نقل قول:
آره مسعود جان حتما باید قبل از شروع لیگ تمام جوانب کار رو در نظر بگیریم از جمله همین مد کامیونیتی . راستی شما با جوایز هم موافقی ؟
Printable View
نقل قول:
آره مسعود جان حتما باید قبل از شروع لیگ تمام جوانب کار رو در نظر بگیریم از جمله همین مد کامیونیتی . راستی شما با جوایز هم موافقی ؟
یه پیشنهاد دیگه داشتم اینکه چون الان دیگه همه تیمهای بچه ها قوی هستن دیگه درصدی از تیمها کم نشه. فقط همون تغییرات سرعت و قدرت و شوت رو بدی فکر کنم کافی باشه.اینجوری کار تو هم راحتر هستش و دیگه نمی خواد آپشن فایل چند تا درست کنی و یه آپشن فایل کافی هست.ولی فکر کنم حسین جان شما با این کار مخالف باشی:20: اگه مخالف هستی می تونیم یکمی با هم در این مورد بحث کنیم.البته به صورت مناظره نباشه:31:
حسين جان اگه همه موفقن منم موافقم و مشكلي ندارم البته مهم همون تب مسابقات كه نصف موهاي سر بنده را سفيد كرده بازم من موافقم
اهان تا يادم نرفته
1.منچستر يونايتد
2.منچستر يونايتد
3.منچستر يونايتد
منم میگم اگه جایزه نباشه بهتره چون یه مشکلاتی وجود داره.مثلا من الان عابر بانک ندارم.
نقل قول:
وحید جان اصلا علت اینکه ما از قدرت تیمها کم کردیم چی بود ؟ این بود که بچه ها بر اساس لیاقت و مهارتشون توی لیگ رتبه بندی بشن اگه قرار باشه بازیها آسون باشه و فقط با یک بازیکن سرعتی شما کل میدون رو دریبل کنی و توی هر بازی 2-3 تا گل بزنی دیگه این که نشد بازی نتیجه همه بازیها از قبل معلومه .
اصلا اینکار به نظرت یک کم خنده دار نمیشه دیگه اصلا کسی به فکر استفاده از برنامه برای رسیدن به دروازه حریف نیست . کسی که با رئال بازی میکنه با رونالدو و کاکا یک تنه کل زمینو طی میکنه و توی هر بازی چند تا گل به ثمر میرسونه بقیه اعضاء تیم هم فقط تماشا میکنن . همینطور کسی که با بارسلون و مسی بازی میکنه و همینطور منچستر و رونی و ......
این همه میگفتی بازیت خوبه همین بود که با یک بازیکن سرعتی کل میدون رو دریبل کنی و گل بزنی اینو که همه بلدن آخه .
حالا چرا میزنی:31::31::31:نقل قول:
من اینو گفتم که کار تو سخت نشه.آخه فکر کنم توی این نیم فصل که ما رفتیم یه 20 تا آپشن فایل تو درست کردی. تازه الان برای نقل و انتقالات این همه زحمت کشیدی و همه تیم ها رو تغییر دادی.
راستی من الان توی community یه گشتی زدم یه نکته ای دیدم اینکه اصلا بازیها برنامه خاصی نداره یعنی الان می تونی هفته دهم رو بازی کنه و کلا برنامه بازی ها دست خودمون هست.این خودش یه مزیتی داره که دیگه مثلا یه نفر چند روز نبود و یه مشکلی براش پیش اومده بود دیگه نمی خواد بازیشو بزنیم بره و بعدا خودش بازی می کنه.
در مورد جایزه حسین جان فکر نکنی با مبلغش من مشکل دارم اصلا شما بگو 100 میلیون دلار عیب نداره:31::31::31: منم مشکل مثل عادل هست.عابر بانک ندارم.کلا با اینکه رشته خودم به بانک و این جور چیزها زیاد ارتباط داره ولی حال و حوصله این کار رو ندارم:31:
نقل قول:
وحید توجیه نکن فهمیدم تو هم از اون گیمرهایی هستی که با شلنگ تخته انداختن تیمهای حریفو میبری به قول معروف به زور توپو توی دروازه حریف میچوپونی دیگه توجیه نکن دستت رو شد :31:.
