با سلام
زبان برنامه نویسی یونیتی چی؟؟؟سی شارب چقدر با cpp تفاوت داره؟؟
Printable View
با سلام
c# و java script هست.
میتونید سرچ کنید مطلب زیاده.
چجوری میشه یک مدل high poly را low poly کرد؟!
با کسب تجربه در امر مدل سازی :18:نقل قول:
آخه این مطلبی نیست که راه حل الگوریتمی داشته باشه ، واسه هر نرم افزار مدلینگ تکنیک هایی وجود داره ، شما فقط باید تجربت واسه کار مدلینگ بیشتر بشه.
یونیتی تو این قضیه خیلی ضعف داره ، پیشنهاد میکنم تا حد امکان ار پلیگان ( من مایا کار میکنم ) استفاده کنید و از تکنیک های تکسچرینگ .
دوست من ، سینتکس این 2 تا تقریبا یکسان هست، پس نگرام این نباش.نقل قول:
با سلام
اگر شما واقعا CP++ کار کرده باشین ( آخه جو ایجاد شده هرکسی که یه Cout یاد میگیره ، دیگه جای Turbo c میگه CP++ ) واسه C# به مشکل شدیدی بر نمیخوری ، چو مباحث شی گرایی سی پی پی کامل هست.
اما کلا مبحث کدنویسی بازی ، مبحث مجزایی از برنامه نویسی WinApp هست.
( پیشنهاد : اگر واقعا سی پلاس پلاس رو خوردی و باش مشکلی نداری ، خیلی سریع مباحث اولیه بازی سازی رو کار کن ، حل کن مشکلات رو و بزن تو کار GameBryo ، ای جان عاشقشم :8: )
از مدیفایر optimize توی مکس میتونی استفاده کنی.نقل قول:
چجوری میشه یک مدل high poly را low poly کرد؟
منظورم کلی بودحامد_بنز :31:
يا تو مكس اديت پولي كنو با بك اسپيس ادج هايي رو كه ميخاي نباشن رو پاك كن
csharp با C pp يكي هستند يعني ورژن بعدي cpp ميشه C+++ كه اگه اين چهارتا + رو روي هم بزاري # رو تشكيل ميده فرقش اينه كه تو سي شارپ لازم نيست كداتو حفظ كني فقط حروف اولشو بدوني بقيشو خودش مياره و ...
:18:نقل قول:
csharp با C pp يكي هستند يعني ورژن بعدي cpp ميشه C+++ كه اگه اين چهارتا + رو روي هم بزاري # رو تشكيل ميده فرقش اينه كه تو سي شارپ لازم نيست كداتو حفظ كني فقط حروف اولشو بدوني بقيشو خودش مياره و ...
ببخشید ، ادیتور چه ربطی به این حرفا داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
این که شما دات میزنی ، ممبر های یه کلاس یا استراکت یا هر چیزی میاد مربوط میشه به ادیتور ، نه زبان برنامه نویسی. شما برو تو NotePad کد سی شارپ رو بنویس ، بعد کامپایلش کن ، اگه کسی بت گفت چرا.
شما توی ++C ارث بری چند گانه داری ، تو #C هم دارین ؟؟ ( نهایت مشتق از کلاس های ابسترکت دارین )
این فضا های نامی رو شما داخل ++C هم داری؟ یا از h. فایل ها استفاده میکنین؟
شما داخل سی شارپ ، دی کانسترکتر تعریف میکنین؟ یا سی شارپ خودش مدیریت حافظه رو بر عهده میگیره ؟
استفاده از اشاره گر ها تو c++ کجا ، تو سی شارپ کجا.
اصلا اون تحت دات نت کار میکنه، سی معمولی.
تمام موتور های بازی ، درایور و ... با سی پلاس پلاس نوشته میشن ، برای کارای سطح پاین هنوز از نظر سرعت کارایی حرف اول رو میزنه ، حالا این وسط شباهت سینتکس هم دارن.
به نظر من این حرفای عامیانه برای ما کامپیوتری ها قشنگ نیست ، که 4 تا + میاد و # رو تشکیل میده.[COLOR="Silver"]
بسي شاد شديم ( هنوز زبون برو بچ اينجا يا ارباب روجوع هاشو ياد نگرفتي ) مشكلت اينجاسنقل قول:
ببخشید ، ادیتور چه ربطی به این حرفا داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
این که شما دات میزنی ، ممبر های یه کلاس یا استراکت یا هر چیزی میاد مربوط میشه به ادیتور ، نه زبان برنامه نویسی. شما برو تو NotePad کد سی شارپ رو بنویس ، بعد کامپایلش کن ، اگه کسی بت گفت چرا.
