من در ویندوز 7 دقیقا با همین راهنمایی که در صفحه اول هست پیش رفتم..و با همون فایلهایی که گزاشتن..بازی راحت اجرا شد:11:
Printable View
من در ویندوز 7 دقیقا با همین راهنمایی که در صفحه اول هست پیش رفتم..و با همون فایلهایی که گزاشتن..بازی راحت اجرا شد:11:
خوب شما سیو هات رو بکاپ بگیر در ضمن هیچکی این مشکلو نداشته به احتمال 90 درست میشه فقط کامل پاک کردن رو از آموزش نگاه کننقل قول:
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
سرور آموزش رو بگیرنقل قول:
سلام اون مرحله که پدرش میگه برو به فلانی این کاغذا رو برسون کجا باید برم؟مموری 5!
اصلا معلوم نیست یارو کجاست!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
لطفا کمک کنید....server.exe اینطور اجرا میشه و بازی هم همونطور که می بینید بالا نمیاد.....اونایی که بازی رو اجرا کردن بگن وقتی ubisoftgamelauncher.exe رو جداگانه اجرا میکنن چی میشه ؟
عزیز دل این server تو 7 کار نمیکنه!lنقل قول:
تو xp هم 10 بار باید باز کنی تو اجرا شه!
کسی مشکل مارو حل نکرد؟؟!؟
در ضمن تمام server ها رو امتحان کردم 0.31 و 0.4 و 0.41 همه همین پیغامو میدن و بازی بالا نمیاد . . .
بعد از نصب رو سیستم من پوشه ای به نام Game Luncher ایجاد نمیشه.همش هم ارور پیدا نکردن Game Luncher رو میده موقع اجرا.کمک کنید لطفا.
اقا این 9 نفر رو بکشم چند ماموریت دیگه مونده تا تموم شه؟
value رو از امضا بگیر بریcتو پوشه ی server.exeنقل قول:
چیزی نمونده بعد این باید codex ها رو جمع رمزشکافی و رو دیوار مرتب کنی بعدم مرحله آخر باز میشهنقل قول:
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
شما بیا اینجانقل قول:
بعد دقیقا طبق نوشته های بالا بازی رو پاک کن و دوباره بازی رو بازم دقیق مثل لینک بالا نصب کنکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4825673&postcount=925
اگه مشکل داشت دو حالت داره dvd خرابه
سیستم عامل رو باید عوض کنی
دوستان این پیغام Error که بعد از اجرا کردن Server.exe میده به چی مربوطه؟ همه ی server ها رو امتحان کردم همشون این پیغامو میدن :