دوستان من امروز adsl وصل شد ولی کانکشن که میسازم شماره کد مودم و یوزر و پسوردمو که میدم با ارور 800 مئاجه میشم مشکل چیه چیکار کنم؟؟ممنون اگه زود ج بدید(نوع مودم zyxel)
Printable View
دوستان من امروز adsl وصل شد ولی کانکشن که میسازم شماره کد مودم و یوزر و پسوردمو که میدم با ارور 800 مئاجه میشم مشکل چیه چیکار کنم؟؟ممنون اگه زود ج بدید(نوع مودم zyxel)
تنظیمات vci , vpi را وارد کردی !!
اگه انجام ندادی . ip 192.168.1.1 را از برازرت وارد شو. اگه user , pass خواست . 2تاشو admin بزن ( اگه وارد نشد پشت یا رو جعبه مودمت نوشته user passو)
منو مودمت نمیودم چطوریه که دقیق بگم . دنبال قسمت setup بگرد از اونجا تنظیم کن مدمتو.
برای پارس آنلاین :
VPI : 0
تهران VCI:35
VCI :59 شهرستان
LLC/snap bridging
اگه میخئای به صورت کانکشن ویندوز وصل شی bridge انتخاب کن
باقیش دیگه فقط next تا مودمت ریست شه .
بعد با کانکشنت وصل شو.
اینجا هم یه سر بزن اگه مشکلت حل نشدپشتیبانیم تماس بگیری راهنماییت میکننکد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/support
بچه ها چندروزه adsl ما ایراد داره برای شما چطور؟البته یکمی قعطی داره!
نقل قول:
قطعی که مال من هیچ وقت زمان اتصالش به 2 ساعت نمیرسه و قطع میشه . ولی مشکلم اینجاست که هر وقت میخوام وصل شم . وصل میشه ولی recive ندارم !! باید قطع کنم دوباره وصل شم تا درست شه
الان 1 ماهه که اینطوری شده . بعضی وقتام مثل الان که وصل شدم 4-5 بار باید قطع و وصل کنم تا recive داشته باشم.
پارس آنلاین واقعا فوق العادست
همین امروز سرویس من وصل شد این هم تست سرعت
سرویس 256 کیلوبایت پارس آنلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم سرعت MB1 چه طوره؟
سرعت دانلودش چنده؟
256 در اصل باید رو 32 باشه ولی رو 175 هستش حالا حساب کن 1 مگ چقد میشه :31:نقل قول:
سرعت شبانش چنده؟نقل قول:
کسی نداره با سرعت 1MB ؟
من تازه adsl گرفتم....از پارس آنلاین..... چک کردم دیدم پسورد مودمم عوض شده (admin,adminنیست) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم ببینم مال همه همینجوریه؟...بقیه سرویس ها هم همینجورین؟
چیزای به درد بخوری تو اون صفحه اش داشت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [COLOR="Silver"]
256 چه طوری گرفتی؟؟نقل قول:
نامه یا جواز نخواست؟؟
من طلبه شدم 256 بگیرم اسم سرویستون چیه؟؟ چه قدر تموم شد؟ حجم ماهیانتون چه طوره؟
سرعت دانلودتون هم که خیلی عالیه :11: