فرهاد دستت درد نکنه . این دیگه 2.2 اصلیه دیگه ؟ رو همه ورژنها جواب میده یا نه ؟نقل قول:
فرهاد دستت درد نکنه . این دیگه 2.2 اصلیه دیگه ؟ رو همه ورژنها جواب میده یا نه ؟نقل قول:
اگه همون 2.2 اصلیه دوستان لطف کنید واسه ما تازه کارا یه توضیحی درباره نحوه ریختنش بدیدنقل قول:
فرهاد دستت درد نکنه . این دیگه 2.2 اصلیه دیگه ؟ رو همه ورژنها جواب میده یا نه ؟
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
و اینکه فارسی داره دیگه؟
اینجا هم تو سایت m obile.ir زده داره با قیمت 471 قیمت یکماه پیشش
تهران - خ انقلاب - خ بهار جنوبی - برج بهار - شماره 197
مثل اینکه باتری های تقلبیش هم در اومده پس اگه خواستین برای گوشیتون باتری بخرید حواستون باشه یه وقت تقلبی رو به اسم اورجینال بهتون نندازن...
بالایی اصلی،پایینی تقلبی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من احساس میکنم باتری گوشیم زود خالی میکنه مثلا امروز که از ساعت 9 صبح تا الان که 5 عصره 74 درصد
باقی مونده بعد تو قسمت battery use نوشته angry birds 3% rope cut 2% android system 2% voice calls 9%
display 9% phone idle35% mobile standby 42% از برنامه task killer هم استفاده میکنم راه دیگه ای نیست که
باتری بیشتر بمونه؟
سلام
این عکس ها رو چه جوری میشه دانلود کرد؟؟؟
نقل قول:
Overclocking/Undervolting Helper
update:
now it has 6 textboxes 3xVsel 3xMhz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
update2:
now it includes and load overclock.ko (you can uninstall milestone overclock)
update3:
autoapply at boot works now! but use with care!!!
update4:
-set values @ boot [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-set to lowest mhz if screen off ...
update5:
-bugfix
update6:
-added the option to run stabilitytest (it ask to install if it's not installed) while scaling_max_freq is fixed to i.e. vsel1,vsel2 or vsel3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
update7:
when i set my defy to 300mhz while screen is off then when a phonecall is incoming the defy is so slow that it takes ages for the screen to go on....
sometime it takes 2-3 ring befor i can answer the call
so setvsel set it to maximum speed on phoneringing befor the screen is on!!
if you have installed v6 you have to uninstall it first (its because it was a debugversion the new one is signed)
original post:
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898036
اگه منظورت عکسایی که زیر این پست هست(واسه لینکی که دادی) باید تو سایتش عضو شی تا بتونی ببینی
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
این عکسا لینکاش خرابن واسه من نشون ندادنقل قول:
میشه یه عکس دیگه آپ کنی...مرسی
نه منظورم اون عکسه شطرنجیه...نقل قول:
شرمنده آپلود سنتر برای عکس پیدا نکردمکد:http://uploadfa.com/yc7513smikn9
شما بايد اول یه برنامه بارکد ریدر رو گوشیت نصب کنی... بعدش نرم افزار به وسیله دوربین اینو میخونه و میره به لینک تعریف شده برای نرم افزاری که میخواین دانلود کنید. باید به اینترنت هم وصل باشین.نقل قول:
من مارکت ارجینال گوشیم قاطی داره....وقتی داره لود میکنه میپره...عکس هم ازین بارکده میگیرم میره تو مارکت ارجینال و .......:41:
چی کار کنم اساتید؟؟
کسی لینک بارکد ریدر سراغ نداره؟؟؟نقل قول: