کافیه با برنامه ای که تو پست اول اون تاپیک ضمیمه کردم ساین کن و بعد نصب کن..:10:نقل قول:
شاد باشی:40:
Printable View
کافیه با برنامه ای که تو پست اول اون تاپیک ضمیمه کردم ساین کن و بعد نصب کن..:10:نقل قول:
دوست عزیز ممکنه درباره نحوه کار کردن با این برنامه کمی توضیح دهید
من این برنامه رو نصب کردم ولی موقع نصب سایر برنامه ها با مشکل ساین نشدن برخورد میکنم
ایا فایل ها باید در قسمت خاصی کپی بشن
متشکرم
مرسی یونس جان. ولی با این روش باید هر برنامه رو یه بار ساین کنیم اگه هک بشه فکر کنم راحت تر باشه کار ما. این روشی که شما معرفی کردید پسوندهای sisx رو سایت نمی کنه نه ؟ هک رو پیشنهاد می کنید یا این روش ؟ ممنون.
پچ installserver رو فعال کنید موقع نصب برنامه ها...نقل قول:
اینی میگم هکه گوشیه...:46: همین یه بار ساین میکنی بعد دیگه ساین نمیخواد!نقل قول:
بازم شرمنده ... آقا یونس من این HelloOX2 رو با cer و key هایی که درخواست دادم و دوستان آماده کردند با برنامه SignSiS سایت کردم ولی موقع نصب این ارور رو میده: certificate may not yet be valid, is expired or phone's date setting may be incorrect
فکر کنم تاریخ گوشی رو باید تغییر بدم آره ؟
تاریخ اشتباه هست . باید بروز باشه . ( امروز : 2009/09/13 )نقل قول:
سلام دوستان عزيز.
ممنون از اين تاپيك خوب.
راستش من گوشي N79 دارم و هيچي از اين هك كردن نميدونم ؛ توضيحات رو خوندم و فكر كردم كه بايد دو فايل ضميمه ( Hello OX2 , ROMPatcher ) رو دانلود كنم اما زماني كه خواستماولي رو نصبش كنم اين پيغام زير رو بهم داد:
The application installer in the phone does not support the file formatof the application that was tried to be installed.
نميدونم بايد چه كنم؟ لطفا منو راهنمايي كنيد.
راستي فايل Map Drive رو از كجا بايد بگيرم؟ همچنين روش دقيق ساين كردن رو هم نميدونم!
فكر كنم خيلي پرتم و نياز به يك كارشناس كار درست دارم. :46::11:
با تشكر.
سلام مجدد. هک کردم با همین روش. x-plore رو باز کردم ولی به فایل های سیستمی دسترسی نداشتم. چیکار کنم ؟
4 تا تیک رو زدی در Xplore ؟ اگه نه در Xplore دکمه صفر رو بزن بعد اون 4 تا تیک رو بزن .نقل قول:
سلام مجدد. هک کردم با همین روش. x-plore رو باز کردم ولی به فایل های سیستمی دسترسی نداشتم. چیکار کنم ؟
من هم همین مشکل رو دارم و تاریخ رو که به روز میکنم میگه certificate expaired .نقل قول:
ممنون میشم راهنماییم کنید.