آره من الان یکی دو ماه میشه با یکی از فامیلا توی این مود لیگ راه انداختیم و این مسائل رو میدونستم اما برای اینکه نظم بازیها به هم نخوره نباید بیش از دو هفته یک بازیو به تاخیر بندازیم بعبارتی یک نفر نهایتا نباید بیشتر از دو تا بازی عقب افتاده داشته باشه . در ضمن بازیها رو مطابق با هفته ها پیش میریم در غیر اینصورت هرج و مرج میشه من قبلا این مود رو بازی کردم میدونم چطوریه .
الان داره کم کم باورم میشه خونتون روی کوهه اگه اکثر بچه ها با جایزه موافقت کردن با عرض شرمندگی باید بگم باید از کوه پایین بیای و بری پولو واریز کنی کارت هم لازم نیست .
درست نفهیمدم چی گفتی:31: الان حداقل 5-6 سال هست که دارم مداوم pes میرم و اگه بازیم خیلی خوب باشه خیلی تعجب نداره چون فکر کنم بچه یه ساله هم جای من بود بازیش خیلی خوب می شد:31:ولی کلا زیاد گل زدن رو دوست دارم.یه شماره از این بازی در مسترلیگ یادم هست با آرسنال رفتم و 120 توی یه لیگ گل زدم و تیم هم به جز 2 تا مساوی همه بازی ها رو برده بود.یه دفعه دیگه یادم میاد از این بدتر تیمم توی یه فصل 170 تا گل زدش:27: البته می دونم مسترلیگ شرایطش فرق داره. البته حسین جان شما فکر کنم مثل من زیاد فوتبال بازی کنی حتی خیلی بیشتر شاید بازی کردی چون مثل اینکه به جز فوتبال هیچ بازی کامپیوتری دیگه نمیری که من به هیچ وجه اینجوری نیستم.اگه اونجوری بود دیگه وحشتناک معتاد فوتبال می شدم.نقل قول:
وحید توجیه نکن فهمیدم تو هم از اون گیمرهایی هستی که با شلنگ تخته انداختن تیمهای حریفو میبری به قول معروف به زور توپو توی دروازه حریف میچوپونی دیگه توجیه نکن دستت رو شد:31: .
باشه حتما از کوه پایین میام ولی الان آخه از کوه پایین اومدن خطرناک هستش.شاید نزدیک عید پایین اومدم:31:نقل قول:
الان داره کم کم باورم میشه خونتون روی کوهه اگه اکثر بچه ها با جایزه موافقت کردن با عرض شرمندگی باید بگم باید از کوه پایین بیای و بری پولو واریز کنی کارت هم لازم نیست .
نقل قول:
آره من فقط فوتبال بازی میکنم و بندرت بازیهای ورزشی . سمت بقیه بازیها نمیرم چون دیگه وقتم بیش از حد تلف میشه همین بازی کافیه . پیش خودمون بمونه من وقتی بازیهای اول شخص یا سوم شخص بازی میکنم سرم خیلی گیج میره و تا یکی دو ساعت حالت تهوع دارم :46: .
در مورو جوایز بازی هنوز تصویب نشده اگه اکثریت موافقت کردن این کار رو میکنیم . من آخر کار رو میبینم که بچه ها ممکنه کم انگیزه بشن و لیگ نیمه تعطیل بشه . یا باید آدم یک کاریو نکنه و یا اگه شروع کردیم باید تا آخرش بریم .
سلام حسين جان
عصرت بخير
ميخواستم با اين ليگ جديد كه گفتين منم ميتونم تيم انتخاب كنم واسه بازي
البته برادر بزرگم هم ميخواست تو ليگ بعدي شركت كنه كه الان خونه نيست اما اومدني ميگم تو تايپك عضو بشه و بهتون پيام بده