اگه میشه یه آموزش کوچیک به ما می دی تا کارمون راه بیافته؟
Printable View
اگه میشه یه آموزش کوچیک به ما می دی تا کارمون راه بیافته؟
خب شما یکم صبر کن آموزش فارسی وحیدجان میاد، اگه خیلی عجله داری با آموزش های اصلیش کار کن فعلا:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5035252&postcount=862
معین جان وقت نکردم اون آموزشو چک کنم، نمی دونم جناب وحید دقیقا از چه راهی رفته، ولی در هر صورت می شه به راحتی مکان دوربین رو نسبت به پلیر تغییر داد، شما نگران نباش.نقل قول:
تو کلاسایی که وحید جان گذاشته یه چرخی بزن، خودت می تونی تغییر دلخاهتو توش بدی ایشالا.
فعلا.:8:
خب شما یحتمل بعد از CSG Add براش قرمز رنگ رو کوچیک نکردی و ببری داخل اولی، درسته؟ یه بار دیگه اون پستو بخون.نقل قول:
البته راه زیاد داری، مثلا می تونی این کارو بکنی: روی عکس مکعب تو Toolbax سمت چپ کلیک راست کن. یه پنل باز میشه، X, Y و Z رو هر چیزی که می خوای بده و تیک Hollow رو بذار و پنل رو ببند. این جوری یه مکعب توخالی می سازه که خودش دیوار هم داره. اونوقت برو از منوی Brush گزینه ی اول رو بزن.
الان دیگه هم می تونی به داخل اتاق متریال بدی، هم به خارج اتاق.:5: البته همون راه قبلی هم اگه درست بری جواب می گیری.
راستی پس چی شد اون ویدئوها؟ گفتی می رم می گیرم که.:46:
خوبه، البته اگه اول ادیتورها رو یاد می گرفتی، سریعتر نتیجه می گرفتی. ولی خب هر جور می دونی.نقل قول:
تا بعد.:8:
محمدجان ببین این عکس رو قسمت TOP دارای متریال هست و بقیه نه. از روش دوم رفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
دوستان فکر میکنم درست شد.
فقط برای متریال دادن به قسمت های دیگه باید دیوار ها رو انتخاب کنم و براش رو بزنم دیگه
یه شات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام این که پیش فرض خود موتور هست شما هیچ متریالی ندادی بهش
باید حتما ویدوها رو ببینی اینجوری نمیتونی کار کنی که
سلام یه سوال داشتم
کسی این ویدوهای
geodav
توی اصفهان نداره این سایتشیا حداقل یه لینک تارنت بهم بدید من نمیتونم دانلودشون کنم سرعتش خیلی پایینه نمیشه ازش دانلود کردکد:http://www.--------------/user/geodav
سلام
کسی هنوز نفهمید چطور می شه توی اموزش اقا وحید جای دوبین رو عوض کرد . من وقتی تونستم با تغییر دادن offset . دوربین موقع حرکت کردن رو یه کمی عقب بیارم.
بلاخره کسی در باره اوردن کاراکتر پیش فرض و اسلحه پیش فرض اموزشی نداد؟
اونها رو میخرم ولی من میتونم متریالش عوض کنم:46:نقل قول:
سلام این که پیش فرض خود موتور هست شما هیچ متریالی ندادی بهش
باید حتما ویدوها رو ببینی اینجوری نمیتونی کار کنی که
افرین .
چرا تا الان نگرفتی باور کن اگه بگیری تمام مشکلاتت حل می شه
یه سوال
چه طور می شه افکت بارون ساخت.
می شه اتیشی ساخت که با یک با تیر خوردن شعله ور بشه. کار با کیسمت و ضربه پذیر کردنشو بلدم ولی ساختن اینجو اتیش رو بلد نیستم لطفا یک نفر کمک کنه.
لطفا درباره lens flare در udk یه کم توضیح بدین