آقا این GOOB عصاب نمی زاره تو gores
Printable View
آقا این GOOB عصاب نمی زاره تو gores
آقا این بازی رو ویندوز سون خیلی کند اجرا میشه! چیکار کنیم درس شه؟!لطفا سریع جواب بدین:دی مرسی:دی
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
لطفا یه توضیح کلی بدین الان حتما باید تو سرور شما باشیم بخوایم بازی کنیم؟!:دی
سرور شما کی آن میشه؟!:دی
سرور که Run هستش.اول اون تیک های سمت راست صفحه رو بردارید بعد روی Ping بالا سمت راست صفحه بزنید تا سرور ها بر اساس Ping مرتب بشن.چند لحظه صبر کنید تا سرور ها لیست بشن.اگر اسم سرور(Magical DDRace) رو ندیدید پایین سمت راست صفحه IP سرور رو بزنید و اینتر بزنید:نقل قول:
IP سرور:79.175.165.188:8000
مشکل اینه که اصلا نمیزاره کاری بکنم!!سرعت در حده دایناسور(کم:دی)
نه که لگ داشته باشه اصلا کلا برنامه کند کار میکنه هیچ کاری نمیشه کرد!فکر کنم از ویندوز سون باشه
از این روش استفاده کن ، وارد تنظیمات بازی بشو ! قسمت Graphic تیک حالت Fullscreen رو بردار ببین درست میشه ؟نقل قول:
من هم ویندوز 7 دارم و مشکل هم داشتم ولی الاً برطرف شده
خودم به فکرم رسیده بود این کار ورداشتم ولی درست نشد:41:
مشکل کارت گرافیکته...نقل قول:
چی نصبه خوب برو یه بار دیگه نصب کن...
چی می گی چه ربطی داره هر بازی ای کارت گرافیک لازم داره...
چی ساکت دیگه چقدر سوال می پرسی برو کارت گرافیکت رو درست کن بعد بیا..
چی.....هیسسسسسسسسسس!!!!!!!:31:
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
راستی اینجا یه عجب هم لازم داره...
Ajab!:27:
نیس از کارت گرافیک چون من تنها کسی نیستم که با سون این مشکلو داره:دی
شلام
منم بعضی اوقات این مشکلو داشتم ولی گرافیک بازی رو اوردم پایین خوب شد،
در ضمن من و چند نفر دیگه هستیم که بیشتر مپایی ddrace رو نمیتونیم بازی کنیم چون بعد از دانلود مپ میگه:
map not found
ماله همون کارت گرافیکه!
منم همین مشکل رو داشتم ولی یکبار گرافیکمو پاک کردم و از سیدی خود کارت گرافیک نصب کردم خوب شد! تازه گرافیک بازی هم خیلی بالا رفت مثلا تازه فهمیدم این احمد چه خوشتیپه! هههه البته فقط درباره بالا رفتن گرافیک شوخی کردم، بگذریم! :D
اگه باز خوب نشد باید یک Ajab به pc خودت بگی! :D