سلام . من یه مودم مدل 8951 دارم
وقتی تلفن زنگ میخوره مودم ری استارت میشه و تا 10 بار به مدت 30 ثانیه هی تکرار میشه
مشکل از کجاست؟
Printable View
سلام . من یه مودم مدل 8951 دارم
وقتی تلفن زنگ میخوره مودم ری استارت میشه و تا 10 بار به مدت 30 ثانیه هی تکرار میشه
مشکل از کجاست؟
سلام
دوستان من مدل تی پی لینک w8101G دارم
چند وقتی هستش که هی اینترنت من قطع میشه و تو چراغ های مودم هم فقط چراغ اینترنت خاموشه و بقیه روشن و وقتی زنگ میزنم به 2020 میگن کسی خواسته با یوزر و پسورد شما از جای دیگه کانکت بشه که امکان نداره چون نه همسایه دارم و نه خودم به کسی ندادم یا مودم رو جایی نبردم و وقتی ریست میکنن و وصل میشم دوباره بعد چند ساعت همین مشکل پیش میاد - چندین بار هم پسورد رو عوض کردیم که بازم همین مشکل رو داشتیم
این مشکل مطمئنم مربوط به این قضیه نیست ولی حالا مشکل چیه خدا عالمه
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام
پنجشنبه من مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از دیجی کالا خریدم
وصلش کردم و خوب جواب داد شنبه که رفتم سراغش دیدم
سه چراغش روشن مونده و کاری نمیکنه چند بار ریستش کردم و
دیدم مشکل پابرجاست. وایرلسش رو خاموش کردم دیدم درست شد
و وقتی روشن کردم دیدم مودم ریست میشه. بردم گارانتی یه دونه نو بهم داد.
جالبیش این بود که قبل از من هم یک نفر اومده بود و عین همین مدل رو داشت که خراب شده بود
یک نفر هم بعد از من اومده بود که اون هم دقیقا همین مودم رو داشت و برای اون هم خراب شده بود
سلام
من یه مشکلی دارم که با مطالعه صفحات ابتدایی این تاپیک متوجه شدم مشکل خیلیا هست!وای با جواب های موجود به نتیجه نرسیدم
من از مخابرات تهران adsl خریداری کردم! در منزل قبل که بودیم از مخابرات کسی اومد و نصبش کرد حالا منزلو عوض کردیم و دوباره از مخابرات adsl گرفتیم. این بار میخوام خودم تنظیمش کنم ولی یه مشکلی وجود داره! وقتی مدلی که تو همین سایت توضیح داده شده کانفیگ رو انجام میدم اگه حالت pppoe رو انتخاب کنم وایرلس دستگام کار نمیکنه و فقط میتونم با سیم بدون کانکشن به اینترنت وصل شم و اگه حالت bridge رو انتخاب کنم هم با سیم و هم به صورت وایرلس به اینترنت وصل میشه البته با یه کانکشن broadband! ولی من نمیخوام حالت bridge باشه چون تو این حالت نمیشه چند تا دستگاه به صورت همزمان وصل شن و نمیشه با گوشی و تبلت به اینترنت وصل شد! از دیروز ده ها بار مودم رو reset کردم ولی مشکل حل نمیشه! مدل مودمم هم TP-link w8901G هست! اگه میشه راهنماییم کنید! راستش اگه سوالم تکراریه معذرت میخوام! آخه وقت نمیشد تمام تاپیک رو مطالعه کنم....
دوستان من مودم 2640u dlink دارم وایرلسش دیگه کار نمیکنه ریست هم کردم درست نشد...فقط با سیم میشه استفاده کرد.
لطفا کمک کنید میشه درستش کرد؟
سلام دوستان من مودم tp-lik w8901 دارم میخوام رو پی سی با ویندوز ایکس پی نصب کنم ولی مراحل نصب اولیه سی دیش نصب قطع میشه و سیستم هم ارور زیر رو میده
there is as ip address conflict with another system on the network
کسی مشکلمو حل کنه یه دنیا ممنونش میشم
اگر ریست فاکتوری نکردید انجام بدید و عموما یک دکمه پشت مودم داره که باید چند ثانیه اون رو نگه دارید .نقل قول:
احتمالا شما به یک مودم دیگه هم وصل هستید که همین آی پی رو داره . آی پی کامپیوتر خودتون هم باید روی این باشه : *.192.168.1 که به جای ستاره عدد غیر یک بگذارید .نقل قول:
سلام خدمت همه ی دوستان
یه سوال: اگر مودم روی حالت bridge تنظیم باشه ؛ فقط یه سیستم میتونه به اینترنت وصل بشه یا به طور همزمان امکان اتصال چند تا سیستم هست؟
مودم من اول رو حالت bridge بود و با دو تا کامپیوتر میتونستم همزمان از اینترنت استفاده کنم بعد زد به کله ام و مودم رو ریست کردم و حالا دو تا سیستم نمیتونن به طور همزمان اینترنت داشته باشن. حالا نکته جالب اینجاست که اگه bridge در کل فقط برای یه سیستمه ، پس چرا قبل از ریست کردن مودم ، امکان استفاده همزمان دو تا سیستم وجود داشت؟؟؟؟:n13:
سلام
دوستان من فریمور مودمم رو (tp-link TD-w8901G) به ورژن 6 آپدیت کردم. طبق راهنماش هم بعد آپدیت 100 درصد باید مودم ریستارت میشد اما نشد!
الان وقتی روشن میکنم فقط و فقط چراغ پاور روشن میشه و هیچکدوم از چراغای دیگه اش روشن نمیشه و نمیشه باهاش هیچ کاری کرد. نه صفحه کانفیگ باز میشه نه ریست دستی میشه... کلا کامپیوتر نمیشناستش.
الان چکار باید کنم که برگرده ؟
هیچ راهی نیست مثلا safe mode یا dead flash یا چیزی... ؟؟؟؟
توروخدا کمک کنین
:n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12: