اون دوستانی که بازی کردن لطفا بگن بینیم اون قضیه ی مرحله 11 که باگ داشت واقعیت داشت ؟
من رو 360 بازی میکنم ، یکی می گفت فقط رو پلی استیشن اینجوریه . قضیه چیه ؟
Printable View
اون دوستانی که بازی کردن لطفا بگن بینیم اون قضیه ی مرحله 11 که باگ داشت واقعیت داشت ؟
من رو 360 بازی میکنم ، یکی می گفت فقط رو پلی استیشن اینجوریه . قضیه چیه ؟
360 درسته،داداشم تموم کرده بازی رو در 360;)نقل قول:
خوب من الان بازی رو اجرا کردم و توی فلورانس هستم باید بگم طراحی شهر وحشتناک پیشرفت داشته و واقعا بازی از 1 مشکل تر شده شما توی 1 زمین میخوردین و بعد از 1 دقیقه راحت به کارتون ادامه میدادین ولی توی 2 بعد از صدمه خوردن تا پیش دکتر نرین سالم نمیشین etzio خیلی قوی تر از atair هست توی بالا رفتن و این سیستم اسلحه برداشتن خیلی جالبه و یا سرچ کردن بدن افراد کشته شده برای پیدا کردن پول و حتی حمل جسد به یه جای دیگه واسه قایم کردن از چشم سربازان مزاحم حالا یه سوال چطوری میشه یه ماموریت رو شروع کرد؟ توی نقشه آرمش چیه؟
آره،شهرش خیلی توپه و واقعا کار کردن براش،(گرافیک محیطش فوق العاده است)نقل قول:
ولی قبول نداری که واقعا باید بیشتر روی گرافیک کاراکتراش کار میکرد؟(اون لوسی رو دیدی چقدر داغونه؟؟،چشمای خودمون هم که کجه:)))))
کلا یکی از ایراداتی که به AC2 گرفته میشه گرافیک چهره ی کارکتر های بازیهنقل قول:
هر چند رنگ آمیزی چهره ها نسبت به نسخه ی اول بهتر شده و شاداب تر و واقع گرایانه تر شده
اما چهره ها کمی کارتونی تر شده و گرافیک جالبی رو نداره
هر چند به نظر من با همین وضعیت هم حالت های مختلف رو روی چهره نسباتا خوب پیده کردن
مثلا زمانی که یک کاراکتر م ترسه یا خوشحال میشه و یا ناراحته این حالات رو روی چهره خوب طراحی کردن
درباره ی طراحی شهر هم باید بگم حق با شماست .
واقعا زیبا بشاش و زنده طراحی دشه
بر خلاف شهر های نسخه ی اول بازی که طراحی بی روح و کسل کننده ای داشت
گرافیک عالی.فضاهای بزرگ.الگو برداری صحیح از ونیز در قرن 15 و رنگ آمیزی بسیار خوب محیط
یکی دیگه از مشکلات عجیب بازی هم سایه زنی بود
هر ند به ادازه ی سایه ها و حالت سایه به خوبی توجه شده بود اما مربع مربع و پیکسل پیکسل بود که انتظار بیتشتری می رفت
من یک سوال داشتم اونم اینه که چرا این بازی برای PC نمره کمی از طرف کاربران سایت گیم اسپات گرفته ؟ کمی اطلاعات در مورد نسخه PC بدید ممنون میشم.
به خاطر سامانه drm که ubisoft روی این بازی گذاشته و قیمت بالایی که داشته.نقل قول:
یعنی شما نمیدونین بخاطر drmنقل قول:
اونم شاید یوبی سافت یه پچی چیزی بده بیرون
ولی فعلا که بیشتر شاهد موفقیت یوبی سافت هستیم نه هکر ها فعلا فقط میشه انلاین بازی کرد.
ولی خود گیم اسپات به بازی 8 داده.
متاسفانه دوستان محترم متاسفانه شرکت بزرگ EA هم به یوبی سافت پیوست. EA که دیروز از با ارائه یک پچ DRM بازی بتلفیلد رو برداشت و احتمالا دیگه تو هیچ بازی نمیزاره(DRM شرکت EA به صورتی بود که ارجینال بودن بازی شما همیشه قبل از اجرای ان تست میشد) ولی در عوض بازی معروف Command & Conquer 4 که فردا پخش میشه برای بازی کردن نیاز به اتصال به اینترنت داره مانند اساسین. پس به این صورت در صورت موفقیت EA که معمولا در این جور کارها هم از باقی شرکت ها موفق تره باقی بازی های این شرکت هم برای بازی کردن نیاز به اینترنت دارند.
من فکر کنم از سال اینده همممه شرکت ها همین کارو کنن
لینک خبرکد:http://www.vg247.com/2010/03/18/command-conquer-4-requires-internet-to-play/#more-85991
آقا بازی برعکس شماره ی اولش فوق العادست .
الآن که به قسمت 4 رسیدم واقعا دیگه میتونم بگم یه بازی عالیه ...
این ایده ی معماهاش نمیدونم واسه کی بوده ولی دستش درد نکنه بازیو خیلی جذاب کرده .
گرافیک بازی هم که واقعا خوبه .
این ایده ی خرید وسایل و لباس و نقاشی و ... هم واقعا تنوع رو به بازی اورده (چیزی که تو شماره 1 نبود )
اینکه میتونی سرمایه گذاری کنی هم دیگه بازیو کامل کرده .
واقعا دیگه با یه بازی فراتر از سبک اکشن معمولی طرفیم و من به شخصه از بازی کردنش لذت میبرم ...