خوب اگر ان81 برای صداش بلندیشو میگم در هنزفری نمره 10 پله بلندی بگیریم به گوشی جدید شما باید از 10 چه نمره ای داد؟
Printable View
خوب اگر ان81 برای صداش بلندیشو میگم در هنزفری نمره 10 پله بلندی بگیریم به گوشی جدید شما باید از 10 چه نمره ای داد؟
این گوشی دارای سیستم Samsung Audio Digital هست که می شه گفت از نظر کیفیت صدا کمبودی نداره ، توی هدست هم صداش فوق العادس ، هم با کیفیت و بلند هم اینکه اذیت نمی کنه ، با قدرت هم بیس میزنه.نقل قول:
اکولایزر هم خودش چند تا داره ، اما می شه با نرم افزارهای دیگه خودمون هم بهش اکولایزر بدیم.
به این نکتم باید توجه داشت ، این گوشی سه جا برای تنظیم صدا داره .
هم صدای خود گوشی ، هم صدای تاچ پلیر(یا مدیا پلیر) ، هم ولوم روی هدست ، پس وقتی می خواد صداش تست بشه باید همواسمون باشه که هر سه تنظیم باشن.
1-فعلاً فقط مشکیش موجوده ، اما سفید هم داره که توی ایران ندیدم ازش.نقل قول:
2- فکر نکنم اصلاً 8 گیگش گیرت بیاد ، منظورت از علامت اگه مثل باطریه ، که اصلاً همچین علامتی برای پاکت پیسی وجود نداره ، میزان رو بصورت گیگابایت و شکل نشون می ده.
3- خود گوشی ،شارژر ، هدست 2 تکه ، کابل یو اس بی ، CD پیسی سوییت ویندوز موبایل ، لاستیک های سر هدفون با سایزهای مختلف ، قلم ، دفترچه آموزش ، کارت FunClub سامسونگ ، کارت قرعه کشی اصلی سامسونگ ، دفترچه گارانتی بین الملل ، کارت گارانتی طلایی ماکروتل (اگه گارانتی دار باشه) .
4- چون حافظه خود گوشی 16 گیگ هست دیگه باهاش مموری عرضه نمی شه و جای مموریش خالیه.
5- اگه گارانتی باشه که روی جعبه با لیبل طلایی ماکروتل پلوم شده و اگه گوشی بخواد استفاده بشه حتماً باید پلوما باز بشن که خیلی مشخصه.اگرم گارانتی دار نباشه بازم لیبلای خود سامسونگ هست اما اعتمادی بهشون نیست چون مویابل فروشیا ازشون دارن پس باید خود گوشی رو چک کرد ، حتماً پشت و جلوش باید پلاستیک چسبیده باشه که در صورت استفاده باید برداشته بشن.
در کل هم صدای گوشی بلند نیست اما با کیفیته ، اما توی هدفون هم با کیفیته هم بلند.
راستی میبینم که بعضیا بالاخره گوشی رو گرفتن....
آقا تبریک...
فقط حواست باشه فاکتورشو از یارو بگیر ، آخه مایکروتل گارانتیشو با فاکتور قبول می کنه.
موفق باشی.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نکته: من به خاطر امتحانات این روزها حضورم خیلی کمرنگتر می شه ، تا 5 بهمن....
دوستان بالاخره من تونستم گوشي خودم را از ورژن jvhi2 به jvhk1 خود سامسونگ ابديت كنم ولي به نظرم گوشيم تاقيري نكرده البته توي ورژن ميزنه jvhk1 ولي بقيه منوها مثل قبل هست ايا درست ابديت شده..ايا جايي ديگر از گوشي هم بايد تعقير بكند
آپدیت شدن که منوهارو عوض نمی کنه ، مگه توی ورژن کوکم شده.
فقط قابلیتهای گوشیت عوض می شه ، مثلاً باطریش بیشتر می مونه ، یا تاچش قویتر می شه .
کلاً مشکلات قبلیش رفع می شه.
وقتی گوشیتو ریست می کنی اولش آرم omnia میاد ؟
علامت گوشی با خطر که نمیاد ؟
آقایون من garmin نصب کردم ولی جی پی اس فعال نشد.هیچی نمیاد.باید چیکار کنم؟
اقا اين هندزفريش چرا اينطوري هست طرحش .5 دقيقه كه داخل گوش ميگزاريد از گوش درد ميميريد
خوب من رنگ Sliver i900 Omnia رو دیدم خیلی خوشکل بود از رنگ مشکی خوشکاتره
البته جلوش نقره ای پشتش مشکی خیلی خوشکل هست
This is a Beautiful
در مورد صداش هم با کدوم گوشی از نظر بلندی در هنزفری میشه مقایسه کرد؟
فرهوده مطمئن باش صدای هندزفری انیا از هر گوشی که تا حالا داشتی بهترهنقل قول:
تنها گوشی که میتونه با i-pod رقابت کنه همین امنیاست
دوستان اگه کسی یه پلیر خوب اینجا برای دانلود بزاره