من یه مادر بورد abit kn9 sli دارم
میخوام یه هارد 1ترا اینترنال وسترن بگیرم
و قیمتشون چنده؟
من از سخت افزار خیلی سردر نمیارم همین هاردو جای هارد قبیلم وصل کنل مشکلی پیش نمیاد یا باید کارای دیگه ای هم بکنم؟
Printable View
من یه مادر بورد abit kn9 sli دارم
میخوام یه هارد 1ترا اینترنال وسترن بگیرم
و قیمتشون چنده؟
من از سخت افزار خیلی سردر نمیارم همین هاردو جای هارد قبیلم وصل کنل مشکلی پیش نمیاد یا باید کارای دیگه ای هم بکنم؟
من تصمیم دارم یه wd black 500 gig بخرم + سیگیت 2 ترابایت
از هارد وسترن برای نصب ویندوز و از اون برای ارشیو اطلاعاتم استفاده کنم
از ویندوز سون استفاده میکنم و همیشه یک سیستم عامل بیشتر استفاده نمیکنم چون هم مکینتاش دارم روی لپتاپ و هم کنسول بازی برای همین به ویندوز دیگه احتیاج ندارم
مین بردم فقط ساتا 2 ساپورت میکنه
تصمیم خوبی گرفتم؟
بافر و سرعت هارد چی بگیرم برای این مورد مصرف>؟
این بنچمارک بلو 32 میگ هستش؟کم نیست؟نقل قول:
بلو که مثل گرین دردسر الین اینا نداره که؟
برای نصب ویندوز همین 1tb 32 میخوام خوبه دیگه؟اگه باشه قیمتش نزدیکای 70 ایناس نه؟
----------------------------------------------------
راستی این گرین اگه بخوای روی win 7 استفاده کنی نیاز به فرمت دوباره داره توی سون؟ یا موقع نصب ویندوز فرمت میخواد؟یا کلا نمیخواد؟
من با Acronis توی xp فرمت کردم میخوام ببینم اگه نمیخواد دیگه اطلاعاتو جابهجت نکنم
برای نصب ویندوز بهترین گزینه هست.نقل قول:
سعی کنید هاردی با بافر بالا انتخاب کنید.
من مدل WD5001AALS رو پیشنهاد میدم.ساتا2هست.بافر32.با دور هد 7200RPM.
هارد بلک جز بهترین ها هست و مطمئنترین برای ذخیره اطلاعات ولی با چیزی که شما گفتین من نظرم برعکس دوسمتون هست. بهتره هارد بلک رو بذارید برای ذخیره اطلاعات و هارد سیگیت با ظرفیت کمتر بگیرید بذارید برای ویندوز. هاردهای سیگیت هم بسیار عالی هستند و تو سرعت یک قلقی! بالاتر از وسترن هستند ولی! استهلاکشون بالاست و برای همین امنیتشون پایینتر از وسترن هست و خرابیشون بیشتر. پس نظر من اینه که ( با توجه به اینکه وسترن هم میخواین بگیرین ) اینو بذارید برای ویندوز که هم سرعتتون خوب باشه و هم اگه روزی مشکل دار شد اطلاعاتتون نپره.
در کل من وسترن رو پیشنهاد میدم.هم برای ویندوز و هم برای آرشیو.نقل قول:
خود من 8ساله از سیگیت استفاده میکنم برای ارشیو و مشکل حذف اطلاعات نداشتم.
ولی در کل مدلهای جدید این برند رو توصیه نمیکنم.
خب منم وسترن رو پیشنهاد میدم ولی اگه قرار بر این باشه که از هر دو تاش با هم استفاده بشه بهتره وسترن برای ذخیره اطلاعات باشه. ولی خب چه بهتر که اصلا یک وسترن بگیرن برای هر دو تاش.
دوستای عزیز سلام ... من می خوام یه هارد اکسترنال بخرم که نیازی به آداپتور نداشته باشه که تا جایی که می دونم بهش می گن پاسپورت ... واقعا کلافه شدم ینی ... هر کسی میگه یه مارک خوبه ... البته من خودم دو تا 1tb wd دارم که نه میشه گفت راضیم نه ناراضی ... چون یکیشون خوب کار میکنه اما اون یکیش به یه ماه نریسیده داغون شد بردم گارانتی عوض کردم ... حالا چیزی که می خوام اینه که حداکثر نیازم 500 gb هستش اگه کمترم باشه چه بهتر اما مهمترین نکته برام ضد ضربه بودنو ایناست ... چون مجبورم هر روز تو کیفم داشته باشمش ... سرعتم اهمیت آنچنانی برام نداره یا حتی پورتاش ... یه usb 2 هم کافیه . خلاصه یکی میگه adata بگیر ضد ضربه عالیه ... یکی میگه اون آشغاله wd بگیر حالشو ببر ... کلا یه راهنمایی می خواستم ممنون
خواهشمندم سوالات را 2 جا مطرج نکنید
ممنون میشم
من هارد پاسپورتی دارم ولی الان واسه هدف پشتیبانی گیری و ذخیره سازی میخوام حدود 2 ترابایت حافظه داشته باشم، قیمت اینجا واسم فاکتور مهمی هست دو گزینه دارم:
1. هاردهای اکسترنال رومیزی ساده (که قیمتی حدود 100-150 دارن)
2. استفاده از هارباکس+هاردهای پی.سی (که قیمتی به مراتب پائین تر دارن)
من به لحاظ فنی فرق چندانی بین 1و 2 نمیبینم، به نظرتون استفاده از گزینه ی دوم تا چه حد عملی هست؟ من حتی به این فکر کردم که 3 یا 4 ترابایتشو استفاده کنم
یه سوال دیگه:
یه سری از هاردهای اکسترنال رومیزی اومده که امکان wifi و شبکه ی توکار دارن قیمت اینا حدودا چقدری گرونتره؟ (چون میشه هاردهای معمولی رو هم با اتصال به یکی از کامپیوترها شیر کرد)