نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6038693#post6038693
Printable View
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6038693#post6038693
داداش این تاپیکی که شما معرفی کردین رو من بعضی صفحاتش رو خوندم ولی نتیجه
ایی نگرفتم شما که وارد هستین فقط بگین اگه دنبال کیفیت وشفافیت تصویر هستم باید پلاسما انتخاب کنم یا ال سی دی؟
مقايسه پلاسما و LCD LED
از لحاظ مالي، تلويزيون پلاسما نسبت به LCD برنده هستند. پلاسما يك تصوير بسيار خوب ارائه مي كند، رنگ سياه عميقي را نمايش مي دهد و كنتراست و رزولوشن بهتري نيز نسبت به LCD دارد.(البته LED هاي امروزي هم رنگ مشكي عميقي دارند) از نقاط ضعف تلويزيون هاي پلاسما مي توان مصرف برق بيشتر و Brightness كمتر نسبت به LCD ها را نام برد. (لازم به ذكر است كه اين تلويزيون هاي جديد پلاسما مصرف برق كمتري نسبت به مدل هاي قديمي دارند ولي همچنان مصرف برق آن ها با LCD و خصوصا LED ها متفاوت است)
در عوض LCD ها روشنايي تصوير بيشتري دارند، باريك تر هستند و مصرف برق كمتري دارند. بهترين نوع LCD ها دسته اي هستند كه [نور پس زمينه LEDدارند و مختصرا آن ها را LED مي خوانيم. ضمنا مجددا ذكر مي كنيم كه طراحي تلويزيون هاي LCD بسيار زيباتر و سبك تر از پلاسما ها هستند. پس اگر طراحي تلويزيون بيش از موارد ديگر براي شما اهميت دارد LCD ها گزينه هاي بهتري هستند. (لازم به ذكر است كه پلاسما هاي قديمي مشكلي به نام Screen Burn داشتند كه به دليل رفع اين ايراد در مورد آن صحبتي نمي كنيم)
نتيجتا به شما توصيه مي كنيم: اگر قصد خريد تلويزيون HD زير 42 اينچ داريد : LCD تهيه كنيد و اگر سايز بالاي 42 مد نظر شماست، تلويزيون پلاسما بخريد(تلويزيون هاي پلاسما در سايز پايين موجود نيستند). لازم به ذكر است تلويزيون هاي پلاسما از ها ارزان تر و به صرفه تر هستند. اگر هم قرار است با تلويزيون خود بازي كنيد يا فيلم هاي HD با كيفيت تماشا كنيد به شما توصيه مي كنيم Plasma تهيه كنيد. زيرا كه مشكل كه در تصوير زير نمونه اي از آن را مشاهده مي كنيد، نخواهيد داشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اگر تلويزيون را براي يك اتاق پر نور و پر از پنجره مي خواهيد به شما توصيه مي كنيم زياد سراغ پلاسما نرويد. البته اين مشكل معمولا براي اتاق هاي بسيار پر نور مسئله ساز است. نه اتاق معمولي؛ علاوه بر اين اگر جزو دسته اي هستيد كه تلويزيون شما شبانه روز روشن است، شايد خريد يك LED Backlight براي شما به صرفه تر باشد.
منبع:
zoomit
منتها دوست عزیز من هم ال ای دی و هم پلاسما رو داشتم شما اگه استفادتون بیشتر سورس اس دی هست به نظر من ال ای دی گزینه بهتری هست.
بخصوص ال ای دی های سامسونگ که اپسکالینگ خوبی هم نسبت به سایر رقبا دارند
سلام
قیمت این تی وی ها رو می خواستم
lg ld660
samsung c650
sony ex500
من خودم این رو گرفتم
lg ld660
قیمت 1630000
البته 47 اینچ
-samsung 40c650 1200نقل قول:
-sony 40ex500 1200
lg 42ld660 1230
مدل های 2011 کی میان؟
ببين اگر به رنگ هاي اشباع شده و خيلي پر رنگ بيتشر علاقه داري LED بهترهنقل قول:
ولي اگر تصوير واقعي بيشتر مد نظرته پلاسما بهتره
اگر تلويزيونت رو مي خواي در سايز بزرگ تهيه كني پلاسما خيلي بهتره
اگر به زيبايي تلويزوينت خيلي اهميت ميدي و اينكه خيلي باريك باشه ، ال اي دي بهتره
اگر قيمت هم برات مهمه باز هم من پلاسما رو پيشنهاد مي كنم
در مورد شفافيت: بايد ببيني كدوم توير را بيشتر مي پسندي. من شخصا به تصاوير طبيعي علاقه دارم و از رنگ هاي اشباع شده ال اي دي خيلي خوشم نمياد
كدوم مدل ها عزيز؟نقل قول:
-همين الان سرو كله بعضي مدل هاي سوني و سامي در بازارهاي جنوب وغرب كشور پيدا شده
چرا هنوز قیمتا این قدر بالا هست
من فکر می کردم با ورود LED الان میشه با 800/900 تومن یه 40 اینچ بگیرم
یه تی وی قبلن شاید 2 سال پیش ماله خونه گرفتم 40 بود و سامسونگ الان مدلش یادم نیست ولی همه چیزش تکمیل بود و فکر کنم 1200/1300 پول پاش دادم ولی الان می بینم با گذشت دو سال قیمتا تکون نخورده؟!