نقل قول:
نه دیگه :دی
دوست منم مث تو خوند، 4 رقمی اورد:46:
تو خواب ببینی دو رقمی رو:27:
---
از من سوال کن که کنکور دادم، برا خودت نظر بدی بدبخت میشی:21:
Printable View
نقل قول:
نه دیگه :دی
دوست منم مث تو خوند، 4 رقمی اورد:46:
تو خواب ببینی دو رقمی رو:27:
---
از من سوال کن که کنکور دادم، برا خودت نظر بدی بدبخت میشی:21:
نخيرم :13:نقل قول:
من رتبه خوبي ميارم :20:
شب دراز است و قلندر بيدار...نقل قول:
پس مي تازونيم :5:نقل قول:
نقل قول:
من اراده قوي و استعداد زياد دارم و اگه بخوام از عيد شروع كنم درس خوندن حتما رتبه دو رقمي رو ميارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب الان يك ماه ارادتو امتحان كن ؛ ببين ميتوني يك ماه فيلم نبيني ، نت نياي و خلاصه وقتتو تلف نكني ؟؟ اگه يك ماه تونستي فقط درس بخوني ، به نظر من ديگه درس نخون فقط دو ماه آخر بشين درس بخون !!
از اراده و اين حرفا هم كه بگذريم ؛ از كجا ميدوني بعد از عيد همين شرايط و همين آرامشو داري ؟ آدم از يك ساعت بعدش خبر نداره چه برسه به چند مااه بعدش ..
اينايي كه بت گفتم تجربه بود ؛ من خودم پارسال همش ميگفتم از بهمن شروع ميكنم به درس خوندن بهمن تا اومدم بدرسم داييم فوت كرد ، تا از شوك داييم اومدم بيرون ديدم فقط 3 ماه وقت دارم ، بعدشم هي ميگفتم ميزارم واسه ساله بعد ، يه سال ميمونم پشت كنكور مگه چي ميشه ؟ وقتي نتايج و زدن به خودم كه نگاه كردم ديدم اصن توانايي يه سال ديگه موندنو ندارم خودم و به پيامنور راضي كردم و 4 سال بايد حسرت روزانه رو تو دلم داشته باشم ..
هيچ وقت فك نكن شرايط همين جوري هست و هميشه ارامش داري .. دنيا بالا و پايين زياد داره .
مثل بعضي مشاورا حرف ميزنين . منطقي و با دليل :20:نقل قول:
ولي من وقتي ميگم اراده دارم يعني اراده دارم . الان چرا بشينم و ارادمو تست كنم ؟
اينترنت و فيلم و موزيك و بالاترين و فيسك بوك و راديو فردا هم چيزايي هستن كه خوراك روح بشر هستن هر ايراني كه از اينها به دور باشه در تاريكي به سر ميبره . من حاضرم اصلا هيچوقت درس نخونم ولي ارتباطم رو با تكنولوژي كه بشر به وجود آورده قطع نكنم
سلام دوستان
چندتا سوال دارم
اول اینکه ثبت نام دانشگاه آزاد کی هستش؟ و اینکه چجوریاس ثبت نامش؟ حضوری یا اینترنتی؟
دوم اینکه میخوام 3 تا آزمون آزمایشی جامع سنجش رو شرکت بکنم ... چطوری باید ثبت نام کنم؟ از همین الان ؟
قربون همتون :31:
یه سوال دیگم دارم ... اونم اینه که نظرتون درباره سی دی های این سایت چیه؟ ( پژوهندگاه راه دانش!)
کسی استفاده کرده؟
کد:www.mohasebat.ir
ثبت نام آزمون دانشگاه آزاد در اواخر بهمن هستنقل قول:
آزمون هاي جامعه رو فكر كنم از دي ماه بايد ثبت نام كنيم
کسی که نگفت قطعش کنید :31: کمتر که می شه کرد :27: حالا دیگه هرچی خودتون صلاج می دونید:11:نقل قول:
به قول یکی از بازیگر فیلم ها : یه سال بخور نون و تره،یه عمر بخور نون کره:31: