مگه می خوای بدی به موزه ول کن اصلا نیازی به نوشتن هم ندارینقل قول:
Printable View
مگه می خوای بدی به موزه ول کن اصلا نیازی به نوشتن هم ندارینقل قول:
هه...هه...!آره خدايي تميز نوشتن تا يه حدي خوبه اما نبايد افراط بوجود بياد(مثل من كه تموم دفترام پر از لاك غلط گير بود!!!!!)
حالا روزی چند ساعتی درس می خونی؟نقل قول:
سلام
میبینم که همه رفتن آزمون دادن و منم سرم بیکلاهه! : دی خداییش راضی نشدم چون راه خودمو دارم. نمیخوام مجبوری درس بخونم چون یه عمر به خاطر اجبار درس نخوندم درست! حالا که با پای خودم دارم میرم سر درس، چرا یه اجبار دورم کنه؟ این واسه من عمل میکنه و نمیدونم واسه شماها چطوره. من که اصلا فکر نمیکنم با آزمون جواب بگیرم.
راستی یکی از دوستهای منم خیلی تمیزه! یعنی خیلی خفن! : دی اون فکر کنم از اینا بوده که تا چند وقت پیش برای نوشتن الف از خطکش استفاده میکرده!!!!
اما خداییش خیلی تمیز و خوش خطه! تموم جزوه ها و سوالهایی رو که سر کلاس مینوشت، میرفت تو خونه پاکنویس میکرد! از نظر ما وسواسه و هست اما کار خوبی بود! چون خود به خود درس روز همان روز میشد!!! و این خیلی توی یادگیریش اثر داشت.
همیشه جزوه از اون میگرفتیم!
reza-atom جان به نظر من هم تمیزی خوبه اما یه کم سرعت بده وگرنه کم میاری.
من به این دوستم یه بار گفتم سعی کن یه کم خط خطی کنی تا این وسواس از بین بره! گوش نکرد! : دی همیشه آخرین نفر بود از امتحان میومد بیرون!
به نظر من اگه بیای ازمون بدی بد نیستنقل قول:
کسی میدونه ازمونای سنجش از کی شروع میشه ؟
بابا یکی جواب بده فوریهنقل قول:
سلامآدم اگه عادت به یه کاری بکنه سخت عوض میشه ولی مسلما اگه بخواد عوض میشهما هم داشتیم جزوه هاشو قشنگ مینوشت,همیشه هم جا میموند ولی به نظرم میاد این اشتباهه چون اینطوری به جای اینکه فکر درس باشی بیشتر فکر جزوه ای اما باید با خودت یه جوری کنار بیای که این جزوه رو یه جوری مینویسی که فقط و فقط حواست به درس باشه و ایتقدر درسو یاد بگیری که اصلا نیاز به خوندن جزوه واسه ی مرور پیدا نکنی اینطوری هم درسو یاد میگیری هم وقتت کمتر میره به هر حال یه جزوه ای هم داری که اگه جایی مشکل داشتی بهش مراجعه کنینقل قول:
واسه جمله اولته كه كسي جوابتو نميده... چون هنوز تكليف پارساليا ( مثه من) معلوم نيست:31:نقل قول:
از آبان ماه بود پارسال.. امسال هم فكر كنم همون حدودا :31:نقل قول: