض نکردم ولی سعی قبل از رسیدن به 10000 عوض کنی چون باید حساب در جا کار کردن ماشین رو هم کرد
اینم مدل روغن: 10W40
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد بنزین هم من همیشه سوپر می زنم به غیر از سری قبل که پیدا نکردم مجبور شدم عادی بزنم که فرق چندانی نداشت فقط گاهی اوقات حس می کردم جون ماشین کم شده
دوست عزیز نمی دونم شاید سرمای زیاد و خشک شدن لاستیک های بر ف پاکن بقول شما باعث صدا و یا احتمالاً خش اقتادن شیشه بشه . البته جائی که من زندگی می کنم برف خیلی خیلی کم میادولی تا دلت بخواهد بارون می باره . باید دیگه خودت متوجه شده باشی کجا هستم .شمال کشور شهر قائم شهر:8:نقل قول:
سلام
دوستان تندر تولید سایپا کجا قرار داره ( نسبت به ایران خودرو و پارس خودرو )
ایا تفاوت بین تولید این دو (سایپا و پارس ) ( ایران خودرو فعلا ثبت نام نداره )
اونقدر هست که ادم یه 141 مدل 85 رو با کولر مفتضح در یک منطقه بسیار گرم تحمل کنه و ماشن رو 3 ماه دیر تر تحویل بگیره ( سایپا : تحویل مرداد--------پارس خودرو : تحویل شهریور )
با تشکر
سلام دوست عزيزنقل قول:
ارزش L90 اينقدر هست که شما بجاي اينکه به ماشين افتضاحي مثل 141 اصلا سوار بشي بري اونو بفروشي و با پاي پياده اينور و اونور بري و حتي شش ماه بعد تحويلش بگيري
اين ماشين به نظر من با سمند و سورن و پرشيا و پژو هم قابل قياس نيست چه برسه به 141 و امثالهم
سلامنقل قول:
با تشکر از جوابتون دوست عزیز
ولی مثل اینکه منظور منو خوب متوجه نشدید
من تندر سایپا رو با تندر پارس خودرو مقایسه کردم نه با 141
(سایپا زودتر تحویل میده- پارس 3 ماه دیر تر و من با 141 دارم عذاب می کشم)
توليد کننده تندر در ايران پارس خودرو و ايران خودرو هست و سايپا چنين ماشيني رو توليد نميکنهنقل قول:
نمايندگيهاي سايپا که برخي شون نمياندگي پارس خودرو هم هستن اقدام به فروش L90 ميکنن