شما توی ++C ارث بری چند گانه داری ، تو #C هم دارین ؟؟ ( نهایت مشتق از کلاس های ابسترکت دارین )
این فضا های نامی رو شما داخل ++C هم داری؟ یا از h. فایل ها استفاده میکنین؟
شما داخل سی شارپ ، دی کانسترکتر تعریف میکنین؟ یا سی شارپ خودش مدیریت حافظه رو بر عهده میگیره ؟
استفاده از اشاره گر ها تو c++ کجا ، تو سی شارپ کجا.
اصلا اون تحت دات نت کار میکنه، سی معمولی.
اين حرفت درست نيست c++ بايد پاره كني خودتو تا توش ماكرو بديو .... ( راستي وقتي اسم از C++ مياد كسي اصلا مثل ما ايرانيا خبر نداره كه turbo c++ هم وجود خارجي داره و همه منظورشون VC++ ه تا اينجا اوكي ؟نقل قول:
تمام موتور های بازی ، درایور و ... با سی پلاس پلاس نوشته میشن ، برای کارای سطح پاین هنوز از نظر سرعت کارایی حرف اول رو میزنه ، حالا این وسط شباهت سینتکس هم دارن.
اونايي كه انجيناشون تحت دايركت ايكسه مجبورن با C++ كار كنن چون لنگ ماكرو سافت و sdk هاشن
اونايي كه انجيناشون تحت OGL هست يا با جاوا ميسازن يا با C# مغز خر نخوردن برن سراغ C++ كه كد نويسي باهاش سخته
فدات شم من از اون كسايي هستم كه حالم از هرچي بي سواده كه شده استاد دانشگاهو اسم خود بي سوادشو گذاشته برنامه نويس بهم ميخورهنقل قول:
به نظر من این حرفای عامیانه برای ما کامپیوتری ها قشنگ نیست ، که 4 تا + میاد و # رو تشکیل میده
براي همينه كه اصتلاحاتي كه به كار ميبرم هيچ وقت متغير و شي گرايي يا از اين ... ها نيست
اين چهار تا پلاس رو هم تو خود ماكروسافت ديدم
این حرف های فرومی همیشه منو مرده ، هنوز و بچه و فسقل پوست و ... ، ای داد بیداد .
حالا من نمیدونم ، شما مطالب بالا رو تصدیق کردی ، یا این که فقط دوست داشتی به همبن یه خط گیر بدین؟ ایراد نداره.
یه درایور کارت گرافیک یا انجین رو نام ببرید که با جاوا باشه ؟ ( نا زبان اسکریپت نویسی که با ما میدن ، مثلا رنرد انجینش یا ادیتورش با جاوا باشه ؟؟ )
برترین موتور ها الان چی هست ؟ گیم بریو ، آنریل ، کرای ، یوینیتی ، ترینیگی ، ترک، . . . ، همین اگره که گرشاسپ باش کار شد ، خوب تمام با سی پی پی هستن دیگه( رفرنس هم لازم بود؛ تمام این انجین ها ، اسمشون میشه سایتشون )
دایرکت ایکس هم چیز کوچولویی نیست ، که کسی ناراحت باشه از این که لنگ اون باشه ، دیگه از اتودکس کله گنده تر که نرم افزاراش با تمام شتاب دهنده ها کار میکنه؟؟
اونا که اپن جی ال باشن ، یعنی مثلا سورس باز هستن ، که اگره هم سی پی پی هستش، بلندری که جدیدا همه عاشقش شدن ، خوب متن بازش رو بگیرین ارتقا بدین ، تا ببینین اونم سی پی پی هستش.
شما چه جوری میگی این حرف درست نیست ، اگه مساله پاره کردن بود ، مطما باش تا الان انجمن لینوکس شیفت داده بود روی یک زبان برنامه نویسی دیگه و هسته رو از اول مینوشتن ، دیگه این مطلب رو همه میدونن که تمام ( 99% ) نرم افزار های سیستمی و میان افزار ها رو با سی پی پی مینویسن ، اونم واسه سرعت فوق العاده عالیشه ، خیلی راحت پایپ لاین کامپایل همین 3 تا زبانی رو که گفتی سرچ کن.
بله ، اصولا ما ایرانی ها کار سخت رو برابر با بد بودن میدونیم ، واسه همین دلایل شما واسه حرفاتون سخت بودن اون هست ، نه کیفیت.
در مورد قسمت آخر هم که حرفی لازم نیست ، اینجا درس اخلاق که نداریم، فقط من اصولا عادت ندارم همه رو با یک چوب برونم.