آقا یکم از حال و هوای کار با این گوشی بگین ببینیم آندروید چجوریاست.چیاش بیشتر نظرتونو جلب کرده؟
آقا یکم از حال و هوای کار با این گوشی بگین ببینیم آندروید چجوریاست.چیاش بیشتر نظرتونو جلب کرده؟
اندرویید برنامه های رایگان زیادی داره.
البته چون گوگل ایران رو تحریم کرده باید با وی پی ان بری مارکتش.
تازه برنامه های پولیش هم به میشه کرک کرد.
live wallpaper داره(فکر کنم ویندوز هم داشته باشه)
سرعتش بالاست و هنگ نمیکنه.
جدیدا فلش هم ساپورت می کنه.
دوستان برای اندرویید فارسی ساز خوب موجوده یا نه چون من تا حالا باگوشی اندروییدی کار نکردم.
تا یکی دو هفته دیکه هم مایکروتل می خواد این گوشی رو با پشتیبانی از زبان فارسی و البته گارانتی بده بیون ولی قیمتش خیلی زیاد می شه.
به نظرتون میصرفه با گارانتی مایکروتل خرید یا نه فرقی نمیکنه همین گوشی های توی بازارو بگیریم.در کل گارانتی مایکروتل به درد میخوره یا نه؟
با تشکر
منظور خاصی نداره ... رفع شدنی هستش ..نقل قول:
یکی از دلایل بر میگرده به کشور هدف ..نقل قول:
سلام
پشت این گوشی ها چرا با هم فرق دارن؟
یه بار گوگل رو پایینه نوشته سامسونگ بالا ،توی اون یکی برعکسه؟
توی یکی هم زیر دوربین 5مگا پیکسل نوشته ولی توی اون یکی ها نیست؟
به نظر شما مشکل از برادران دینی چینیمون نیست؟
این سامسونگ هم شورش رو در اورده یه گوشی میزنه با صد مدل شکل و قر و فر
یکی دیگه از دلایل بر میگرده به اینکه عکس بالایی گوشی ازمایشی بوده ..
اگر اهل تعویض زیاد رام نیستی .. قطعا با گارانتی بگیر ...مایکروتل بهترین گارانتی موبایل در ایران هست ..نقل قول:
دوستان برای اندرویید فارسی ساز خوب موجوده یا نه چون من تا حالا باگوشی اندروییدی کار نکردم.
تا یکی دو هفته دیکه هم مایکروتل می خواد این گوشی رو با پشتیبانی از زبان فارسی و البته گارانتی بده بیون ولی قیمتش خیلی زیاد می شه.
به نظرتون میصرفه با گارانتی مایکروتل خرید یا نه فرقی نمیکنه همین گوشی های توی بازارو بگیریم.در کل گارانتی مایکروتل به درد میخوره یا نه؟
با تشکر
این مثل N8 نیست که بشه بهش فلش وصل کنیم و اطلاعات جا به جا کنیم؟
خیر usb host ندارهنقل قول:
آقا راجع به sms delivery توضیح میدید؟
Final Fantasy 9 IX on Samsung Galaxy I9000
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.youtube.com/watch?v=S1lfZ-RO0_c
سلام اقا یوسف.:5:نقل قول:
گفته میشه که اندروید 2.2 قابلیت usb host رو داره.
یادمه موقع ریلیز این گوشی سامی اعلام کرده بود که این قابلیت رو داره ولی مثل نکسس و دروید و.... باید منتظر بود تا با همه گیر شدن 2.2 درایورهاش واسش بیاد.