خوبهنقل قول:
حداقل یه نفر پیدا شد که بګه همون 2010 هست و هیچ فرقی نکرده
میشه بګید کجاش شبیه 2010 بود که ما هم چشمامون رو باز کنیم؟!!!غیر از ګرافیک که زیاد فرقی نکرده شما لطف کنید بقیه موارد رو بګید
Printable View
خوبهنقل قول:
حداقل یه نفر پیدا شد که بګه همون 2010 هست و هیچ فرقی نکرده
میشه بګید کجاش شبیه 2010 بود که ما هم چشمامون رو باز کنیم؟!!!غیر از ګرافیک که زیاد فرقی نکرده شما لطف کنید بقیه موارد رو بګید
آرمین جان(Rmjn) بابت پست خوبت ممنونم.دیشب اون لینکهارو دیدم.تغییرات خوب بوده ولی باز هم مشکلاتی دیده میشه.من فعلا تریلر از خود بازی ندیدم پس نظرم فقط مربوط به این دوتا میشه.الان دارم یه 40 مگی دانلود میکنم.
بنظر من مهمترین چیزی که خیلی توی ذوق میزنه استایل دویدن بازیکنان هست که هنوز دولا میدون.آخر باید شیث رو ببریم از روش کپچر کنن تا ببینن بازیکنانی هم هستن که موقع دویدن از تیر آهن راست ترن!
سرعت بازی کمی زیاده که باز باید به کیت سرور روی بیاریم.امیدوارم سازندگانش باز هم بتونن تغییر سرعت رو در تنظیمات کیت سرور قرار بدن.
نکته دیگه که اصلا نتونستم ازش بگذرم تطبیق لایه های مختلف گرافیکی باهم هستش.منظورم بیشتر چمن ورزشگاه هست که مثل پس زمینه های ماشین در حال حرکت توی فیلمهاست که مصنوعی جلوه میده.در این هایلایت که دیدم انگار بازیکنان روی چمن سر میخورن و حس دویدن روی چمن رو به آدم نمیدن.انگار بازیکنان دارن هاکی روی یخ بازی میکنن!سرعت زیاد و عدم تطبیق صحیح این حس رو به من میده.امیدوارم متوجه منظورم بشید.
راستی این انشاهای بالای سر بازیکنان رو مثل نسخه های قبل میشه به عدد تغییر داد یا کلا حذفش کرد دیگه.نه؟؟
مشکلات که همیشه بوده و خواهد بودنقل قول:
برای کم کردن سرعت بازی دیګه نیازی به کیت سرور نیست چون براحتی میشه سرعت رو از منوی بازی کم و زیاد کرد مثل winning eleven 98 روی ps1
چمن هم توی اکثر سایت و نظر سنجی ها جزو بهترین ها بوده تا الان
کسی میدونه اینا به چه دردی می خوره ؟ اصلا به درد می خوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی شماره های قبلی هم این وجود داشته.نقل قول:
اینا استراتژی های تیم هستش که باید خارج بازی اونارو تعیین کرد.
برای این کار توی PES 2010 باید اول به قسمت Game Plan رفتش و بعدش باید از قسمت Tactics گزینه Strategy رو انتخاب کرد. بعدش میشه از اون جا 4 تا استراتژی رو به دلخواه انتخاب کرد. که بعد از این که اونارو انتخاب کردین توی بازی با زدن اون دکمه هایی که جلوی استراتژی ها مشخصه٬ استراتژی ها اجرا میشن.
توی این شماره ممکنه یکمی تغییر کنه.
والا چی بگم من که گفتم ناراحت نشدی فقط نظرم رو گفتمنقل قول:
بازم اینایی که میخام بگم نظر منه
زمان میدم خودت برو دباره نگاه کن
تنها فرقی که دیدم توی حرکت های انفرادی بود و یه سری موشن های جدید ولی حرکت های بقیه بازیکنهافرقی نکرده بود
توی این ویدئو
PES 2011 - Press Conference Gamescom 2010.flv
مدافها مثل 10 گیجن و مهاجم ها تیز تو اکثر گلها میتونی شباهتش به 10 رو ببینی مثلا اولش بازیه بایرن و بارسا مدافعان بایرن جایی که مسی داره ازون رد میشه ثانیه 29 کاملا صبر میکنه مسی رد بشه دومین نکته تکراری هم 1:31 که مسی ریبل میکنه و شوت میزنه دروازبان توپ رو به بد ترین شکل ممکن دفع میکنه که ازین اتفاقا تو 10 زیاد می افتاد فقط تو بازیه رم رئال دریبلها جدید بودن
جایی که رونالدینهو دریبل میزنه نگاه کن تو pes6 بهتر حرکت میکرد 2:22
و نکته دیگه ای که جلب توجه کرد بازی ای بود که از 3:56 شروع شد و دروازبان خیلی خوب و عالی بود نتونستم ببفهمن چه تیمی بود اما تو همون بازی نگاه کن مدافعها چقدر راحت دریبل میخوردن بازیکن با توب از کنارش رد میشه او اون حتی پا نمینداره
بله متاسفانه شباهت قالب کلی بازی به نسخه قبل که زیاد مورد توجه منتقدین نبود زیاده بدبختانه تنها تفاوت بازی با نسخه قبلی یه موشن های جدید و انیمیشن ها هست درسته بهتر شده ولی خوب همون حالت آرکید رو داره البته مصطفی عزیز یه چیز جالبی می گفت و اون اینکه طرفداران این سبک خیلی زیاده که همانا طرفدارای پر و پا قرص کونامی و PES هستند و این نوع قالب رو ترجیح می دن. جلوه های بصری PES همیشه خوب بوده و رابطه بصری خوبی رو با گیمر همیشه تونسته که برقرار کنه اما بعضیا منتظر هستند که PES به کلا عوض بشه و حالت واقعی حرکتی به خودش بگیره ظاهرا انتظار بی جایی هست چون کونامی خودش هم نمی خواد حرکات و نحوه حرکت بازیکنان رو به حالت واقعی در بیاره و این رو ترجیح می ده چون گیم خور های آرکید پسند همین رو می خوان مسی توی PES عبارت است از یک غول بی شاخ و دم که در تمام لحظات بازی محکوم هست به دریبل کردن و دویدن با سرعت بالاتر از حد خودش توی دنیای واقعیت همینطور بازیکنان دیگه. یا مثلا بازیکنان دیگه نمونه اش پابلو هست که توی والنسیا هست حالا اینکه چرا این بازیکن در تمام دقایق بازی ستاره تیمش هست نشون از انعطاف ناپذیری و آرکید بودن بازی رو داره PES خورا هم همین رو می خوان نمی تونن تحت هیچ شرایطی شاهد این باشن که توی لحظاتی بازیکن ستاره شون افت کنه یا مهار بشه توسط هوش مصنوعی یا حتی انسانی. به هر حال باید سلیقه ها در نظر گرفته بشه. گیر دادن به سبک PES کار بیهوده ای هست چون هم خالق اثر این سبک رو ارائه می کنه و هم مخاطبینش طالب همین هستند.نقل قول:
نقل قول:
کاملا موافقم ...به نظر منم کونامی اصلا نمیخواد PES رو به سمت یک بازی واقع گرایانه بکشونه و بیشتر ترجیح میده یه فوتبال رویایی و خارج از واقعیت رو نمایش بده تا گیمر لذت ببره !! ( البته گیمرهای این سبک پسند)
یه چیزی بگم این آسیای شرغی ها ( ژاپن ، چین ، کره و ... ) کلا زیاد تخیل و چیزای ماورائی رو دوست دارند حتی در فیلم ها و سریال های ژاپنی هم این چیزا رو میشه به وضوح دید !! به همین دلیل انتظار بیهوده ای هست که منتظر باشیم تا PES یک بازی نزدیک به واقعیت و شبیه سازی دقیق از یک بازی فوتبال رو ارائه بده. با این حال به نظر من PES بازی قشنگ و خوش ساختی است که ارزش بازی کردن رو داره و با توجه به اینکه فیفا روی PC هر ساله یه فوتبال مزخرف رو ارائه میداد طرفداران PES در ایران خیلی زیاد شدن چون اکثرا PC باز هستند اما یه چیزی که امسال می تونه همه چیز رو متفاوت کنه اینه که فیفای نکست ، فیفای کنسولی این بار برای PC هم ارائه میشه و فیفا 11 پی سی کاملا نکست هست و همین عامل باعث میشه که وضعیت PES روی PC هم به خطر بیفته !!
پس با این اوصاف من یکی که دیگه باید قید PES رو بزنم
چندین سال بود که منتظر بودم سبک و سیاق بازی عوض بشه ولی مثل این که همچین اتفاقی نمی افته.
راستش من یکی که نمیتونم با این جور سبک و حرکات تخیلی کنار بیام و بیشتر دوست دارم چیزی رو ببینم و انجام بدم که بیشتر به واقعیت نزدیک باشه و قوانین طبیعی فوتبال توی اون حاکم باشه.
تریلرها رو هم که دیدم بیشتر به این مسئله پی بردم که از کونامی بخاری بلند نمیشه
در کل مبارک فن هاش باشه
ما هم بریم بچسبیم به فیفا
این ور بریم اونور بریم بالاخره باید بازی رو بخریم و حد اقل یه فصل مستر لیگ بریم دیگه این بحثا چیه ؟